Şimdi Ara

Ciddi sert bir duruş için yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben ciddi delikanlı sert bir duruş oluşturmak istiyorum kendimde olgun bi insanım aslında ama tabi lise 3 ün verdiği etki çevrem çok boş geliyor bana muhabbetler falan ergen demeyin de yaşıma göre çoğu insandan olgunum sadece tek eksiğim hayır demeyi bilmiyorum bu da beni sinir ediyor yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbens -- 16 Şubat 2013; 22:43:56 >

• Arkadaşım kusura bakma ama bir kişi için kendi kişiliğini değiştirmek ne kadar mantıklı biraz düşün arkadaş istemiyorum falan demişşsin saçma şeyler bunlar kızlarla konuşsan nolcak telefon numaranı versen nolcak bence kız arkadaşın seni istediği şekle sokmaya çalışıyo seninle sen olduğun için birlikte değilsen ne anlarım ben o işten bence geç bunları üni. falan gidince napcan ortama girmiycen mi bence hayatı bir kişiye odaklı yaşama yarın seni bırakıp gitse ne olcak kendin gibi ol gerisi yalan.
  • Fazla bağlanma. Bu yaşta senden kişiliğini değiştirmeni isteyen bir kız, ilerde daha olmaz isteklerle çıkacaktır karşına. Ayrıca bir kız üniversiteye geçmeden , uzun süreli ilişkiye bakış açısı tam olarak bilinemez. Lisedeyken her şey toz pembedir. Ama üniversiteye başlayan kızın gözü açılır , karşısına çıkan fırsatları değerlendirmek ister. Kendi karakterini kaybeder 22-23 yaşına dek. Lakin bir kızı üniversitede tavlayıp , uzun süreli ilişkin olursa sağlam temelli olur çünkü o kız zaten görebileceklerini görmüş, yapısı yarı yarıya oturmuş ve seni o zaman kabullenmiştir. En başta söylediğimi tekrarlıyorum. Fazla bağlanma. Okul bitişinde ayrılma ihtimaliniz %95. Hele farklı şehirlere giderseniz , 1 ay sonra biter.

• cevap yazan diğer arkadaşda aynı şeyleri söylemiş çünkü bunlar tecrübe ile sabittir arkadaşım neredyese herkesin başına aynı şeyler gelir bende beni bırakmaz dediğim kaç kişi arkasına bile bakmadı bu yaşta daha bunu anlayamazsın biz burda ne desek sen burnunun dikine gitcen nasılsa sen ortalama 10 sene önce geçtim bu yollardan sen bence biraz söylediklerimize kulak ver.
  • Kimsenin tavsiyesi yok mu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.