Bildirim
Chrysler voyager nasıl bir araçtır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Chrysler voyager

_____________________________ 2022 Hyundai Bayon 1.4 MPİ 100 PS Elite A/T - Atlas Beyaz -
biraz daha bilgi verebilir misiniz sıfır mı ikinci el mi model yılı kmsi vs? _____________________________ -
vergisi minibüs diye avantajı var biliyorum ama nekadar doğru onu bilmiyorum.birde çarpışma testlerinde başarısız olmuştu.ama tam bir aile aracı özelliklede dizel seçeneği,benzinlisi incir ağacı
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gt-40
vergisi minibüs diye avantajı var biliyorum ama nekadar doğru onu bilmiyorum.birde çarpışma testlerinde başarısız olmuştu.ama tam bir aile aracı özelliklede dizel seçeneği,benzinlisi incir ağacı
In the UK Version: 3/16
In the European Version: 9/16_____________________________ parmağını bastığında izi ayyıldız çıkanlar
-
benzinlisi acayip fazla yakar ..vergisi deli paradır .servis parça maliyeti yüksektir.
bunlar zaten alamayacak olanlara yazılmıştır ...bu arabayı alacak adam aga adamdır ona koymaz bunlar
gelelim konforuna 10 numaradır .tanıdıktaki ni 4 çeker biliyorum karda onu sürüyor :=)
eger alma niyetin varsa alınacak arabadır ama arabaya verdigin para kadar köşede ekstra tasarrufun olmalı ._____________________________ İMZA FELAN YOK.. -
2. elde olabilir "o" da olabilir. Bu konuda tam karaını vermiş değil ama dizel almayı düşünüyor. Dizelde sadece 2.8cc motor seçeneği var sanırım. _____________________________ 2022 Hyundai Bayon 1.4 MPİ 100 PS Elite A/T - Atlas Beyaz -
Kısaca bu arabayı almak her babayiğidin harcı değildir
bizde dizeli var,
evet sadece 2.8 dizeli var 150 hp 400nm tork
yakıtı 10 lt civarı yani kmde 26 kuruş falan yakar,
yumuşak süspansiyonlar sayesinde çok rahattır
vergisi kamyonet vergisi yılda 750ytl falan
servisleri 10k km'de ve yaklaşık 400ytl(yetkili servis)
donanımı oldukça fazladır
bagajı devasadır hatta babam senin puntoyu benim bagaja koyalım diye kafa yapar
kötü yanları ise 5.1 m boyuyla park sorunu yaşarsın
bizim bulunduğumuz ilde servisi olmadığı için bakıma istanbula gitmek zorunda kalıyoruz
kapıları bile uzaktan kumandayla açılıp kapanan bi arabada xenon far yok
eger almayı düşünüyorsan bizim araba satılık_____________________________ -
demek vergi olayı doğruymuş kamyonet sınıfına giriyormuş.dizeli bence mantıklı olabilir ama vıdeosunu bi seyret. _____________________________ -
bence tutulmayan bir araçtır.Alınması tasvip edilemez. _____________________________ Ağzı olan Konuşuyor! -
Sizdeki kaç model? Kilometresi nedir? Tabi birde fiyatı?
quote:
Orjinalden alıntı: The_BUTZ
eger almayı düşünüyorsan bizim araba satılık
_____________________________ 2022 Hyundai Bayon 1.4 MPİ 100 PS Elite A/T - Atlas Beyaz -
güzel,büyük ve konforlu bir araç ama sağlamlık konusunda biraz zayıf kalmış gerçekten. _____________________________ -
arkadaşlar voyager ın sağlamlığında bişi yok.videoda izlediğiniz voyager sağdan dreksyonlu olanı.yani ingiliz sürümü.mopar mühendisleri demekki ingiltere sürümü için pek uğraşmamışlar doğrudan dreksyonu sağa alıp işi bitirmişler.
aracın soldan dreksyonlusu testi geçmiştir._____________________________ parmağını bastığında izi ayyıldız çıkanlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler