Şimdi Ara

CİDDİ, BU RÜYA HAKKINDA BİR YARDIM EDİN !! GERÇEKTEN ÖNEMLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyam şöyle -- Ben rüyamda evdeyim üzerimden örümcekler çıkıyor büyük küçük bir bitmiyor öldürüyorum yine vücudumda olduduklarını hissediyom . En sonunda ise ben rüyamda(hala rüyadayım), rüyamda uyanmışım internet de rüyada örümcek görmenin anlamına bakıyordum sonra alt kattan beni rahatsız edecek bir ses geldi kulağımı yere koydum dinlemeye başladım sanki alt katdaki beni rahatsız etmek istiyor gibiydi sonra gerçek rüyamdan uyandım. Daha önce 6-7 ay civarı önce yine örümcek görmüştüm rüyamda ve gerçekten 1-2 yıldır adam akıllı geçmedi, 1-2 yıl zamanı bom boş geçirdim çalışmak istiyom ama çalışamıyom sanki bana tahmin ettiğim kadın(alt katdaki kadın oluyor çok tehlikeli biridir yolda görsem slm vermem) büyü yapmış yorumlarınız bekliyorum gerçekten o şüphe ettiğim kadın bana büyü yapmış olabilir mi? ve altdaki video da yorum yapan kadının dedikleri olabilir ama canımı sıkan ordaki büyü yapmış olabilir diyor işte o ihtimal varmıdır varsa ne yapmam lazım?

http://www.dailymotion.com/video/xsgkqk_ruyada-orumcek-gormek_news#.UTKnkZ05nIV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggards -- 3 Mart 2013; 3:56:05 >

• Ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Kötü Bir rüya görüp rüyadan uyandığından Sol tarfına üçkere üfleyip Allahım Bu rüyanın şerrinden sana sığınırım diye dua et.
    Fakat kendine büyü yapıldığını düşünüyorsan da felak ve nas sürelerini okuyarak üzerine üfle.

birde bu tarz rüyaları çok kafana takma sonra psikolojin bozulur. rüyalarla amel edilmez. gözünde büyütme.
    bu gibi şeyleri de işin ehline sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 3 Mart 2013; 14:10:45 >
  • Örümcek adam olacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Örümcek adam olacaksın

İlkönce bi kendimi tuttum dedim gülmeyeyim falan sonra bastım kahkahayı

Aynen zuahaha
  • Bence altında yatan bilinçaltı bir neden olabilir. Depresif ruh halindeki insanlarda böyle kabuslar baş gösterebiliyor. Bir psikiatrist hekime danışmanı tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor ve Ötesi Sever

Bence altında yatan bilinçaltı bir neden olabilir. Depresif ruh halindeki insanlarda böyle kabuslar baş gösterebiliyor. Bir psikiatrist hekime danışmanı tavsiye ederim..

Dediklerin çok doğru bakın bugünde aynısı oldu kabus görüp uyandım ve artık sabaha kadar uyuyamam böyle çok olmaya başladı neden oluryor acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.