Şimdi Ara

4 yıllık sevgilimden ayrldım(edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana sebep ailem.. kızı istemiyorlardı çok da akıllı bir kız hayatımın pişmanlığını yaşıyorum ..ben onun o da benim ilk sevgilimiz..başka bir hayatta evlenirdim ben onunla

Edit:bu gece ailemle konuştum arkadaşlar.yanı benim kız üzerinden konuşmadim ama nasıl bi gelin istedikleri hakkında konuştuk...iyi olsun akıllı olsun okumuş olsun seni bizi uzmesin yeter diyorlar meslek çok önemli değil ..bunun uzerine gece kiza mesaj attim..uzun sure konustuk...unutamam affedemem falan diyor ama biliyorum seviyor vazgecmeyecek benden...zamanla affeder beni..bosa ayrilmis olduk yani..ama kiymetini cok iyi anladim..herseyin hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 3 Temmuz 2015; 4:44:38 >

• Ne dememiz lazım ? Geçmiş olsun sana kız mı yok ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay simdi depresyona girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her işte hayır vardır

• nasıl ayrıldın lan, ailem seni istemiyor mu dedin 4 yıllık sevgiline?
  • Niye istemiyorlar ?
    Sakat mı ? Özürlü mü ? Yoksa peynir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHAHAHahahahahahhahahahAHAHAHAHA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Of şu aileler niye karışırlar ki ilişkiye. Ben kıza daha çok üzüldüm. Ayrılma sebebinizin ailenin tıp okumuyor diye istemediğini biliyor mu? Eğer biliyorsa kızın kalbi çok kırılmıştır ilerde evlendiniz diyelim illaki sorun çıkar. Akışını bırak hocam ama çok acı çekiceksin hele vicdan azabından kurtulamıcaksın eğer ayrılma sebebi tek buysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsitproton

nasıl ayrıldın lan, ailem seni istemiyor mu dedin 4 yıllık sevgiline?

Başka bahaneler ardına saklandim

• Kızın ne kusuru vardı ki ?

• 4 senelik mutlu bir ilişkim olacak ve ailem istemedi diye kızı terk edeceğim. Hayatta yapmayacağım bir şey.

• Yazık olmuş 4 seneye, ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

Kızın ne kusuru vardı ki ?

kızın kusuru yok ki.. ailem bu kızı iki şey için istemiyor..1 tıp okumuyor 2 boyu kısa...ikisi de benim için gram önemli değil ben çok seviyorum ama ailem istemiyor çıldırıcam onsuz çok zor
  • Kusura bakma kardeşim ama ailen insanlığını kaybetmiş. Boyu kısa ve tıp okumuyor diye istenmemek ne kadar saçma?
    Senin bunu bildiğin halde ayrılman daha saçma. Kaba bir tabir tekrar kusura bakma ama gün gelir yemeyenin malını yerler. Sende duyarsan/görürsen al sana bir pişmanlık daha.
  • Ailen kizi 4 yil sonra mi gordu kardes. Bide bu uzun iliski yasayan tum insanlar bu foruma mi uye anlamadim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

Kızın ne kusuru vardı ki ?

kızın kusuru yok ki.. ailem bu kızı iki şey için istemiyor..1 tıp okumuyor 2 boyu kısa...ikisi de benim için gram önemli değil ben çok seviyorum ama ailem istemiyor çıldırıcam onsuz çok zor

Bu nasıl bi düşünce yapısı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 29 Haziran 2015; 22:21:52 >
  • Ee gelip sana vercek halimiz yok ayrılmış işte.

• Anne ve baban hangi meslekle uğraşıyor ikiside tıp mı okmuş, boyları çok mu uzun merak ediyorum ?
  • Çetin trollsün sevdim seni
  • csb
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.