Bir Tat Bir Doku | Çıkışta Herkesi Eve Bırakacaksın - YouTube Yav tamam adam iyi komedyendir anlarım ama bu videodaki seyirciler gibi katıla katıla gülen var mı cidden? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5620970B4 -- 4 Nisan 2021; 22:37:19 > |
Cidden buna gülen var mı?

-
-
Ben gülüyorum ama 2008 de ki gösterisini izlerken daha çok gülüyorum. Çene kaslarım ağrımıştı ilk izlediğimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben hiçbir komedyene gülmüyorum(kahkaha vs)
Bende mi sıkıntı var acaba?
-
Yaşını bilmiyorum ama bizim zamanımızda gayet iyi gülünüyordu. Devir değişince şakalarda eskiyebilir. Haliyle 2000li yıllardan bahsediyoruz. O zamanlardaki şartlar ile şimdikiler bir değil. E tabi haliyle renkler ve zevkler tartışılmaz meselesi de var.
-
Tolga cevigin trt deki gosterisini seviyordum ben Cem Yilmaza hic gulemedim
Bende diyordum bu adamın nesine gülüyorlar, taki bi skeçini izlediğim zaman fikrim değişti. Tabiki her skeç komik olmayabilir ama idare eder.
Videodaki seyircilerle sen aynı mısın? Sen evinde sıkılan internete girip içerik tüketen birisin.
Videodakiler dünyanın daha şen olduğu bir zamanda sevgilisiyle arkadaşıyla para vererek izlemeye giden tipler. Orada bir sinerji var.
Yani tabi ki onlar gibi gülemeyebilirsin.
Ayrıca bu video belki 10 senelik. Yani insanlar stand up komedisi ile yeni tanışıyorlar. Yeni olan şeyler de zaten ilgi çeker.
Şimdi biz oturuyoruz evde. Tıklıyoruz videolara. Tükettikçe tüketiyoruz.
Yani cem yılmaz komik mi den önce bunları analiz etmen lazım.
Bana göre ise komik.
-
başıma bi şey gelmeyecekse ben güldüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: museteaVideodaki seyircilerle sen aynı mısın? Sen evinde sıkılan internete girip içerik tüketen birisin.
Videodakiler dünyanın daha şen olduğu bir zamanda sevgilisiyle arkadaşıyla para vererek izlemeye giden tipler. Orada bir sinerji var.
Ayrıca bu video belki 10 senelik. Yani insanlar stand up komedisi ile yeni tanışıyorlar. Yeni olan şeyler de zaten ilgi çeker.
Bana göre ise komik.
Videodakilerle aynı değilim, zaten her insan aynı olsa hayatın bir önemi kalmaz değil mi?
Şunu söylemek istiyorum evde canım sıkıldı diye açmadım bu videoyu, stresli bir gün geçirdim ve eve geldiğimde eğlenceli bir şeyler izlemek istedim ama bunun neresi komik Allah aşkına? Belli yani Cem Yılmaz diyecek ki araba sesi çıkarın sonra biri vın yerine tın diyecek sonra lan böyle mi çıkarılır diyecek vs. vs. Yani buna katıla katıla gülüyorsanız ne diyeyim.
Videonun bilmem kaç yıllık olmasıyla komikliği arasında bir bağlantı olamaz şayet o dönemi kapsayan bir espri olmadığı sürece. O dönemi kapsayan espriden kastettiğim mesela bugün mantıksız siyasi bir söz söylenir ve esprisi bugün yapılsa gayet gülünür, bu normal ama bugünün olayını gidip 10 yıl sonra aynı şekilde anlatırsan kimse anlamaz bile. Cem Yılmaz'ın videosunda herhangi bir dönem esprisi olmadığına göre geçen yıl ile komikliği arasında da bir bağlantı yok. 40 yıllık Kemal Sunal filmlerini 20 kez izlememe rağmen hala gülebiliyorsam ama Cem'in ilk defa izlediğim bu videosuna gülemiyorsam demek ki bunun bilmem kaç yıllık olmasıyla alakası yokmuş değil mi?
Gelelim yeni şeyler ilgi çeker meselesine. Evet bu dediğin kısmen doğru fakat bir şeyin ilgi çekmesiyle komikliği arasında bir bağlantı olabilir mi sence? Mesela bugünlerde yalnızca küfür eden ve komik olduğunu zanneden Youtuber bozuntuları çok var. Bunlar milyonlar izleniyor. Peki bu Youtuberların videoları sırf çok izlendi diye gülmem mi gerekiyor? Hayır.
Bana göre komik değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: museteaVideodaki seyircilerle sen aynı mısın? Sen evinde sıkılan internete girip içerik tüketen birisin.
Bana göre ise komik.
kaliteli adamsın hocam
-
Sence benceli bir konu, Cem Yılmaz komik olmasaydı o kadar insanı oraya dolduramazdı.
He sen komik bulmazsın o ayrı, komik bulan da izlemeye devam eder.
Ben de mesela Louis C. K.'e doyamıyorum, başka biri de onu komik bulmaz mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X