Şimdi Ara

CİDDİ OLANLAR YORUM ATSIN KARARSIZLIKTAN GİDİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu aralar çok daraldım. dershane öyle bir ödev veriyor ki yetişmiyor artık eksiğim var unuttuklarım tekrar edemiyorum ödev yapmasak hocayla papaz oluyoruz. yani çok kararsız kaldım ödevleri mi yapmalıyım eksik kapatıp denemelere mi başlamalıyım ne yapayım akıl verin.

• Odevlerin sana katki saglamiyorsa yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersaneye gitme, ben öyle yapıyorum mutluyum huzurluyum
  • Sectumsempra S kullanıcısına yanıt
    sacmalama hocam tm ci değiliz evde okuyup öğrencez
  • quote:

Orijinalden alıntı: J R R

ben sayısalcıyım, dersanenin bana katkısı koca bir SIFIR. evde çalışmak 100 kat daha verimli.

• söyle oluyor kimyacı bu hafta organik alkol eter bütün adlandırma tepkimesini vs istedi tekrar için eyallah gazları bitirdik onları kitledi modül + kitap 25 test karısımları kitledi 10 test zaten o kadar basit şeyler değikl cogu tepkime zaman alıyor. fizikçi veriyor işlediği yeri onada eyvallahta kendi yazdıkları kıtaptan öncekileri vermeye başladı elektrik bölümü diyot 17 test ama gram kaliteli soru cok nadir 2-3 tanedir ygs kitabı gibi yorum nerdeyse cogu cozmesen sınıfta herkes içinde atar yapıyor tepki versen sen suclu oluyorsun egosu yüksek biraz hocalar felan tırsıyor dershanenin sahibi gibi sanki okuldayız anasını satıyım diyoruz bi ondan bi bundan çözmekten 2 haftadır bosum
  • Wheel kullanıcısına yanıt
    kötü sınıftaysan bilemem toplam 44 sınıftan 3. sınıftayım derece sınıfı zümre hocaları geliyor tek derse ve her dedikleri ince ayrıntı vs oluyor. evde adam akıllı calısmıyorum zaten kalktım ettim yine aynı hesap mezunum öglen 2 debitiyor ders
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kötü sınıftaysan bilemem toplam 44 sınıftan 3. sınıftayım derece sınıfı zümre hocaları geliyor tek derse ve her dedikleri ince ayrıntı vs oluyor. evde adam akıllı calısmıyorum zaten kalktım ettim yine aynı hesap mezunum öglen 2 debitiyor ders

en üst sınıftaydım :) bana yarardan çok zararları dokundu

• dershanesiz yapılmaz diyenlere dershanesiz yapıldığını göstermek için mezun halimle gitmedim dershaneye.mutluyum!
  • Ödevleri yap tabi.Ödevleri yapana lysde ek puan var

• quote:

Yardımcı olmaya çalışıyoruz burda, düzgün konuş bi zahmet. Teknofemdeki hocalar dersanemdekilerden iyi, evde okuyup öğrenmekten bahsetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffatih1907

dershanesiz yapılmaz diyenlere dershanesiz yapıldığını göstermek için mezun halimle gitmedim dershaneye.mutluyum!

ya fizige nasil caliyorsun..dersanede cok yavas ilerliyor...bnde cok eksigim..napsammm sencr..bir akil versen :(

• mustafa tekinay dinle..+çözdüğü soruları dinle..sonra git test çöz..çok faydası oluyor..bir konu uzunluğuna kısalığına göre 1-1:30 saatte biter..
  • J R R kullanıcısına yanıt
    Adam gibi çalışacak isen dershaneyi bosver. Ama en ufak bir suphen bile varsa dershaneyi dinle. (Tecrubeliyim )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.