Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun güzeldir atarinin tüm oyunları sitelerden düşük puan alıyor genelde yüksek sistem ihtiyacından dolayı ama oyunlarda mükemmel oluyor Alone in the dark en son örneklerinden birisi
  • çıkmış tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 8 Nisan 2009; 11:24:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ilk oyun hakkında yorum yapamıycam cünkü çok az oynadım bakalım bu nasıl olacak ss ler iyi inş oyunda iyi olur

çok şey kaçırmışsın inşallah pc sürümünde de ilk oyun vardır o zaman mutlaka önce ilk oyunu oyna sonra 2. yi..Ben öyle yapacağım şahsen.. Yada 360 versiyonunu bekliyecem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

ilk oyun hakkında yorum yapamıycam cünkü çok az oynadım bakalım bu nasıl olacak ss ler iyi inş oyunda iyi olur

çok şey kaçırmışsın inşallah pc sürümünde de ilk oyun vardır o zaman mutlaka önce ilk oyunu oyna sonra 2. yi..Ben öyle yapacağım şahsen.. Yada 360 versiyonunu bekliyecem...

xbox?

onu diyosan çıktı oda.

6.49 boyutu var.

bu arada ben 1. oyunu oynamadım arkadaşlar, 2.yi indirmeye başladım, sizce bir kaybım olur mu ?diğerini oynamadım diye

• oynayan var ise yorum yapabilirmi. nasıl güzelmi oyun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

xbox?

onu diyosan çıktı oda.

6.49 boyutu var.

bu arada ben 1. oyunu oynamadım arkadaşlar, 2.yi indirmeye başladım, sizce bir kaybım olur mu ?diğerini oynamadım diye

360 versiyonunun Pal sürümü çıkmadı malesef onu bekliyorum.. 2. oyunun ilki ile bağlantısı varmı bilmiyorum ama ilk oyunu mutlaka oynamalısın...

1. OYUN İÇİN SPOİLER OLABİLİR :

Riddick'in o gözlere nasıl sahip olduğunu görüyoruz ilk oyunda...

• ikisini oynamam o zaman 1 ayı bulur benim

olsun ben spoilerleri severim
  • Arkadaslar Dark Athena'da yenilenmiş grafiklerle 1.oyun da var,kimsenin haberi yok galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bir efsanenin çöküşü notlara bak

IGN'nin notu 7.4 diye oyun kötü mü oluyor.

Oynamadan ön yargı yapmayalım derim. İlk oyun güzeldi.

Gelsin deneriz

Evet kötü bir oyun oluyor hatta ing bile 74 veriyorsa rezalet bir oyun oluyor.
    Ilk oyun güzeldi çünkü ortalaması 93'tü...

IGN'nin puanı düşük diye, sen bu oyunu oynamayacak mısın şimdi ?

Oldu da beğendin diyelim, IGN'nin verdiği puanın ne önemi kalacak.
    Oyuncular IGN'nin puanlama sistemine göre mi oyun oynuyorlar ?

Bu arada, skywalkerhan abi, İlk oyun da mevcut bunda

• oyunu indirmeye başladım
  • Eski oyunu indirmenize gerek yok. İlk oyunun remake hali mevcut Dark Athena'da. Aşağıdaki video'da grafik farkını görebilirsiniz.
    http://www.gametrailers.com/player/47730.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 8 Nisan 2009; 12:50:50 >
  • oyun çıkmış dostlar 7.05 GB
  • İlk oyunu severek bitirmiştim PC'de. 1 haftadır XBOX360 için PAL versiyonunu bekliyordum ama çıkmadı, PC'ye kısmetmiş. Oyunu indirdim, akşam eve gidince deniyeceğim. Çok güzel bir oyun olacağına inanıyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Psygnosis^

İlk oyunu severek bitirmiştim PC'de. 1 haftadır XBOX360 için PAL versiyonunu bekliyordum ama çıkmadı, PC'ye kısmetmiş. Oyunu indirdim, akşam eve gidince deniyeceğim. Çok güzel bir oyun olacağına inanıyorum....

Oyun hakkında bilgilerini paylaşırsan güzel olur.
  • gow sürümünde crack yok. henuz diğer releaselerden de başka sunumlar yok. yani bu sürüm indirilip crack beklenebilir.
  • Oyun çıktı 7.4gb gow versiyonunu bende indirip bekleyeceğim nasıl olsa yakında çıkar 1. oyun bayağı güzeldi bakalım bu nasıl olucak

quote:

Orjinalden alıntı: Ko8e_Bryant

quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

İnşallah "Riddick Günlükleri"ne yakışır bir oyun olur.

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI)

Umarım resimdeki grafiğe sahip bir oyun olur.

Grafikler neredeyse tamamen aynı diyebiliriz

Film ile mi aynı, çıkan ilk oyun ile mi?

Oyun ile aynı diyorsan deme lütfen.

Arkadaşım tabiki oyun ile karşılaştırıyorum ben 1.ci oyunu oynadım ve grafikleri şimdiki bazı oyunlardan bile daha güzel denilebilir mutlaka ışıklandırma doku kalitesi gibi farklar vardır ama bu resim ve diğerlerinde pek bir fark göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Nisan 2009; 15:42:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

IGN'nin puanı düşük diye, sen bu oyunu oynamayacak mısın şimdi ?

Oldu da beğendin diyelim, IGN'nin verdiği puanın ne önemi kalacak.
    Oyuncular IGN'nin puanlama sistemine göre mi oyun oynuyorlar ?

Katılıyorum, yemişim IGN' i ya..
    Burada önemli olan oyuncunun puanıdır; büyük dediğiniz inceleme siteleri kaç güzelim oyunu harcadı ?! Geçelim bu işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 8 Nisan 2009; 15:30:25 >
  • Nvidia oyun için yeni beta yayınlamışhttp://forum.donanimhaber.com/m_30916707/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

gow sürümünde crack yok. henuz diğer releaselerden de başka sunumlar yok. yani bu sürüm indirilip crack beklenebilir.

O dediğin olay olmadan da çalışıyor oyun
  • @*Furious* : denemediğim için bilemeyeceğim. ben forumlardan okuduğumu aktardım. ama eğer dediğin gibiyse daha güzel
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.