Şimdi Ara

Chrysler Crossfire Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstediğim ve düşündüğüm tek araba şuanda Crossfire.

Öncelikle araba tavsiyesi istemiyorum. Sizlerden istediğim bu arabayı daha önce ya da şu an da sahip olan ve ya kullanmış bir tanıdığınız var mı ? Arabanın çok bilinmemesi ve şekli benim çok ilgimi çekiyor. Gözümü korkutanlar ise vergisi ve motor benzin ilişkisi. Vergi olarak şu an da yıllık olarak 2.985,00 TL ( MTV tutarı, kasko değerinin yüzde 5’inden fazla ise, bir alt kademedeki vergiyi ödenmesi durumu) Benim hesaplarıma göre araba ocak 2016 da yaş aralığı değişeceği için yıllık 1.607,00 TL civarında bir fiyata düşecek. Sonuç olarak toparlarsak hesaplamalarım doğru mu ?

İkinci sorum ise benzin motor hacmi durumu. 3.2 Motor olan bu araç tüplü bile olsa yine tahminlerimden fazla yakar mı ? Yakıt ücreti tahmini ne kadar olur ?

• Hocam ben de bir ara kafayı Crossfire ya takmıştım. Arastirinca hem chrysler hemde üretimi bitmiş bir araç olduğu için parçaları bulunmaz diye korktum.
    Hocam benziniyle vergisine değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theOCB T kullanıcısına yanıt
    en düşük kaç km de bulabiliyorsunuz ? lpg için genelde benzinin %10 fazlasını tüketir o şekilde hesaplayabilirsiniz
  • slk ile altyapısı aynı
  • Galiba slk 320 motoru var ve slk alt yapısına sahip bir çok parça var.

Ama cidden öyle bir araca lpg yakışmaz, bineceksen benzinlisine bineceksin keyif aracı olarak arasıra çıkıp turlayacaksın. Şehir içi agresif sürüşte 20 litreleri gözden çıkarman lazım. KM de 1 lira yakacak agresif sürüşte. Şehir dışında ise bu tüketim 9-10 litreye kadar iner rahatlıkla.

Her ne kadar şu rezil yakıt fiyatlarından lpg her araçta mantıklı gözüksede ben öyle bir araçla benzin istasyonuna girip lpg pompasının önünde durmaya utanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 3 Temmuz 2015; 21:52:35 >
  • tuketim icin 19-25 mpg demisler. amerikan pazari icin bu degerleri acikladiklarindan normal kullanimda bu degerler tutar. istanbul gibi yogun trafikteyseniz 17-24 mpg gibi deger yakalayabilirsiniz. yani sehir ici 14 l/100, sehir disi 9 l/100 olur.
  • Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. Performansa onem veren bir insan degilim. Oyle hiz yapayim tokyo drift modum hic olmadi. Farkli olmak bence daha onemli. Benzin performans olayi acikliga kavustu az cok sanirim. Peki mtv olayinida bir arkadas cevapliyabilirse cok sevinirim. Gercekten cok istedigim ve kuruldugum bir arac. Farkli olmak ve trafikte fazla bulunmayan bir arac. Tam benim tarzim iste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 driver hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle şekil durduğuna bakma çok kaliteli bir araç değil bir alman gibi malzeme kalitesi bekleme

amerikanın yerli arabası
    genelde 2004-2005 modelleri 7-8 bin dolardan gidiyor

burada o fiyata nasıl erişmiş anlamadım
  • Hocam sanırsam siz daha çok tasarıma aşık olmuşsunuz. O fiyata daha performanslı ve tasarımı iyi gelebilecek premium tarzı araçlar var. Bir de onlara bakın derim.

• Haberlerde iş adamına silahla saldırmışlardı arabasıda buydu ilk gördüğümde bentley sanmıştım bence tipi çok hoş ve farklı
    Masraflarını karşılayabilirseniz hiç düşünmeden alın satarkende büyük bir galeri ile takasa girer ya da galeriye satarsanız sıkıntıo lmaz :)

• Güzelmiş araba ama bunlara LPG olmaz ki. Paraya kayıp benzinde bineceksin bineceksen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarima asik olduugm dogru. Ayni zamanda az ve oz bulunusu da beni cezbediyor. Nasil anlatsam. Ornek olarak sabit bir parfum kullanan biri ile durmadan parfum degistiren birisini karsilastiralim. Sabit kullananin kokusunu duydugun anda aklin nasil o kisiye geliyorsa durmadan parfum degistirenin akilda kalmasida bir okadar zor oluyor. Elbette yeniliklere acigim ve tasarim harikalarini begeniyorum. Ama butceme gore benim parfumum ve tarzim cross. Umarim anlatabilmisimdir. Suan bekarim ve yakin gelecekte evlenmeyi dusunmuyorum. İsler ciddilesene kadar kendi tarzim ve ozgurlugumle yasamak istiyorum. O yuzden satis ve ya galeri isleri su an hic onemli degil. Ruhumu tatmin edicek bir arac olarak goruyorum.

• Dedigim gibi hiz performans tokyo drift ilgimi ceken seyler degil. Kisiyi hatirlatacak akilda kalir tasarim az ve oz olmasi ilgimi ceken kisiligimi yansitan detaylar.

• Bir kac arkadasimZda vergi degerlendirmesi hakkinda hesaplarimin cevabini verirse cok sevinirim. Bu isleri bilenler yardimci olsun lutfen

• Konuya bekleniyorsunuz

• Aracin arkasi bana panamerayi animsatti :)

Ama arac cok guzel ve radikal duruyor. Bunu secme sebebinizide ayrica begendim. Dogru dusunmussunuz ve parfum irnegide gayrt mantikli idi.

Imaj olarak istediginizi verir bu arac size. Ama siz maddi yonden ne verebilirsiniz bilemeyecegim.

• amerikada bile cok gorulmeyen tutulmayan arabanin tr de satilmasi daha zor

• theOCB T kullanıcısına yanıt
    ilandaki iyi duruyor, km yüksek ama bu fiyatada daha düşük km si zor. km yi sorma amacım da bu tarz bi aracın kullanım şeklini göze alıp, yüksek km de ne çıkarabileceğini hesaba katıyor musunuz diye sormaktı. ama bu fiyata da 0 anca polo var alınır gibi duruyor crossfire
  • Pekı bu mt vergisi hesalarım hakkında bir bilginiz var mı. O rakamlar ve hesaplamalarım doğru mu ?

3 aşagı 5 yukarı bir çok şeyi düşündüm. Vergi gözümü korkutuyor. Oda 2016 dan itibaren hesaplarıma göre düşerse işte o zaman benim icin alınılabilir güzel bir araç olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.