Arkadaşlar Merhaba Ben Bundan 12 Gün Önce Yeni Bir Laptop Aldım Laptopumda Çift AMD Ekran Kartı Var "Dxdiag" Ve "Görüntü Bağdaştırıcısı" Gibi Yerlerde Amd Radeon ™ R8 M445DX Yerine Amd Radeon ™ R5 Graphics Gözüküyor Ve Özellik Olarak R8 2 GB R5 GRAPHİCS 512 MB Ve Bazı Yerlerde Mesela "systemrequirementslab" da R7 M440X Olarak Gözüküyor Bugün Windows 10'umu Güncelleştirmeden Önce R7 M340 idi Bunun Bi Çözümü Falan Var mı?
kardeş aynı sorun bendede var bende amd r7 m440 ekran kartı var ama amd r5 graphics i görüyor oyunlarımıda bununla oynuyorum diyorlar oyunlarda otomatik geçiyor diyede yok geçmiyor amd r5 graphics i devre dışı bırakıyorum bu seferde microsoft temel bağdaştırıcıdan çalışıyor kuzenimde benim alt modelim pc var yani bütün özellikleri benimkinden düşük ama o cs go da felan high ayarlarda 30 fps sabit alırken benimki low ayarlarda bile 15 e düşüyor konu bile açtım kimse birşey yazmadı bu win10 ile amd mi çok kötü yoksa bir ince ayarımı var anlamadım gitti forumda kimsede bilmiyor büyük ihtimalle