Bildirim
Cicibebe yemeden duramıyorum Yaşım 17 (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sütü çok az ısıtacaksın, içine cicibebeleri kıracaksın. Biraz ekleyip ezmeye başla. Sonra yemek kaşığıyla giriş. -
soguk süt ile karıstırıp yiyin denemediyseniz,
bir de alırken neden trip atıyonuz ki arkadas piyasadaki en iyi bisküvi sonucta -
kardeşim küçükken ben de yerdim. Şimdi sen diyince aklıma geldi. Gidip alasım var -
Canimi çektirdiniz çok pis.
Eskişehirdeyim allahtan şimdi fabrika satiş mağazasina gidip 1 koli alacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yas 17 para oldumu acımadan alır yerim
-
-
evdeki bebek ne diyor ekmek arası peynir domatesmi? -
o kadar vıtamınlı vb bıskuvı nasıl yapıyorlar ? -
Gayette güzel uzun zamandır yemiyordum bak hatırlattın yine -
Forumda ne kadar psikopat varmış
Şaka bi yana 7-8 yıl önce teyzemlere gittiğimde mutfakta görüştüm en son orda yedim şimdi olsa yine yerim.. Bir çok bisküviden çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: crazy596
bu bebek n'oldu acaba
Konuya girmez olaydım, çok fena canım çekti ama malesef yine çorba içeceğim mecburen -
-
Canım çekti lan sizin yüzünüzden gidiyorum almaya
-
-
Küçüklükten gelen alışkanlık arkadaşlar, olursa ben de yerim. Gidip almakta hiç sorun yok, neyinden utanıyorsunuz ki ? Biri bir şey derse paketi açın 1 tane verin yemezse adam değilim. Belki gider kendisi de alır Ama lezzet çoğu bisküviden iyi bazılarına 10 basar. Hatta muzlusu hepsinden iyi diyebilirim -
Bayadır yemiyorum ama görürsem de yerim tadı güzel çoğu büskividen ye gitsin yani -
İsmi süt keyfi, sütlü bisküvi falan olsa alsan sorun değil ama isimden kaybediyor..
Cicibebe
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X