Şimdi Ara

Chrome Edition Polo 1.4 85hp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
47.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güvenlik paketli chrome edition fiyatı bilen var mı iki gün önce araç 500 lira zam yedi zaten
  • ESP, HillHolder, 6 ileri vites ve 1.2 TSI 105PS olan motorla gelse bu paket alınır aslında.
  • atropinx A kullanıcısına yanıt
    1 sene oldu, sanirim hic haber yok polo ya 1.2 tsi gelecek diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben aldım bi tane martın 5'inde, almayı düşünenlere bi faydası olur umarım düşüncelerim, araç gerçekten hem malzeme kalitesi hemde işçilik açısından çok iyi olmuş, ön göğüs tamamıyla yumuşak malzeme, bundan önceki aracım megane idi ondanda memnundum ama sağından soğundan özellikle göğsünden gelen tıkırtı çıtırtı deli etti beni, bende ona çok takıntılıyım ama polo bu konuda mükemmel, lastikler hankook, ıslak asfaltta çok iyi ama bozuk yolda çok ses yapmakta, müzik ses kalitesi çok tatmin edici, kabin içi yeterince ferah kafa üstü basık değil, tek sıkıntı arka diz mesafesi ama sınıfına göre normal, ama ön tarafta koltuklarında alçaltılmasıyla adeta c segment bi araba hissi uyandırıyo, göstergeler falan çok şık, gerçekten sıınıfının en iyisi, boşuna bunca zamandır renault takıntısı yapmışım, işin ilginç yanı comfortline da olan bazı özellikleri koymamışlar ışık vesaire gibi çokta önemli değil, yakıtıda eğer benim gibi çok km yapamayacak memur sınıfı iseniz çokta üzmez sizi, gaz tepkileri güzel ama çokta basayım kaçayım düşüncesinde olmayın yanılırsınız, sıradan 1.6 motor araçlardanda eksiği yok, yani almayı düşünen arkadaşlar bi denesin test sürüşü yapsın ben bile c segmentinden aşağı bi arabaya asla binmem derken aldıysam ve aklımda hiç polo yokken, aklında polo olupta almayı düşünen hayli hayli alır memnunda kalır, herkese saygılar sevgiler, sorusu olan olursa memnuyetle cevaplarım.

• ben bir tane polo 1.4 chrome edition 85 hp aldım. ama ben de arabanın kullanma kılavuzu yok. acaba kılavuz benle paylaşacak bir arkadaş var mı? olursa çok büyük sevap işler. sağ olun.
  • Arkadaşlar ikinci 2013 model pazartesi günü alıyorum. Şimdi bu araçta arka park sensörü, ve içerde görüntülü park mesafe desteği var. Yetkili servisteki sensörler biraz pahalı çıkıyor. Ön park sensörü taktırmak istiyorum ama araba içindeki ekran ile uyumlu, yine arka park sensörü gibi mesafeyi göstercek şekilde ne taktırmak gerek. Hiç sonradan bu modele ön park sensörü taktıran var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.