Şimdi Ara

Çift ekran kartı problemi ( ASus n53sn )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus NS53SN model laptop'um var fakat bu laptop'la ilgili problemler yaşıyorum. Mesela laptop'ta çift ekran kartı bulunduğundan ( Intel ve Nvidia ) PES2012 oynayacakken oyun sistem gereksinimleri yetersiz deyip oyunu açmıyor, yani intel i algılıyor. Normal şartlarda sürekli NVDİA nın kullanılmasını ayarladığıma rağmen...
    Yardımcı olur musunuz ?

• biosun güncel değilse güncellemeyi dene.
  • nvidianın driverini temiz kurulum yapmayı denedinz mi ?

ayrıca tümleşik ekran kartını devre dışı bırakma şansınız varsa bunuda deneyenilirsiniz. Gerçi 2. ekran kartı takıldgnda direk olarak devre dışı kalması gerekir ancak sizde inteli gördüğüne göre kalmamş olablr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 4 Kasım 2011; 14:40:54 >
  • bendede aynı sorun var yardımcı olacak yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan-94 -- 4 Kasım 2011; 16:25:57 >
  • açacağınız programın üzerine gelin sağ tıklayın ve nvidia ile çalıştır deyin.ben öyle yapıyorum takır takır açıyor.
  • Nvidia zaten varsayılan grafik işlemci olarak gözüküyor fakat mavi ışık yanıyor laptop'umda...

Intel ekran kartını etkisiz hale getirmeye çalıştım fakat o zaman da erkan açılmıyor, görüntü gelmiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    GT740 ekran kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.