Şimdi Ara

çift anadal iki farklı alandan yapılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir mf bir tm bölümünden çift anadal yapılabilir mi tercih etmek için tam olarak ne gerekiyor arkadaşlar internette çok güncel bir sonuç bulamadım

• uuuuuuuuuuppppppppp
  • megasusa M kullanıcısına yanıt
    bizim okulda bilgisayar müh okuyan biri psikoloji ile çap yapmış çok farklı iki bölüm
  • Her bölüm her bölümle çap yapamıyor. Ona bakman lazım. Ama iktisat-matematik yapılabiliyor mesela ya da felsefe-matematik. Hangi üniversiteyi düşünüyorsan onun sitesine bak yazıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her üniversitenim her bölümünün kendine göre çap imkanı verdiği bölümler var, düşündüğünüz üniversitenin sitesinde yazıyor olmalı.

• Abi yapılsa tipla sinema tv yi beraber okuycam ama bunun ilk örneği ben olurum heralde

• sağlık alanından yapılamıyor sanırım çap başvurusu ya da en azından çü de yardımınız için teşekkürle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    alakasızlığı beni umutlandırmıştı oysa
  • ben de diş ve hukuk hayal etmiştim ben ölmeyi göze almışken hayallerim önüne set çekildi resmen
  • Öyle çap map hayalleri kurmayın fazla. Birinci sınıflar ağızlarında çap'la dolanırlar, zaman ilerledikçe unutursunuz çift anadalı. Hele diş ve hukuk gibi zaten zor olan iki bölümü bir arada götürmek imkansız.
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    birisi zorunluluk diğeri hayal çooooook zor olduğunun farkındayım ama gerçekten yapabilsem ikisini de yapardım
    Biliyorum çok zor hayallerin bi yana hayatin bi yana olması bizimki de bi ümit işte bakarsın çekeriz resti hayata, benim hayallerim var deriz. Yada bakarsın ikisini bir yapariz ilki basaririz :))

• bilgisayar mühendisliği okuyorum felsefeyle yandal yapıyorum. çiftanadal seçeneği olmadığından mecburen yandal yaptım.

bu bile çok zor. mesleki olarak da bir şey katma ihtimali zayıf. boşuna böyle hayallerle bölüm tercihi yapmayın. günümüzde esas olan alanında uzman olmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

bilgisayar mühendisliği okuyorum felsefeyle yandal yapıyorum. çiftanadal seçeneği olmadığından mecburen yandal yaptım.

bu bile çok zor. mesleki olarak da bir şey katma ihtimali zayıf. boşuna böyle hayallerle bölüm tercihi yapmayın. günümüzde esas olan alanında uzman olmaktır.

matematik yandalı düşünüyorum çok zorlar mı acaba? aynı okul bölümdeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

bilgisayar mühendisliği okuyorum felsefeyle yandal yapıyorum. çiftanadal seçeneği olmadığından mecburen yandal yaptım.

ben sana felsefe zorluyor diyorum sen matematik diyorsun programcılığını geliştirmeye bak

• quote:

quote:

quote:

ben sana felsefe zorluyor diyorum sen matematik diyorsun programcılığını geliştirmeye bak

hocam bende akademik ilerlemek istiyorum, en azından direk doktoraya gideceğim (abd). gpa kasmak daha uygun olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bende akademik ilerlemek istiyorum, en azından direk doktoraya gideceğim (abd). gpa kasmak daha uygun olmaz mı?

o zaman gpa kas evet

• TazeTıbbiyeli kullanıcısına yanıt
    Umarım sonunda mutlu oluruz hocam hayallerimiz hangi koşulda olursa olsun mutlu olalım

Umarım umarım. Yani şu an tek diyebildigim sey "Allah pişman etmesin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TazeTıbbiyeli -- 26 Temmuz 2016; 16:49:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.