Şimdi Ara

Ciddi bıyık sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tipim falan gayet iyi hatta ortalamanın üzerinde yani o konuda bir sıkıntım yok.

Gelelim problemime ; benim bıyıklarım çok hızlı uzuyor. İşin ilginç tarafı hani millet öne(burundan ağza) doğru keser ya,ben öyle kesince fıs geliyor benim bıyıklara.İllaki hep tersten almam gerekiyor yoksa hiç gitmiyor.
    Hatta okula falan başını kopardığım jilet var öğle yemeklerinde köklerinden tekrar kesiyorum yoksa yeşil/siyah arası duruyor.

Hormon problemi falan diceksiniz ama sakallarım gayet normal buna karşıt.

Byık olmadığı zamanlar bile o dudak kısmı(bıyığın olduğu yer) simsiyah/yeşil arası birşey.
    Kapatıcı falan ne sürerseniz sürün yarım saat sonra o kısım gene belli oluyor , kökleri simsiyah çünkü , adamı deli ediyor aynalara küstüm sırf bu durum yüzünden.

Yaşım 17 inanın nefret eder oldum 30 yaşına kadar çıkmasın köse desinler falan fiso umrumda değil yeterki şunlardan kurtulayım ne kadar iğrenç duruyor anlatamam. Yokmudur bir çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DommeRises -- 5 Haziran 2013; 16:40:22 >

• Bıyığın çok mu ciddi anlamadım?
  • Yok dostum çok değil ama en kısa halde bile çok belli oluyor.
    Ergen bıyığı falanda değil.Kökler çok belli oluyor,bir arkadaşım kökleri çok büyük olabilir demişti.
  • Anladim derdini hocam da yapacagin birsey yok.yani ne yapabilirsin ki?lazer epilasyon denesen kose olur o bolge,harici faydasiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer i dene
  • Ss lazım görmeden bir şey diyemeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

lazer i dene

vallahi düşünmedim değil , bir bilginiz varsa anlatabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SS atar misin dostum? Daha iyi anlayalim durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

Ss lazım görmeden bir şey diyemeyiz

Hocam düşündüm fakat şuan ss yollamam mümkün telefonum arızada 2 gündür.
  • badem bıyık bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

Anladim derdini hocam da yapacagin birsey yok.yani ne yapabilirsin ki?lazer epilasyon denesen kose olur o bolge,harici faydasiz

İnan bana dünyada bıyık yakışacak son adamım o yüzden problem olmaz :D
  • Hele bir uplayalım sabah bakarız
  • epilasyon yaptıracaksın gerçekten bu kadar çok çıkıyorsa ama sadece bıyıklarıan yaptırıp diğer yerleri bırakırsan bilmiyorum nasıl durur

tüy dökücü krem diyeceğim ama o da tüy değil diyorsun kıl diyorsun

cilt sağlıkçısına göründün mü
  • no ss no güven
  • Hımmmm yeşil bıyık, çok ilginç. Bitki gibi yani, ondan çabuk uzuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DommeRises

Arkadaşlar tipim falan gayet iyi hatta ortalamanın üzerinde yani o konuda bir sıkıntım yok.

Gelelim problemime ; benim bıyıklarım çok hızlı uzuyor. İşin ilginç tarafı hani millet öne(burundan ağza) doğru keser ya,ben öyle kesince fıs geliyor benim bıyıklara.İllaki hep tersten almam gerekiyor yoksa hiç gitmiyor.
    Hatta okula falan başını kopardığım jilet var öğle yemeklerinde köklerinden tekrar kesiyorum yoksa yeşil/siyah arası duruyor.

Hormon problemi falan diceksiniz ama sakallarım gayet normal buna karşıt.

Byık olmadığı zamanlar bile o dudak kısmı(bıyığın olduğu yer) simsiyah/yeşil arası birşey.
    Kapatıcı falan ne sürerseniz sürün yarım saat sonra o kısım gene belli oluyor adamı deli ediyor aynalara küstüm sırf bu durum yüzünden.

Yaşım 17 inanın nefret eder oldum 30 yaşına kadar çıkmasın köse desinler falan fiso umrumda değil yeterki şunlardan kurtulayım ne kadar iğrenç duruyor anlatamam. Yokmudur bir çözüm?

kardeşim senin bıyıkların küflenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi et3rn4l -- 30 Mayıs 2013; 1:18:01 >

• sulayınca büyüyor mu
  • çim adam mısın doğru söyle
  • No ss no güven
  • 1-2 seans lazer epilasyona git. Biraz seyrelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.