Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
23
Favori
67.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Allah seni sınıyor kardeş.

La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Ahzab Suresi 50:
    Diyanet İşleri : Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

yanlış anlaşılmasın ama madem helal o zaman sakat dogumlar olmamalıydı.
  • Bence geleceği bilemessin kuzeninide al, konuş amcanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox'a dizi senaryosu diye versek köşeyi döneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Bunu soyledigim icin tepki gorebilirim ancak eve dusen yildirim dizisini beraber izliyoruz.Ordaki durum sapkinca! Bunu kimse inkar edemez.Ama durumumuz cok benziyor.Kitabini alacaktim icim elvermedi.Sonunu bilmiyorum.
    Ailemizde akraba evliligi yapan var ama bizim kadar yakin degiller.Benim amcam ve kuzenlerimle iliskilerim cok yakindir.

Tepki gosterenleri de anliyorum ama hayat bu ne olacagi belli olmaz.Ben 1 gecede annemi babami dedemi ve 1 kuzenimi kaybettim.Ardindan boyle bir belaya dustum.Keske ben olseydim de bunlarin hicbirini gormeseydim.
    Yarin almaya gitmeye yuregim yok.Simdi arabaya atlayip yine uzaklara kacmak istiyorum.

Sacma işler yapma kızla birşeyler yasamissin kızında gönlü var gitme bi yere kızı yarı yolda bırakma kolay aşk yok ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakat dogma ihtimaline karsi gen haritaiza baktirip genetik biz hastalik olup olmayacagina baktirabilirsiniz. Konuya gelirsek gercekten zor bir durum Allah yardimxiniz olsun

• Boynunu öptükten sonra seviştiniz mi orayı kaçırdım ben ciddi soruyorum.
  • csb değilse işin çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Allah seni sınıyor kardeş.

La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Ahzab Suresi 50:
    Diyanet İşleri : Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

• zormuş kardeş valla allah kolaylık versin başka bişi diyemiom

• iğrenç
  • 30 dk.ta 55 mesaj almış bu konu hit olur
  • bu konu tutacak
  • Bu konu tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 6 Temmuz 2012; 2:59:00 >
  • bu ülkede hoş karşılanmaz nedir ? 1-2 nesil öncesini düşünsün herkes ,halasını amcasını vs. dedelerini , mutlaka kuzenle evlenenler vardır

ama sağlık açısından sıkıntılı olabilir tam bilmiyorum çünkü akraba evliliği muhabbeti olabilir allah korsun çocukta sıkıntı olabilir bi araştırmak lazım

ailelerin nasıl yapısı olduğuna bağlı , annenle babanla amcanla muhabbetine bağlı onların kafa yapısına bağlı seni hoş karşılayıp karşılamayıcakları , o yüzden tavrını bizden gelicek göre belirleme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Bu konu tutar

Sana niye reklam vereyim la yukarıda daha uygun yerde daha cazip fiyatlar var.
  • Bu ulkede kuzeniyle evlenen bir suru insan var.
    bana ters ama gonlunde yer etmisse ustune dus..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Bu konu tutar

Sana niye reklam vereyim la yukarıda daha uygun yerde daha cazip fiyatlar var.

Mesajımı editlemiştim
  • Diger kuzenimi aradim.Erkek.Kardesim gibidir.Abilik yaptim ona bu zamana kadar.Telefon actim.Anlattim durumu.Yarin benimle gelir misin dedim.Soyledigi tek sey

"Allah belanı versin"

En guvendigim kisinin bile tepkisi buysa ben ne yapayim.

Destekler icin saolun.

Sabah 9 da havaalaninda olmam lazim.Gitmeli miyim? Gidersem ne yapmaliyim? Bu arada amcamda geliyor seda ile birlikte.
  • Nedense hep ciddi konu başlığı altındaki başlık sahipleri 1-2 mesaj çapından kurtulamıyorlar. Çok ciddi olduğu da buradan belli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.