Şimdi Ara

Chrome Trojan Virüsü Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, google chrome kullanıyorum ve bir süredir bir bela var başımda Sanki ayrı bir programmış gibi (siteyle alakası olmadan) chromun sol alt tarafında sinir bozucu (+18, saçma reklamlar vs...) reklamlar çıkıyor ! Güvenli internet kullanmama rağmen engellenmiyor. ad.block kurdum, o da sadece reklamların gözükmesini engelliyor (yani reklamların çerçevesi, "x" çıkış işareti falan hala duruyor!) gerçekten başım ağrıdı artık yardımcı olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseven97 -- 26 Şubat 2013; 19:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aseven97

Arkadaşlar, google chrome kullanıyorum ve bir süredir bir bela var başımda Sanki ayrı bir programmış gibi (siteyle alakası olmadan) chromun sol alt tarafında sinir bozucu (+18, saçma reklamlar vs...) reklamlar çıkıyor ! Güvenli internet kullanmama rağmen engellenmiyor. ad.block kurdum, o da sadece reklamların gözükmesini engelliyor (yani reklamların çerçevesi, "x" çıkış işareti falan hala duruyor!) gerçekten başım ağrıdı artık yardımcı olun!

Bilgisayarın içine henüz bulaşmamış gibi duruyor. Çünkü sadece Chrome'da yapıyormuş. Tarayıcıyı tamamen kaldırıp başka bir tane veya yeni baştan kurun. Ayrıca Program Ekle/Kaldır kısmından anlam veremediğiniz her şeyi kaldırın.

Chrome'a eklenti olarak yüklenmiş olabilir. Bu yüzden Chrome'da Araçlar>Uzantılar kısmını kontrol edin. Anlam veremediklerinizi kaldırın.

Ayrıca bilgisayarınızı da iyi bir antivirüs programıyla taratın. Format her zaman en son seçeneğiniz olsun.

• Kaldırıp-kurdum düzelmedi,
    Eklentilerde zaten bişey yok,
    Virüs programıyla da tarattım, bişey çıkmadı.
    Bakalım program ekle-kaldırdan anlamsız gelen bikaç program sildim ama düzelmezse tekrar haber veririm...
  • Internet Explorer kullan O da olmazsa kayıt defterini (Regedit) düzenle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayigit

Internet Explorer kullan O da olmazsa kayıt defterini (Regedit) düzenle.

Aman aman i-expl istemem :D Siz regedit düzenlemeyi anlatın D:
  • Maalesef düzelmedi :S

Chrome Trojan Virüsü Yardım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseven97 -- 26 Şubat 2013; 21:39:00 >
  • ad aware ile bi tarat derim benimde başıma bugün buna benzer bi sorun geldi gerçi arkadaşlar sağolsun programa gerek kalmadan düzelttim yinede etkili hepsini buldu ve sildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hijackthis ile tarat
  • Emsisoft Anti Malware kurup taratabilirsin

Buradan indirebilirsin
  • Doktor geldi.

Şu işlemleri uygula:
    Regedit'i aç.
    Bu adımları uygula: HKEY_LOCAL_MACHİNE -> Software -> Policies -> Google -> Chrome | Ayrıca HKEY_LOCAL_MACHİNE -> Software -> Google -> Chrome bölümüne de bak.
    Oradaki ilgili verileri sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayigit -- 27 Şubat 2013; 14:15:26 >
  • emsioft malware faydalı olacaktır ancak taradıktan sonra temizlemesi için satın alman gerekiyor . SAtın alma linki aşağıda var .

https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=cart&cart=2414
  • Revo un installer ile tam kadirma yapin kalinti doslari da siler bu proram somra yeniden kurun duzelir

En kolay yolunu ararsaniz sistemi geriyukleyi duzgun calotigi bir gune duzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Revo un installer ile tam kadirma yapin kalinti doslari da siler bu proram somra yeniden kurun duzelir

En kolay yolunu ararsaniz sistemi geriyukleyi duzgun calotigi bir gune duzeli

quote:

Orijinalden alıntı: bluviaggiatore

emsioft malware faydalı olacaktır ancak taradıktan sonra temizlemesi için satın alman gerekiyor . SAtın alma linki aşağıda var .

https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=cart&cart=2414

Teşekkürler ama önce tarihe bakın
    Sorunum çözüldü, başka arkadaşlara yardımcı olabilir

• aseven97 A kullanıcısına yanıt
    Simdi gordum ve kendim guldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.