Şimdi Ara

Chrysler LHS Sizce Nasıl Araç ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Chrysler LHS araçlar nasıldır kullanlar varsa yorumlayabilir mi
    özellikleri yakıtı bilibmeyen özellikleri v.s
    bi arkadaşımda var almayı düşünüyorum sürdüm bi kaç kez böyle bi konfor rahatlık ve hız daha önce görmedim 19 bin istiyor araçta hata boya dahi yok



  • araç aynı resimdeki gibi
     Chrysler LHS Sizce Nasıl Araç ???
  • yardımcı olacak kimse yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum kardeşim öerak ettiğini sor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce yedek parça sıtoğunu sor sonra fiyatlarını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorunları varmı? Şanzımanı nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gc v8 G kullanıcısına yanıt
    konuyu açalı uzun zaman olmuş hocam bahsettiğim aracı aldım kullandım inanaılmaz güzel bi araçtı gerçekten. sadece benzin pompasında bir sorun yaşadım çok kolay hallettik bir opel modelinin parçasıyla daha sonra ilana verdim 2 gün sonra satıldı araç.fakat aracım km si çok azdı ve hatasız-boyasız ve hiç deforme olan bir yeri yoktu pişman da oldum açıkcası satınca. daha sonra 2 yıl sonra sebring aldım aynı olur umudu ile hayattan soğuttu beni aldığım gün arıza yaptı.km-boya- değişen yine gayet iyiydi oysa. fakat sağolsun Balıkesirde ki o beni aldatan aracı satan Murat isimli arkadaş seni hala yad ederim tüm birikimim eğitim için ayırdığım paraları hiç ettiği için.... aldktan 2 saat sonra aldığım kişi geri de almadı ne usta ne parça bulabildik Ankara da. bursaya kadar götürdüm aracı 2 kez motor(hala daha tam randımanlı değildi) 1 kez şanzıman 1 kez yağ pompası ve yine 1 kezde benzin pompası arızalandı yaptırdım. tabi ustalar bilmediği için bu kadar uğraştırdı ve motor arızası tekrarladı. tüm bunlar aracı aldığım fiyatı geçti en sonunda ankara da çok çok iyi bir servis buldum orada yaptırdım tek tam anlamıyla anlayanda o servisdi amerikan araçlarından.

    sonuca gelecek olursak,ikinci eli kapalı kutudur iyisi gelirse müthiş zevk alırsın gerçekten harikadır, fakat diğeri gibi bir araç gelirse eğer başına gelecekler bunlar. tek tavsiyem büyük şehirlerden Ankara İstanbul Bursa izmir dışında illerde yaşıyorsan x2 servis-yedek parça- bakım-ve usta sıkıntısı çekersin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.