Bildirim
Çift boğazlı karburatör (Civic'91 1.5 GL)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben arkada 2km gittim ilk tecrübem inanılmaz alçak bir oturma pozisyonu var çok garipti çift karboratörü ilk defa duydum çift boğazlı olmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Şubat 2014; 1:24:47 > -
-
bunun için bir de çift maaş lazım -
-
sanırım bunlar 11-12 bin devire kadar gelebiliyor -
Anlamayanlar yorum yapmasın. -
Bu aracı merak ediyorum ya yokmu çalışma prensibi hakkında bilgi verecek kullanmış sürmüş birileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift karbüratörlü... -
Kullandığım ilk Honda
Yanılmıyorsam 90Hp ve 910kg ağırlığında 0-100 ü 9.5saniye dolaylarında bir modeldi.
O yıllar herhangi bir olumsuzluk yaşandığını hatırlamıyorum ama araç 23 sene öncesi yol şartlarımızda neredeyse her fırsatta altını sürterdi, gerçi hala bazı yollarda değişen birşey yok ya..
Bence alınacaksa yürüyen aksam, karoser ve elektrik tesisatına dikkat edin. -
honda candır... -
Şahsen motorunu geçtim çok yaşlı bir araç.
Cevap : Kesinlikle tavsiye etmezdim. -
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar , malum alım gücümüzün yettiği araçlara bakabiliyoruz ne yazık ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu aracın aynısından zevk için almak üzereydim, epeyde temiz bir tane bulmuştum sonra hondacı bir arkadaşım bana çok almak istiyorsan önce bu arabanın orjinal karburatorunu ara bulabiliyorsan al demiştim. ozaman aradım taradım bulamadım. ne demek istediğini anlamıştım. onun söylediğine göre bu araçta ef kasa diye geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam yan sanayi karburator bu arabaya olmuyor. bi kere bozulduysa ayar tutmuyormuş ve karburator sıkıntısı çekenler araçlarını swaplıyorlarmış. bende motor olayını kurcalamayı sevmediğim için vaz geçmiştim.
ama bunlar hep 3 4 sene önceydi belki şu anda orjinal karburatoru falan bulunuyordur bilmiyorum. -
Dediğin doğru.Ben de biraz araştırdım genel olarak aynı durum söz konusu , biraz daha otomobilsiz kalıp daha iyi bir Honda alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X