Şimdi Ara

Cidade de Deus ( CITY OF GOD )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu film için olağanüstü deniliyor.Brezilya'da geçtiğini biliyorum ..Cd alırken 1-2 sene önce elime geçmişdi ayırmışdım hatta ama geri gittiğimde bulamamışdım ondan sonra Okadar aradım ancak bulamadım izleyenler ne diyorlar film hakkında ??

Cidade de Deus ( CITY OF GOD )

• Şimdiye kadar izlediğim filmler arasında beni en çok sarsanlar arasında.

Filmi izledikten sonra bir röportaj çıkıyor ve filmin konusunun nerden geldiğini öğreniyorsun.
    O zaman izlediklerine inanamıyorsun, sarsılıyorsun resmen.

+ Filmde oynayan tüm oyuncularla ilgili bir şey var, onu filmi izledikten sonra öğrenirsen daha iyi olur.
    Filme hayran kalıyorsun..

Ben kesinlikle tavsiye ederim..

Ekleme: Ve kurgu da süper, baş-son olaylarına dikkat eden biriyim ve benim hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 16 Ağustos 2006; 19:59:10 >
  • abi bu filmi 2 kere indirdim, 2 seferde de arşive geçiremeden sistem çöktü listeme ekliyim şunu gene
  • izlemeyenler izlesin gerçekten harika bir film ve tamamen gerçek bir hikaye hemde filmdeki gibi gerçek şartlarda çekilmiş platolarda falan değil,hatta yönetmen filmi çekmek için favelaların ( brezilyanın gecekondu bölgeleri - ama nasıl gecekondu !!!) sahipleri sayılan mafya patronlarından özel izin almış,bu arada bu ayki geo dergisinde favelalar hakkında geniş bir araştırma var filmi izlemek isteyenlere bilgi amaçlı bunada bakmalarını tavsiye ederim
  • ya bu brezilya daki arka sokakları bi cocuk fotoğrafcının gözünden anlatan filmse iyidir hakketn ben begenmiştim
  • bu film izlenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

ya bu brezilya daki arka sokakları bi cocuk fotoğrafcının gözünden anlatan filmse iyidir hakketn ben begenmiştim

Evet o film ve o fotoğrafçı hala yaşıyor.. Çok ilginç..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper film kesinlikle izlenmeli
  • Arkadaşlar bu filmin Türkçe adı ne acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar bu filmin Türkçe adı ne acaba?

tanrı kent
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar bu filmin Türkçe adı ne acaba?

Tanrıkent.

http://www.beyazperde.com/film/1597
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.