Şimdi Ara

Ciddi bıyık sorunum var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

1-2 seans lazer epilasyona git. Biraz seyrelir.

Fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

quote:

Orijinalden alıntı: DommeRises

Arkadaşlar tipim falan gayet iyi hatta ortalamanın üzerinde yani o konuda bir sıkıntım yok.

Gelelim problemime ; benim bıyıklarım çok hızlı uzuyor. İşin ilginç tarafı hani millet öne(burundan ağza) doğru keser ya,ben öyle kesince fıs geliyor benim bıyıklara.İllaki hep tersten almam gerekiyor yoksa hiç gitmiyor.
    Hatta okula falan başını kopardığım jilet var öğle yemeklerinde köklerinden tekrar kesiyorum yoksa yeşil/siyah arası duruyor.

Hormon problemi falan diceksiniz ama sakallarım gayet normal buna karşıt.

Byık olmadığı zamanlar bile o dudak kısmı(bıyığın olduğu yer) simsiyah/yeşil arası birşey.
    Kapatıcı falan ne sürerseniz sürün yarım saat sonra o kısım gene belli oluyor adamı deli ediyor aynalara küstüm sırf bu durum yüzünden.

Yaşım 17 inanın nefret eder oldum 30 yaşına kadar çıkmasın köse desinler falan fiso umrumda değil yeterki şunlardan kurtulayım ne kadar iğrenç duruyor anlatamam. Yokmudur bir çözüm?

kardeşim senin bıyıkların küflenmiş

Anlamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

epilasyon yaptıracaksın gerçekten bu kadar çok çıkıyorsa ama sadece bıyıklarıan yaptırıp diğer yerleri bırakırsan bilmiyorum nasıl durur

tüy dökücü krem diyeceğim ama o da tüy değil diyorsun kıl diyorsun

cilt sağlıkçısına göründün mü

arada bir sakalları uzatıyorum , gayet güzel oluyor yani farklı bir karızma veriyor fakat bu bıyık harbi illet getiriyor yani kökünden söküp atasım var.

cilt sağlıkcısına gitsem ne verecekki iki renk açıcı ilaç yazıcak , ilacı kessem gene aynı durum olucak. ben kökten bitirmek istiyorum işi
  • Koca forumda kimsemi bilmez
  • 1-2 seans lazer epilasyona git. Biraz seyrel

seansı 30 lira olması gerekiyor.
  • ilk çıktığında kökleri öyle gözüküyor zamanla koyulaşıcak kötü gözükmeyecek , demek istediğini anladım çünkü rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 31 Mayıs 2013; 1:02:13 >
  •  Ciddi bıyık sorunum var.
  • Cımbız işini görür mü acaba öyle bi aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DommeRises

quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

epilasyon yaptıracaksın gerçekten bu kadar çok çıkıyorsa ama sadece bıyıklarıan yaptırıp diğer yerleri bırakırsan bilmiyorum nasıl durur

tüy dökücü krem diyeceğim ama o da tüy değil diyorsun kıl diyorsun

cilt sağlıkçısına göründün mü

arada bir sakalları uzatıyorum , gayet güzel oluyor yani farklı bir karızma veriyor fakat bu bıyık harbi illet getiriyor yani kökünden söküp atasım var.

cilt sağlıkcısına gitsem ne verecekki iki renk açıcı ilaç yazıcak , ilacı kessem gene aynı durum olucak. ben kökten bitirmek istiyorum işi

epilasyon o zaman kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

ilk çıktığında kökleri öyle gözüküyor zamanla koyulaşıcak kötü gözükmeyecek , demek istediğini anladım çünkü rahat ol

Dostum uzattığım zamanlarda oldu ama yakışmıyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

1-2 seans lazer epilasyona git. Biraz seyrel

seansı 30 lira olması gerekiyor.

Fiyat hakkînda eminmisiniz ? Max kaç gün aralıklarla olur seanslar ? Seansa giderken uzatmak gerekir mi ?

• Agda et.

• Yokmu başka bilgisi olan ?
  • Kardeş aklıma en iyi çözğm ağda gibi geldi. Kökleri yumuşatıyor, bi kaç defa yapınca yumuşar gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.