Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
35.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musti77

arkadaşlar k790i r1gb001 cid 51 flash atmanın yolunu bilen varsa yardımcı olabilirmi bana şimdiden teşekkürler...

cid 51 ler için tek yol wotanserver veya davinci bildiğim kadarıyla.bu da kredi kartıyla account alarak yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

arkadaşlar k790i r1gb001 cid 51 flash atmanın yolunu bilen varsa yardımcı olabilirmi bana şimdiden teşekkürler...

cid 51 ler için tek yol wotanserver veya davinci bildiğim kadarıyla.bu da kredi kartıyla account alarak yapılıyor

evet davşnci ile cid 51 flash atılıyor fakat 10 € servise daha galiba. :( :(
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

evet davşnci ile cid 51 flash atılıyor fakat 10 € servise daha galiba. :( :(

evet.

• k790 i yapılanma hatası diye bir sorun veriyor ve menülere falan girmiyo, hiçbirşey yapmıyor komple flash ve flash atma yollarını bilen varsa yardımcı olabilirmi acilen...
  • sürüm r1gb001 cid 51 eski versiyon falan olsa yapacaktım ama cid 51 için toparlayamıyorum...
  • selam. bende w810i me flash tema atmak isterken yanlışlıkla tüm teli flashladım. o işlemde yarıda kesildi ve şu anda yapılandırma hatası alıyorum. şu anda tekrardan flashlamaya çalışıyorum ama tel aşağı yukarı 1 saat sonra veri transfer moduna geçiyo ve buna engel olamıyorum. sürücü değişritdim olmadı. programın v2.0 ve v2.01 beta yı denedim ama değişen bişey yok. yardımcı olursanız sevinirm tel kullanılmaz halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARone

selam. bende w810i me flash tema atmak isterken yanlışlıkla tüm teli flashladım. o işlemde yarıda kesildi ve şu anda yapılandırma hatası alıyorum. şu anda tekrardan flashlamaya çalışıyorum ama tel aşağı yukarı 1 saat sonra veri transfer moduna geçiyo ve buna engel olamıyorum. sürücü değişritdim olmadı. programın v2.0 ve v2.01 beta yı denedim ama değişen bişey yok. yardımcı olursanız sevinirm tel kullanılmaz halde

w810 cid 49 değilmi? onu düzeltmek olabilir belki topsony sitesinden yazılımlarını al yükle. xs++ kullanmayı dene birde. fs, main doyalarını ve orj flash menüyü ve iconlarını at muhtemelen düzelir seninki...

vala bende yeniyim ve flash tema olayınada girmedim halbuki servise göndermeyi planlıyorum, başka şansım yok gibi görünüyor.

• valla bende yarın servise götürmeyi düşünüyorum. bu ilk denemem di ama yüzüme gözüme bulaştırdım. şu anda son defa deniyorum 2 saati geçti işlem devam ediyo. ama benim pek ümidim yok bakalım hayırlısı. yinede saol @musti77
  • quote:

valla bende yarın servise götürmeyi düşünüyorum. bu ilk denemem di ama yüzüme gözüme bulaştırdım. şu anda son defa deniyorum 2 saati geçti işlem devam ediyo. ama benim pek ümidim yok bakalım hayırlısı. yinede saol @musti77

Benim tel gelsin flash theme denerim ama yakın zamanda değil biraz daha zaman geçsin bakalım. Cumartesi günü yoladım servise artık ne zaman gelir bilmiyorum fakat. Servis muhtemelen tüm yazılımı yeniden kuracaktır, telefon ilk günkü halini alıpta geleceğini zannediyorum. keşke senin tel iin biraz daha inceleyip flash tema olayına girseydin ben flash tema yapmadım farklı bir hata veriyordu onu kaldırmak istedim daha beter oldu maalesef.

Sanırım yapılanma hatasının sebebi menü dosyelerının silinmiş olması ve yerine yenilerinin yüklenememesi problemi ben yanlışlıkla dosye sistemini yenile dedim herşey alt üst oldu maalesef.

• quote:

valla bende yarın servise götürmeyi düşünüyorum. bu ilk denemem di ama yüzüme gözüme bulaştırdım. şu anda son defa deniyorum 2 saati geçti işlem devam ediyo. ama benim pek ümidim yok bakalım hayırlısı. yinede saol @musti77

birde bu versiyonla deneyin

http://www.speedyshare.com/526628733.html

daha kısa sürüyor.

• ya arkadaşlar deli lacağım 3,5 saat süren işlemden başarılı bir işlemden sonra telefonumu büyük bir hevesle açtım da bide ne göreyim hiç koca bia HİÇ. ya neden flash çalışmadı bende. ayrıca ben bu r4db005 gibi bi dosya göremedim forum başındaki arkadaşın hazır diye gonderdiği dosyalarda. ben nasıl yükleyebilirim bunu birisi izah etsin lütfen yaa...
  • Önceden flash temaların var mıydı?
    quote:

Orjinalden alıntı: nitroux

ya arkadaşlar deli lacağım 3,5 saat süren işlemden başarılı bir işlemden sonra telefonumu büyük bir hevesle açtım da bide ne göreyim hiç koca bia HİÇ. ya neden flash çalışmadı bende. ayrıca ben bu r4db005 gibi bi dosya göremedim forum başındaki arkadaşın hazır diye gonderdiği dosyalarda. ben nasıl yükleyebilirim bunu birisi izah etsin lütfen yaa...
  • ilk sürüme dönerek çalıştırabilirsin flash menüleri. Bende fsx'te bi verim alamamıştım. İlk sürüme dönerek hallettim olayı.
    quote:

Orjinalden alıntı: nitroux

ya arkadaşlar deli lacağım 3,5 saat süren işlemden başarılı bir işlemden sonra telefonumu büyük bir hevesle açtım da bide ne göreyim hiç koca bia HİÇ. ya neden flash çalışmadı bende. ayrıca ben bu r4db005 gibi bi dosya göremedim forum başındaki arkadaşın hazır diye gonderdiği dosyalarda. ben nasıl yükleyebilirim bunu birisi izah etsin lütfen yaa...
  • Black dediğini yaptım sana pm attım ama hala cvp gelmedi :D

Şimdi benim telefon hiç açılmıyor. Yapılandırma hatası. Bunu eski haline nasıl getircem veya Flashlı Tema haline getirirsem telefon açılcakmı?

Bir daha böyle işlere girersem ADSL`m çöksün :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitsuomi

Black dediğini yaptım sana pm attım ama hala cvp gelmedi :D

Şimdi benim telefon hiç açılmıyor. Yapılandırma hatası. Bunu eski haline nasıl getircem veya Flashlı Tema haline getirirsem telefon açılcakmı?

yapılandırma hatası önemli değil burda çoğu kişinin başına geldi bu sorun yeniden flash atacaksın başka yolu yok ya kendin atacaksın ya servise vereceksin yada para ile yapacaksın 2 şey önemli biri usb driver diğeri doğru cda seçmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

quote:

Orjinalden alıntı: Mitsuomi

Black dediğini yaptım sana pm attım ama hala cvp gelmedi :D

yapılandırma hatası önemli değil burda çoğu kişinin başına geldi bu sorun yeniden flash atacaksın başka yolu yok ya kendin atacaksın ya servise vereceksin yada para ile yapacaksın 2 şey önemli biri usb driver diğeri doğru cda seçmek

K790i ye flash dosyasını nereden bulacağız ve hangi programla atacağım bu dosyaları. en azından bir ip ucu verirmisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti77 -- 5 Şubat 2007; 13:30:21 >

• quote:

K790i ye flash dosyasını nereden bulacağız ve hangi programla atacağım bu dosyaları. en azından bir ip ucu verirmisiniz...

Arkadaşlar soruma cevap verebilecek kimse yokmu yaa... lütfen yardım şimdiden teşekkürler....
  • ya arkadaşlar anlattığınız tüm bu olayları yani flash tema çalıştırma olayını servise vererek halledebilirmiyiz ya da parayla bu kadar strese girmektense
  • Maalesef dostum.Bu olay biraz illegal bir şey olduğu için servis halletmez.Yanlız servis şunu yapar;Flash temasız telefonuna flash temalı yazılımı yükler.Böylece 3 tane flash teman olur.Geri kalanları sen anlatıldığı şekilde yükleyeceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: yunnu86

ya arkadaşlar anlattığınız tüm bu olayları yani flash tema çalıştırma olayını servise vererek halledebilirmiyiz ya da parayla bu kadar strese girmektense
  • bu gece deniyorum hadi hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.