Şimdi Ara

Ciddi ciddi daha komik bi fıkra bilen var mı? :DDddD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın biri, Pejo marka bi minibüs alır.
    Sonraki gün yolcu taşımaya çıkar. Minibüs tıklım tıklım,
    tutar kasabanın yolunu ve gittikçe hızlanır.
    Yolculardan biri:
    -"Kaptan yavaş..bir yere çarpacaz!" der.
    Şoför:
    -"Sen Pejo'yu biliyon mu?" der.
    Yolcu:
    -"Hayır!" der.
    Şoför:
    -"O zaman susacan" der ve devam eder.
    Minibüs hızlanmaya devam eder..
    Bir yolcu daha seslenir:
    -"Oğlum ben hastayım, biraz yavaş!"
    Şoför yine sorar:
    -"Sen Pejo'yu biliyon mu?"
    Amca ne bilsin,
    -"Hayır!" der.
    -"O zaman susacan der" şoför..
    Bu kez bir kadın seslenir:
    -"Hamileyim! Lütfen biraz yavaş, çocuğumu düşürcem !!"
    Şoför yine sorar:
    Kadın:
    -"Yok!" der.
    Şoför yine aynı cevabı verir..
    Arkadan kızgın bir ses tonuyla bir genç seslenir:
    -"Yavaş git kardeşim, öldürcen bizi !!!"
    Şoför yine sorar:
    Genç:
    -"Biliyorum lan, ne olacak??" der.
    Şoför:
    -"O zaman çabuk söyle, bunun freni nerde?"

:DDDDDD:DDddD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimkiler ciddi fikra değil

• komik mi

• :DD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıkrayı okuduktan sonra acaba konu hortmu diye tarihine baktım.
    Çünkü günümüzün mizahı böyle olamaz.

• DDDDDD:DDddD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın birisi uçurumun kenarında tam da intihar etmek üzereyken yaşlı ve sevimsiz bi kadın adama engel olur ve ben senin iyilik perinim der. Adam da derdini anlatır, eşinin evini terk ettiğini, işinden kovulduğunu falan filan... Yaşlı ve sevimsiz kadın da " eğer benimle yatarsan işine geri döneceksin, eşinde evine geri dönecek" demiş. Adam kabul etmiş perinin teklifini ve sevişmişler. Neyse iş bittikten sonra adam ayna karşısında saçlarını tararken yaşlı kadın adam sormuş "kaç yaşındasın" adam da 40 demiş. Kadın da " 40 yaşına gelmişsin ama hala perilere inanıyosun" demiş.
  • Güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Adamın birisi uçurumun kenarında tam da intihar etmek üzereyken yaşlı ve sevimsiz bi kadın adama engel olur ve ben senin iyilik perinim der. Adam da derdini anlatır, eşinin evini terk ettiğini, işinden kovulduğunu falan filan... Yaşlı ve sevimsiz kadın da " eğer benimle yatarsan işine geri döneceksin, eşinde evine geri dönecek" demiş. Adam kabul etmiş perinin teklifini ve sevişmişler. Neyse iş bittikten sonra adam ayna karşısında saçlarını tararken yaşlı kadın adam sormuş "kaç yaşındasın" adam da 40 demiş. Kadın da " 40 yaşına gelmişsin ama hala perilere inanıyosun" demiş.

gülmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Adamın birisi uçurumun kenarında tam da intihar etmek üzereyken yaşlı ve sevimsiz bi kadın adama engel olur ve ben senin iyilik perinim der. Adam da derdini anlatır, eşinin evini terk ettiğini, işinden kovulduğunu falan filan... Yaşlı ve sevimsiz kadın da " eğer benimle yatarsan işine geri döneceksin, eşinde evine geri dönecek" demiş. Adam kabul etmiş perinin teklifini ve sevişmişler. Neyse iş bittikten sonra adam ayna karşısında saçlarını tararken yaşlı kadın adam sormuş "kaç yaşındasın" adam da 40 demiş. Kadın da " 40 yaşına gelmişsin ama hala perilere inanıyosun" demiş.

gülmedim

Bende senin fıkrana gülmedim

• fıkradan çok yorumlardaki muhaha gifine güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

sen gülme lan

• Frenini bilmese niye git gide hızlansınki, adam yavaşlatmak ister

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: potur

sen gülme lan

Cok guldum bahceye dikdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Frenini bilmese niye git gide hızlansınki, adam yavaşlatmak ister

/>

• Temelle dursun ıssız bi adaya düşmüşler. Ada kutuplara yakın bi yerdeymiş heryer buz. Neyse 10-15 gün idare etmişler fakat artık dayanacak güçleri kalmamış. Açlık neysede soğuktan donacaklarmış nerdeyse. Temel bir teklifte bulunmuş ve demişki "Bak dursun bu böyle olmayacak sen benim kardeşim sayılırsın bende senin. Soğuktan ölmektense 5 dakika sen beni mik 5 dakikada ben seni mikeyim ısınalım". Dursun şaşırmış. Olurdu olmazdı derken el mecbur kabul etmiş. Dursun önce kim kimi yapacak demiş. Temelde gel sen beni yap demiş. Neyse temel bi güzel eğilmiş. Dursun başlamış mikmeye. 5 dakika geçmiş dursun kan ter içinde kalmış. Isındınmı diye sormuş temel. Dursunda "offff çok ısındım valla demiş". Temel "Tamam geç sıra bende" demiş. Dursun da bi güzel eğilmiş. Temel başlamış mikmeye. 5 dk geçmiş temel devam ediyor. 10 dk geçmiş temel durmuyor. 20 dk geçmiş temel hala devam edince artık dursun dayanamamış temele demişki "Temel, ısınıyosan sorun yokta mikiyosan çok ayıp ediyosun"

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Temelle dursun ıssız bi adaya düşmüşler. Ada kutuplara yakın bi yerdeymiş heryer buz. Neyse 10-15 gün idare etmişler fakat artık dayanacak güçleri kalmamış. Açlık neysede soğuktan donacaklarmış nerdeyse. Temel bir teklifte bulunmuş ve demişki "Bak dursun bu böyle olmayacak sen benim kardeşim sayılırsın bende senin. Soğuktan ölmektense 5 dakika sen beni mik 5 dakikada ben seni mikeyim ısınalım". Dursun şaşırmış. Olurdu olmazdı derken el mecbur kabul etmiş. Dursun önce kim kimi yapacak demiş. Temelde gel sen beni yap demiş. Neyse temel bi güzel eğilmiş. Dursun başlamış mikmeye. 5 dakika geçmiş dursun kan ter içinde kalmış. Isındınmı diye sormuş temel. Dursunda "offff çok ısındım valla demiş". Temel "Tamam geç sıra bende" demiş. Dursun da bi güzel eğilmiş. Temel başlamış mikmeye. 5 dk geçmiş temel devam ediyor. 10 dk geçmiş temel durmuyor. 20 dk geçmiş temel hala devam edince artık dursun dayanamamış temele demişki "Temel, ısınıyosan sorun yokta mikiyosan çok ayıp ediyosun"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.