Merhabalar Üsküdar da çiçekçide işe başladım. Çiçek mağazası açık hava da satıyoruz dükkanda satıyoruz günlük 125 TL. Ben çiçekler hakkında acemi olduğumu söyledim sorun etmediler. İnsanlarla bayadır iletişim kurmadım dedim halledersin dediler. Bana taktik verin nasıl çiçekleri öğrenebilirim? Nasıl iletişim kurayım insanlarla? ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çiçekçi de İşe Başladım SS'li

-
-
tipin iyi olduğu için insanlarla iyi iletişim kurabileceğini varsaydılar dirk
işte bu yüzden diyorum tip , iş hayatında en önemli şeylerdne biri
-
Kac saat calisiyon 125 e cok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı olsun. Güzel para günde 125
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
125÷10.35=12 Euro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ooo hayırlı olsun üfler hocam bende yere düşen karahindibaları ne yapyırosunuz diye sormaya gelmiştim ama konuyu açanın sen olduğunu bilmiyordum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Btipin iyi olduğu için insanlarla iyi iletişim kurabileceğini varsaydılar dirk
işte bu yüzden diyorum tip , iş hayatında en önemli şeylerdne biri
Esrağfurullah hocam bu işlerde önemli olan tip değil konuşma, hitabet, çalışkanlık, disiplin, güvenilirlik.
-
Hayirli olsun bol kazançlar
quote:
Orijinalden alıntı: ALTILI
Kac saat calisiyon 125 e cok iyiSabah 8 akşam 6
-
quote:
Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı
Hocam hayırlı olsun. Güzel para günde 125Teşekkürler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat125÷10.35=12 Euro
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollooo hayırlı olsun üfler hocam bende yere düşen karahindibaları ne yapyırosunuz diye sormaya gelmiştim ama konuyu açanın sen olduğunu bilmiyordum
Yere düşen karahindibaları yerlerine koyuyoruz müşteriye satıyoruz hocam. Müşteride sonra geliyor karahindiba kurtlandı, kurudu. Bu sefer bitki ilacı veriyoruz. Sonra yine geliyor bitkim büyümüyor, bu sefer gübre veriyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Hayirli olsun bol kazançlarTeşekkürler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Yere düşen karahindibaları yerlerine koyuyoruz müşteriye satıyoruz hocam. Müşteride sonra geliyor karahindiba kurtlandı, kurudu. Bu sefer bitki ilacı veriyoruz. Sonra yine geliyor bitkim büyümüyor, bu sefer gübre veriyoruz.
Alıntıları Gösterhocam gübre olarak kendi gübreni satsana mis gibi havadan gelen para
-
Almanya'daki işçinin 1 saatte kazandığı para 1 günde kazanamıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollhocam gübre olarak kendi gübreni satsana mis gibi havadan gelen para
Alıntıları GösterHiç düşünmemiştim hocam bunu yarın patrona söylicem inşallah kovmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterçok boş yapıyor o üye
arabası var iyi para kazanıyor
24/7 şikayet ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bçok boş yapıyor o üye
arabası var iyi para kazanıyor
24/7 şikayet ediyor
Alıntıları GösterAlmanya da Belçika da çalışan adam askeri maaşla geçinemiyo. Orada iyi bir işin var Türkiye de tanıdığın varsa burada parayı değerlendirirsin ama Avrupa da burası gibi orada euro harcıyorsun ama orada paranın değeri var. vergiler yaşam standartları iyi. Paranın bi değeri var. İşsizlik maaşı alıyorsun iş bulma kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 26 Mayıs 2021; 20:45:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

125÷10.35=12 Euro |
Almanya'daki işçinin 1 saatte kazandığı para 1 günde kazanamıyorsun |
tipin iyi olduğu için insanlarla iyi iletişim kurabileceğini varsaydılar dirk işte bu yüzden diyorum tip , iş hayatında en önemli şeylerdne biri |
Benzer içerikler
- fenerbahçe orduevi
- koltuk yıkama isim önerileri
- isveç"in neyi meşhur
- meresa antidepresan mı
- laf sokucu sözler
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X