Şimdi Ara

chrome hoparlör cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftalardır uğraşıyorum çözemedim sorunu lütfen yardım edin. Windows 10 kullanıcısıyım. Windows 10 u sıfırladım. Sonra chrome açınca hoparlör cızırtı yapmaya başladı. Pc den normal müzik açınca veya başka tarayıcı kullanınca sorun yok. Örneğin pc den normal bi müzik açıyorum o sırada sorun olmuyor ama aynı anda chrome açınca birden cızırtı yapmaya başlıyor. Chrome plugins ayarları açılmıyor chrome yeni sürümde kaldırdı. Chrome eski sürümleride yüklenmiyor otomatik son sürüm yüklüyor lütfen yardım edin. Pc eski olduğu için başka tarayıcı kullanamıyorum kasma yapıyor. Şimdiden teşekkür ederim

• Öncelikle Bilgisayarım'a sağ tık yapıyor ve Özellikler'e giriyorsunuz. Sol tarafta bulunan Aygıt Yöneticisi'ne tıkladıktan sonra Ses Ayarları'na tıklıyoruz. Aşağıda açılan Hoparlör kımına sağ tık yapıyoruz. Açılan menüden Sürücü Yazılımını Güncelleştir seçeneğine tıklıyor ve driver'ı internetten ara diyoruz. Bu sırada güncelleme yapılıyor ve bilgisayarı tekrar başlattıktan sonra sesiniz geri geliyor!
    Sağ tık yaptıktan sonra özellikler diyorum ama özelliklerde aygıt yöneticisi yok sanırım yönet demek istedin. Sürücü yazılımını internetten güncellemeyi denedim. Donanım kimliği ile devID sitedinden de indirdim ama sorun çözülmedi. Çok illet bi şey bilen birisi yardımcı olsun rica ediyorum :/
    HOPARLÖR ISINMA SORUNU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.