Ağlattın lan. Bide hep merak etmişimdir o atariden çıkan silah nasıl olurda tv ye tuttummu kuşu vuruyodu bence 20. yy lın en büyük icadıdır.
Tüm bölümlerini indirebileceğim bir yer bulsam durmam izlerim Çiçek Taksi'yi.
quote:
Ağlattın lan. Bide hep merak etmişimdir o atariden çıkan silah nasıl olurda tv ye tuttummu kuşu vuruyodu bence 20. yy lın en büyük icadıdır.
ben hala merak ediyorum
Akasya duragi cicek taksinin ctrl-c v yaparken %99 da erör vermis hali gibi
quote:
Orijinalden alıntı: :Mitokondri:
Tabiiki Çiçek Yaksi
Bi kere Akasya Durağı gibi saçmasapan diziye benzemedik bi yapımı bu dizi ile karşılaştırman bile büyük bi hata...
quote:
Orijinalden alıntı: baqunin
quote:
ben hala merak ediyorum
Birçok video oyunu ve arcade oyunları ek olarak çeşitli silahlar kullanır. Silahı ekrana doğrultup tetiği çekersiniz ve hedefi vurursanız patlar.Bu etkiyi yaratabilmek için silahların namlularında bir fotodiyot bulunur. Bu fotodiyot ekrandan gelen ışığı algılayabilir. Silah ayrıca bir de tetik düğmesi içerir.Fotodiyotun çıkışı ve düğme oyunu kontrol eden bilgisayara bağlanır.Aynı zamanda bilgisayar ekrandan da sinyaller alır. Eğer televizyonun nasıl çalıştığını biliyorsanız, dikey ve yatay yenileme sinyallerinin görüntüyü ekrandan nasıl oluşturduğunuda biliyorsunuzdur.Ekran bilgisayara hedefin yatay ve dikey konumu hakkında bilgi verir ve böylece bilgisayar da hedefin ekranda nerde olduğunu bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
Taklitler asıllarını aratır diye bir söz vardır.. Akasya Durağı dizisinin çekileceğini ilk duyduğum zamanlar, yeni bir Çiçek Taksi fenomeni doğabilir umuduyla sevinmiştim.. Nitekim ilk bölümler (Melek Baykal ve kızının olduğu) çok fazla cıvıklık içermiyordu ve izlenebilir düzeydeydi..Ama daha sonraları dizi aşırı derece laçkalaşmaya başladı.. Sinan'ın tavır ve hareketleri, Osman Ağa'nın saçmalıkları son dönemde diziye giren Maho Ağa tiplemesinin banallığı diziyi adeta nefret eder hale getirdi.. Tamam sonuçta bu bir komedi dizisi.. Ama komedi adı altında insanlara saçmalık ötesi şeyler izlettiriyorlar.. Çiçek Taksi'nin 1995 yılındaki ilk kadrosundaki oyuncularla (atv de yayınlanan) ve 2000 yılında çekilen diğer kadroyla (trt de yayınlanan) insanlara düzeyli komedi, dram ve günlük hayatın mutlulukları çok güzel bir şekilde aksettiriliyordu.. Akasya Durağı'nın şu an ki banal ötesi senaryosu, Tnt kanalında program yapan Mehmet Ali Erbil'in programı kadar saçmalık ötesidir..
+999999999999999999999999999999...9
+99999999999999999999
ne warsa eskilerde war cok ciwklik war mutfktaki twde mecbr kalrsam3.bi ses olsun diye aciyorum
quote:
Orijinalden alıntı: agili
ne warsa eskilerde war cok ciwklik war mutfktaki twde mecbr kalrsam3.bi ses olsun diye aciyorum
Öyle diyosun doğruda bunun tam tersi olması lazım değilmi ABD dizi ve filmleri sınırları zorlarken biz niye geri gittik hatta o eskisinden çok daha para ve teknoloji olduğu halde
Çiçek taksi harika dizidir ya Akasya durağı tırnağı olamaz. Sabahları trt de yayınlanıyor denk gelirsem muhakkak izliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme