Herkese merhabalar öncelikle. Samsung S23 cihazımdan formatlanmış ve yeni olan İphone 13 telefonuma ''ios'e aktar'' uygulamasıyla dosya ve verilerimi aktarmaya çalışıyorum. Fakat program içinde telefonları bağlayıp aktarılması istenen kısımları seçtikten sonra sıra Whatsapp sekmesine geliyor. Açıyorum ve başlata tıklıyorum fakat bilinmeyen bir hata oluştu diyerek beni direkt o sekmeden atıyor ve işlem iptal edildi diyor. Asla ilerleme olmuyor bu arada yüzde 1 bile direkt atıyor. İnternette her türlü yabancı forumlarda dahil araştırdım fakat bu sorunu yaşayan hiçbir Allahın kuluna rastlamadım sadece benzerleri var. Bu bir tek bende mi oluyor anlayamadım. Bulduğum kaynaklardaki (pil optimizasyonu kapat, internetin hızlı olsun, uygulama ve yazılım sürümleri güncel olsun gibi) hiçbir işe yaramayan yönergeleri de takip ettim fakat nafile. Sohbet dosyaları bozuk olabilir diye whatsappı yedekledikten sonra silip yeniden kurdum mesajlar da duruyordu fakat yine aktarımda aynı sorun çıktı. İphone olduğu için drive verilerimi de yedeklemede kullanamıyorum ya da üçüncü parti yazılım kullanmam gerekecek ve bunu istemiyorum ayrıca çoğu da ücretli bunların. Bilen birileri var mıdır? Hatanın ekran görüntüsünü ekleyeceğim alta. ![]() |
Bildirim