Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu korumaları Xbox'a neden uygulamıyorlar anlamış değilim.
    Neden hep PC
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Şu korumaları Xbox'a neden uygulamıyorlar anlamış değilim.
    Neden hep PC
    Çünkü Xbox 360'ta koruma oyunlarda değil konsolda. En son çıkan Lite-On disk okuyucularla birlikte Xbox 360'ın koruması güncellenmişti ama onu da hallettiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Şu korumaları Xbox'a neden uygulamıyorlar anlamış değilim.
    Neden hep PC
    Çünkü Xbox 360'ta koruma oyunlarda değil konsolda. En son çıkan Lite-On disk okuyucularla birlikte Xbox 360'ın koruması güncellenmişti ama onu da hallettiler.

İsteseler oyunlara da koruma yapabilirler. Ama üstüne düşmüyorlar olayın.
  • oynayabilen yok mu arkadaşlar ?
  • Oyuna verilen bazı puanlar

Atomic Gamer 85 /100 8.5
    VideoGamer.com 8 /10 8.0
    GamesRadar [US] 8 /10 8.0
    Giant Bomb 4 /5 8.0
    GameTrailers 8.4 /10 8.4
    Game Informer 9.5 /10 9.5
    IGN.com 7.4 /10 7.4
    PC Gamer 80 /100 8.0
    G4 / Tech TV 3 /5 6.0

yabancı forumlarda oynayanlardan bazı yorumlar okudum hatta bitiren bile var, bitirme süresi 4 saat deniliyor umarım bu kadar az değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 9 Nisan 2009; 16:38:05 >
  • şu an itibariyle orjinal harici kimse oynayamaz....
  • şimdi baktımda oyun 10.3 gb yer kaplıyormuş...

xbox da oynayanlar 4 saatte bitiyor demişler.. bu kadar kısamıymış 10 gb lık oyun..

• quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

şimdi baktımda oyun 10.3 gb yer kaplıyormuş...

xbox da oynayanlar 4 saatte bitiyor demişler.. bu kadar kısamıymış 10 gb lık oyun..

Oyunun kapasitesi ile, oyunu bitirme süresi arasında herhangi bir bağ olduğunu sanmıyorum. Değişkenlik gösteren bir durum bence
  • oyunun yapımcıları 10 saatlik bi oyun vaadediyorlardı 4 saate ne zaman düştü bu .. 4 saatte bıtırdım dıyen yalan söyler ...
  • beklediğim nadir fps oyunlarından, elim bollaşsın siparişini vereceğim, şimdiden bütçe planıma ekledim oyunu

@fahdlan
    yapımcının söylediklerine inanmamak gerek, adamlar yapay bir zekası bile bulunmayan oyunları süper yapay zeka zayıflıklarınıza göre saldırıyor vs vs diye tanıtıyorlar bir de bu oyun süreleri oyunun en zor seviyede oynanışına göre ve oyuncunun ölmesi muhtemel yerlerde öldüğü düşünülerek (mesela zor bir boss savaşında en az bir kere öldüğü düşünülerek) hesaplanıp duyuruluyor. yapımcı 10 saat demişse med seviyede 4 saat normal.
  • kaç saatte bittiği nasıl ve ne amaçla oynadığına bağlıdır her zaman.
    bu arada yok mu hala oynayabilen?
  • %70 olmuş,

öbürgüne bitiririm galiba.

ilacıda çıkarırlar artıkın
  • 2 oyun bir arada 10 saat ediyordur. İlk oyunu benim gibi oynamışlar napacak peki? Saçmalamışlar iyi mi...
  • Oyun indi benim,ilaç bekliyoruz artık.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

şimdi baktımda oyun 10.3 gb yer kaplıyormuş...

Oyunun kapasitesi ile, oyunu bitirme süresi arasında herhangi bir bağ olduğunu sanmıyorum. Değişkenlik gösteren bir durum bence

doğru 10.3 gb

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

2 oyun bir arada 10 saat ediyordur. İlk oyunu benim gibi oynamışlar napacak peki? Saçmalamışlar iyi mi...

sen iyimisin..

adamlar yenilenmis grafiklerle ne güzel ilk klasik oyunuda vermişler..bide niye çıkartmışlar diyorsun..ya sabır..ya sabır..
  • Hala gelmedi mi acaba çare?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

2 oyun bir arada 10 saat ediyordur. İlk oyunu benim gibi oynamışlar napacak peki? Saçmalamışlar iyi mi...

sen iyimisin..

adamlar yenilenmis grafiklerle ne güzel ilk klasik oyunuda vermişler..bide niye çıkartmışlar diyorsun..ya sabır..ya sabır..

Sanane? Tövbe yarabbim, ne karışıyorsun? Kendi görüşümü söyledim, bi b*ka da muhalefet olmasanız olmaz...

• Sakin olun ya neyi paylaşamıyorsunuz

Oyun HDD de yatıyor üşümekten harap zavallım
  • arkadaşlar beklemekten gerildi iyice.

yabancı forumlarda oynayanlar yerlere göklere sığdıramıyor oyunu.
    internette dolaşan videolardan çok daha iyimiş oyun içindeki his...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.