Şimdi Ara

Chrome için Facebook Hızlı Mesaj Silme ( Tek Tık , Fast Delete) - GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
112.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği gibi facebook'ta mesajları silmek tam bir işkence ! Önceden de Chrome eklentisi vardı fakat mesaj panosu yenilenince eklenti çalışmamaya başladı . Forumda biraz araştırma yaptım böyle bi konu göremedim ve size yardımcı olabileceğini düşündüm .

Yapmanız gerekenler Chrome'u açıp
    Şu :https://chrome.google.com/webstore/detail/facebook-quick-message-de/hkeikjikmjoejolekplhdknmandafbib?hl=tr Linkteki eklentiyi kurmak :)

not : İsteyen Chrome - ayarlar - uzantılar - daha fazla uzantı bölümünden "Facebook Quick Message Deletion" diye aratıp 2. olan eklentiyi kurabilir (üstteki link onundur )

İyi silmeler

• buna cevap suan banda lazim :)
  • 2.000 fazla okunma 1 cevap
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

teşekkür ederim

• Olmuyor dayı ya :(
  • Artık çalışmıyor galiba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook ka igrilti oluyorum yapanada oluyorum toplu mesaj silme neden yok amaclari gayeleri nedir bilemiyorum ama gavur oyunlari iste herseyin icinde bir tuzak var bu insalarda dislari kibar icleri oyuncu bunlarin
  • ben sildim çalışıyor. mesajın yanında silme var o silmedi. mesajı seçip yıkarı menüden mesajı sil sectim ve sildi
  • boyle bi site gormedim reklam atmistim bir sürü kisiye tek tek silinemicek kadar cok bole bi site yok ya kardesim toplu meaj silme ayari koysana facebook un amaci bir gayesi var arkasinda kimler var amaclari ne cikar yakinda kokusu Avrupa israyil bos durmuyor sonlari yazili kuranda hagla ugrasiyorlar insanlar la
  • 2014 itibari ile çalışan yeni google chrome eklentisini yayınladık https://chrome.google.com/webstore/detail/glakjeikhgekahbibjmlmhomghghhmke/publish-accepted?hl=tr&gl=TR
  • celilcan C kullanıcısına yanıt
    hocam storeden kuramıyorum
  • nasıl kuramıyorsunuz ne gibi bir hata alıyorsunuz sadece ekle demeniz yeterli sonrasında da mesajlar bölümüne girip eklenti etkin olunca tıklaycaksınız ve tüm mesajlarınız silinecek
  • facebook'u kalıcı olarak silmeyi nasıl yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

facebook'u kalıcı olarak silmeyi nasıl yapıyoruz ?

''ben anlatım yapıp size yardımcı olucaktım'' Fakat Facebook hesabımı kapadım yardımcı olmam için hesabım' açık olup neyin nerede olduğunu görerek yazmam lâzım, Kafam karışmasın diye o yüzden site atıyorum.
    Buyrun:http://www.facebookhesapkapat.com/facebook-hesabini-kalici-olarak-silmek-resimli-anlatim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Knıght -- 4 Şubat 2014; 2:29:56 >

• teşekkür ederim kardeşim ilgin için bu çok yararlı oldu :) epeydir arıyodum bende belirgin bi yerde de değil zaten adamlar kapatmasınlar diye dip köşeye saklamış gibi hava sezdirmişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

teşekkür ederim kardeşim ilgin için bu çok yararlı oldu :) epeydir arıyodum bende belirgin bi yerde de değil zaten adamlar kapatmasınlar diye dip köşeye saklamış gibi hava sezdirmişler..

''haklısınız hocam'' bu site faydalı olucaktır. Kolay gelsin
  • sağolasın Teşekkür ettim
  • linkteki eklenti çalışmıyor sanırsam. bilgisayara geçince güncelleme yaparım iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.