Şimdi Ara

________ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ NOTEBOOKLAR PİYASADA ______(Lütfen bu konuda başka topik açmayalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar sonunda çift çekirdekli notebooklar piyasada gözükmeye başladılar, sizce çift çekirdek notebooklara neler getirecek oyun ve uygulamalarda pil ömründe neler ile karşılaşacağız.
    Çift Çekirdekli sistemlerle ilgili tüm detayları burada toplayalım

The Acer TravelMate 8200 bu hafta duyruldu, The TravelMate 8200 Ferraride ki gibi carbon fiber cover kaplama olacak

Acer TravelMate 8200 Özellikleri

Intel Core Duo 2.0GHz işlemci (Intel Yonah processor)
    2GB RAM 533/677
    15.4" WXGA ekran
    Seagate 120GB 5400rpm SATA HardDisk
    ATI Radeon X1600 256MB (256 dedicated while 256MB can be borrowed from main memory)
    DVD-DL Burner
    1.3 Mega pixel camera, with 225-derece dönebilen kamera
    Yeni Intel Pro wireless 3945 a/b/g
    Built-in VOIP capability
    6 saat pil ömrü (87W 7800mAH )
    Carbon Fiber kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 5 Ocak 2006 15:59:44 >

• Sony VAIO SZ, VAIO FE Intel Çift Çekirdekli Notebooklar

Sony VAIO SZ1M Özellikleri
    Intel CORE T2300 (1.66GHz Dual Core)
    80GB HardDisk
    512MB RAM
    13.3" XBrite Screen
    DVD-RW Optical Drive
    Windows XP Home

Intel Dual Core T2400
    1024MB RAM
    160GB HD HardDisk (2 x 80GB)
    GeForce 7400 128MB Ekran Kartı
    Multi DVD-Burner
    W-LAN / Bluetooth
    XBrite 15.4" screen
    Windows Media Center Edition 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 4 Ocak 2006 8:53:59 >
  • fiyatlar nasıl acep?
  • bende tam onu soracaktım, fiyatları ne alem? :=)
  • EVET PARADAN HABE VARMI
  • şu andaki lap top fiyatlarından ilk başta baya bi pahalı olacağını düşünüyorum... yada yeni çıkan üst model makinalar kadar olur.. ama şu an için 1000 dolarlar hayal.. bence en az 2500 dolar civarında başlayacak diye tahmin ediyorum. sony'nin bundan da pahalı olucağı kesin.
  • benim acera yol görünüyor gibi :D 5024 eskidi bile :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 1500-2000 dolar aralıgında da bulunacak
  • Çok pahalı olacağını sanmıyorum. AMD'lerden çok az daha pahalı olur. 2006'da AMD'nin Turion'u geliştirmesi (ddr2 desteği, pil süresi, MT işlemciler vs) makul düzeylere iner.

Ya da hem AMD hem de Intel akıllarını çalıştırıp fiyatlarını yüksek tutup kazançlarına kazanç eklerler; ki bence şirket olarak da birbirlerini yemek yerine yapmaları gereken budur.
  • İlk etapta bu makinelerin 2500 $'ın altında olacağını düşünmüyorum ben arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

İlk etapta bu makinelerin 2500 $'ın altında olacağını düşünmüyorum ben arkadaşlar.

katılıyorum.. centrinolar ilk çıktığında neyse.. bunlar da öyle olacak..
  • 10" olanı varmı
  • türkiye ye ne zaman satısa cıkacaklarmıs? bir bilginiz war mı ?
  • Fiyatlar makul olsa süperrr olur özellikle acer muhteşem ama 7200 hdd koymamışlar
  • http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2699 adresinde Dell'e ait fiyatlar yeralıyor. Fiyatların notebook özellikleri incelendiğinde çok daha pahalı olacağı söylenemez...
  • 1634 yazmış ama türkiyede 2000$ ın altına satılmaz ilk zamanlarda.
  • acer 2500 dolar
    sony 2300 euro falan olur. çünkü diğer özellikleri de çok iyi.
    ayrıca tabi ki şu an hiçbir akıllı tüketici bu işlemcileri almayacaktır. 2-3 piyasanın oturmasını ve alternatiflerin artmasını beklemek lazım.

tabi başka bir gelişme de normal centrinoların daha da ucuzlaması olacaktır.
  • Apple'ın yeni ibooklarının yonah işlemcili olması bekleniyor. Apple da müşteriler arasına katıldığı için ben bırakın pahalılığı ucuzlama bile bekliyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: d3mirbil3k

Apple'ın yeni ibooklarının yonah işlemcili olması bekleniyor. Apple da müşteriler arasına katıldığı için ben bırakın pahalılığı ucuzlama bile bekliyorum :)

apple piyasa girsede fiyatlarında herhangi bir indirim yapacağını zannetmem onun yüzünden belki fiyatlar tavanada vurabilir tabi zaman gösterecek ne olup ne biteceğini keşke ucuzlasa da apple gibi bir bilgisayarı çoğu insan kullansa kolay gelsin saygılar...
  • bunların piyasaya sürülmesi bayağı vakit alır fiyatlardan uçuk olur bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.