Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyorsanız evlenin bence, ailenin ilk tepkisi sert olur belki ama senin kişiliğin iyi ise kabul edeceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sapkının teki. sana bi de akıl mı verelim. yürü git la işine. sinirlendirdin gece gece.
  • Evlenilebilir ama çocuk olayını hiç düşündün mü? Allah korusun özürlü doğma ihtimali var.
  • Eve Düşen Yıldırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBest.

Evlenilebilir ama çocuk olayını hiç düşündün mü? Allah korusun özürlü doğma ihtimali var.

Artık eskisi gibi değil. Doğum sırasında engellenebiliyor

Ayrıca imkansız değil hocam. İkinizde istiyorsunuz. Umarım aileleriniz aksilik çıkartmaz. En iyisi neyse o olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 6 Temmuz 2012; 2:38:15 >
  • Bu ülkede ve ailede bu hoş karşılanmaz olan olmuş ama sen ondan uzakta olmaya alışmaya bak yada arkadaşın dediği gibi norveçe git yaşayın orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

Önce sis farını yaptır.
  • cocuk sakat olabilir ama olmayadabilir bak demedi deme.

• Kıza bağlı ülkemizde cokta abes kacmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekleriniz icin saolun herkesi tek tek alintilamak istiyordum ama beklenenden fazla ilgi olunca genel cevap yazmak istedim.

CSB degil.Otomobil bolumundan bir cok abim ve kardesim var.Bulusuyoruz sik sik.Itiraf etmek gerekirse fake hesap acarak kimligimi ifsa etmemek icin yazdim ama onay gerekiyormus.O yuzden destege ihtiyacim oldugu icin yaktim herseyi.

Inanin ki ben de boyle birseyi savunmuyordum ve cok karsiydim.Ne olduysa birden oldu.Kader iste, boyle bir yakistirma bir anda beni nerelere getirdi.Asla yan gozle bakmadim.
  • Benim bildiğim kadarıyla kuzenlerin evlenmesinde bir sakınca yok ama asıl sorun sizin ailelerinizin bu duruma nasıl bakacağıdır. Akrabalarınızdan akraba evliliği yapan hiç mi kimse yok ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Cool story değilse enteresan...

Seviyorsan git konuş...

Kolay olsaydi keske o kadar :(

Kolay bir şey yok hayatta, bu yaptıkların çok mu kolaydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Allah seni sınıyor kardeş.

La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Ahzab Suresi 50:
    Diyanet İşleri : Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

• Ensest yapma kardeşim ayıb denen bişi var direk terk et kızı hayır gelmez çarpılırsın kardeşim ayıb yahu ayıb demekki benim kızımı kardeşlerimin oğluna bırakımıcam ha hep sizin yüzünüzden
  • usta için rahatlayacaksa benim ailem neredeyse hep akraba evliliği hiç sakatımız yok.

Annemin Annesiyle, Babamın Annesi kardeş. Dedelerim Farklı ailelerden ama aynı köyden sonuçta yani onlarda da akrabalık bağı var uzaktanda olsa.

sakatımız kırığımız çıkıntımız yok gayet sağlamız yani tek Gözümde göz tembelliği var bende oda baba tarafında genetik dedemde babamda ve bende var. Kız kardeşimde yok.
  • Bunu soyledigim icin tepki gorebilirim ancak eve dusen yildirim dizisini beraber izliyoruz.Ordaki durum sapkinca! Bunu kimse inkar edemez.Ama durumumuz cok benziyor.Kitabini alacaktim icim elvermedi.Sonunu bilmiyorum.
    Ailemizde akraba evliligi yapan var ama bizim kadar yakin degiller.Benim amcam ve kuzenlerimle iliskilerim cok yakindir.

Tepki gosterenleri de anliyorum ama hayat bu ne olacagi belli olmaz.Ben 1 gecede annemi babami dedemi ve 1 kuzenimi kaybettim.Ardindan boyle bir belaya dustum.Keske ben olseydim de bunlarin hicbirini gormeseydim.
    Yarin almaya gitmeye yuregim yok.Simdi arabaya atlayip yine uzaklara kacmak istiyorum.
  • eğer seviyorsa bu gönül, kuzen muzen dinlememli. doğru olanı yap dostum,
  • Ailenin tutumuna bagli ama hos karsilamayabilirler evlenme isini :(

(Insallah tabii karsilarlar)

• Sana cevap :

Olur kardeşim ama olmaz.
  • okumadım ama ürpertici bir konu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.