Şimdi Ara

Chrome Eklenti Download interrupted Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Google Chrome eklentilerini yüklerken "Download interrupted" hatasını alan arkadaşlar için çözümü paylaşıyorum

1. Çözüm

hosts dosyasından (C:\Windows\System32\drivers\etc)

127.0.0.1 clients2.google.com

satırını silin

Düzelmez ise

2. Çözüm

Öncelikle Yer İşaretleriniz varsa yedekleyin ve Chrome Program Ekle Kaldırdan silin ve aşağıdaki klasörleri de silin

C:\Program Files (x86)\Google
    %userprofile%\AppData\Local\Google

Ve Chrome tekrar kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 25 Aralık 2016; 0:16:57 >

Chrome Eklenti İndirme Hatası: "Download Interrupted" Sorunu ve Çözümü

Chrome eklentisi indirirken "Download interrupted with reason: server_bad_content" veya "Download interrupted" gibi hatalar alabilirsiniz. Bu hata, sunucudan alınan içeriğin eksik veya bozuk olmasından kaynaklanabilir.

Hata Mesajının Nedenleri:

• Sunucu geçici olarak müsait olmayabilir.
    • İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımları indirmeyi engelleyebilir.
    • İndirilen dosya bozuk olabilir.

Çözüm Adımları:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun.
    2. İndirmeyi Yeniden Başlatın: İndirme işlemini durdurun ve yeniden başlatın. Bazen bu, hatayı çözebilir.
    3. Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırakın: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınızın indirmeyi engellemediğinden emin olun.
    4. İndirme Yöneticisi Kullanın: Farklı bir indirme yöneticisi kullanmayı deneyin.
    5. Dosyayı Farklı Bir Tarayıcıyla İndirin: Eklentiyi Chrome dışında farklı bir tarayıcıyla indirmeyi deneyin.
    6. Sunucuyla İletişime Geçin: Sorun devam ederse, eklentinin sunucusuyla iletişime geçip ek bilgi isteyin.

Diğer Hususlar:

• İndirilen dosyanın boyutunun çok büyük olmadığından emin olun.
    • Eklentinin Chrome ile uyumlu olduğundan emin olun.
    • Tarayıcınızı en son sürüme güncelleyin.

Bu çözüm adımlarını uyguladıktan sonra "Download interrupted" hatasını çözmeniz gerekir. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Chrome destek ekibiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eyvallah karşim
    1 çalıştı
  • ya bende drivers/etc ye kadar geliyorum ancak devamında 4 tane dosya çıkıyor protocol services network hosts gibi hepsini metin belgesi olarak görüntülüyorum ancak herhangi bir yerde chrome satırı çıkmıyor bildiğiniz yeni bir çözüm yöntemi varsa rica etsem atabilirmisiniz?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.