Şimdi Ara

chyper ring nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chyper ring nette biraz araştırdım ama ele avuca gelen bi bilgiye ulaşamadım :)) bilgisi olan biri nasıl kullanılacağını anlatırsa sevinirim.

• eet bende bılmıyorum yardımcı olun
  • 55$ a kesn kodunu Alıp Kitlemek istedqn charın yan charıyla alıcaksn bu itemi Sonra bu itemi inn hostesden açıcaksın açarken kitlemek istedqn charı seçiceksin Fakat inventory de ve üstünde ne para neden item kalmaması lazım Sonra char ring haline geçmiş olucak Bu ringi trde ile baskasına verdqin takdirde aynı işlemle Çarı istedqi ıd de açablr..![Alıntı Dql Bu arada]
  • GÖREV İTEMLERI NE OLACAK İN HOSTESE KONMUYOR
  • sadece 1 item tasıyabilirsin .sag alt kösede. genelde quest silahını koyuyorlar ring ile trasfer yapacakları zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurotrip

sadece 1 item tasıyabilirsin .sag alt kösede. genelde quest silahını koyuyorlar ring ile trasfer yapacakları zaman

gorev takıları var onlar cope atılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisakal1976

quote:

Orjinalden alıntı: eurotrip

sadece 1 item tasıyabilirsin .sag alt kösede. genelde quest silahını koyuyorlar ring ile trasfer yapacakları zaman

gorev takıları var onlar cope atılacak

ne yazikki evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trojen_Tr

55$ a kesn kodunu Alıp Kitlemek istedqn charın yan charıyla alıcaksn bu itemi Sonra bu itemi inn hostesden açıcaksın açarken kitlemek istedqn charı seçiceksin Fakat inventory de ve üstünde ne para neden item kalmaması lazım Sonra char ring haline geçmiş olucak Bu ringi trde ile baskasına verdqin takdirde aynı işlemle Çarı istedqi ıd de açablr..![Alıntı Dql Bu arada]

Çok saol hocam 1 sorum olucak inn hostesten açarken bi soru soruyor mu item kitleme şifresi gibi bişey?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.