Şimdi Ara

Ciddi konu- Sevgilimden Ayrılalı 1 yıl oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimin ismini ifşa etmemek için Ayşe diyorum, Ayşe ile 10. sınıfta yani 2 yıl önce tanışmıştık, okulda pek muhabbet etmezdik. Daha çok derslerine bakan bi kızdı Ayşe, babasını kaybetmişti 2 ay önce, o yüzden pek konuşkan da değildi, şokunu atlatamamıştı. Doğum günümde babam bırakın hediye almayı, hatırlamamıştı bile beyler. ''baba günlerden ne?'' dediğimde ''perşembe oğlum'' dedi. Tabi ben sinir ve üzüntü ile odama çekildim ve ertesi gün okulda tüm gün ağladım, Ayşe yanıma gelip ne olduğunu sordu ve anlattım, babamdan nefret ettiğimi söyledim sonrasında Ayşe çok üzüldü tabi, babasını kaybetmişti 2 ay önce. O günden sonra Ayşe ile hiç olmadığı kadar yakın olduk nedense ve 1 ay sonra da çıkmaya başladık.

10.12.2012

İlk randevu, Alsancak'ta bir kafeye gitmiştik, mutluyduk. Çok ta çekingendik, elini bile zar zor tutmuştum. Onu çok seviyordum, neden bilmiyordum.

Okulda, okul çıkışında, dersanede, kafelerde, 7/24 birlikteydik neredeyse. Hiç sıkılmazdık birbirimizden hep bir şeyler hakkında konuşurduk.

31.12.2012 yılbaşını dışarıda geçirdik, içtik, sarhoş olduk, beraber olamadık ama, çok utangaçtı :/.

25.01.2013 Ayşe annesi ile birlikte Makedonya'ya gitti, annesinin memleketine. 2 hafta kadar görüşemedik, çok özlemiştim. Geldiğinde bir soğuktu, bir şeyler olmuştu sanki?

10.02.2013 Ayşe geri geldi, ilk işimiz buluşmak oldu tabi, onda soğukluğu sezdim.

Bir süre böyle geçti, sonra tekrar onda o sıcaklığı hissettim, çok yakındık, herkesten yakın.

Okulda bir kaç kavgam oldu o yıl, Ayşe'yi o ağlarken görmek çok koydu bana, o günlerden sonra kavga etmemeye yemin ettim. Gözünden akan her damla göz yaşı, sanki kalbimi bıçaklıyordu..

14.06.2013 yaz tatili başlangıcı.. benim işe gitmem ve Ayşe'nin yine memleketlerine gitmesi.. 3 aylık ayrılık, telefonda konuşmalar bile azalmıştı, ne olduğunu anlayamıyordum.
    12.09.2013 Geri geldiler, her zamankinden de soğuk, içten olmayan bir tebessüm vardı suratında, o an anladım bir şeyler olduğunu ve Ayşe'ye sordum ; ''Biri mi var?'' hayır dedi haliyle, ama tatmin olmamıştım. Daha fazla üsteleyince Ayşe bıkkınlık gelmiş gibiydi, öptü. Anı yaşadık.
    25.09.2013 Geri geldikten 2 hafta sonra 1 haftalığa tekrar Makedonya'ya gitti, tek başınaydı. Annesi burda kalmıştı. Bu kız ne yapıyordu orada?

Aylar geçti, hiç bir halt anlamadan yaşayıp gittik, 11. sınıfın dersleri, ailesel ve parasal sorunlar derken.. birbirimizden kopmuştuk.

12.12.2013 Ne olduysa o gün olmuştu, Ayşe lavaboya gidince sınıfta telefonunu bırakmıştı ve şeytan dürttü, kurcaladım. Yabancı bir isim vardı, merak ettim (whatsapp) mesajları okuduğumda şok oldum. (elemanla türkçe yazışıyorlardı, anlayamadım nedenini tabi ki) kan beynime fırladı, ayşeyi bekledim, sordum, sinirden sınıfta bir sıra kırdım. Ayşe anlatmaya başladı :

''Her şey bu yıl ilk kez Makedonya'ya gittiğimizde başladı, annemin hala oğlu ile tanıştım, alımlı bir çocuk değildi ama karanlık yönleri vardı sanki.. benimle birlikte olmak istedi ama ona dayandım, sonra z e b a n i'ye dönüşüp beni z i n d a n a atttı ve beni kendine aşık etti.''

İşte Ayşe ile 1 yıl önce bu yüzden ayrıldık, lanet olsun o çocuğa da Makedonya'ya da..

• durumumuz yoktu okuyamadık

sevgilinin ismini ifşa etmemen çok iyi olmuş hocam

Edit: Okudum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 12 Aralık 2014; 22:10:18 >
  • Zebani
  • Zib0mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın moonwalk yaparak zebaniyi öpen 97'li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumaya sondan başlanır
  • Yaş 25 ten önce kız işleri gereksizdir.

Hele lisede tamamen,kulliyen gereksizdir.

Dunya da yoktur ki lisede tanışıp ilerde evlenip yıllarca evli kalsınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam üzülmeye başlamıştım ki zebani çıktı
  • küfür yemek hoşuna giden 2000 li

• OKUMAYIN z e b a n i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.