Şimdi Ara

Chrome Edition Polo 1.4 85hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
47.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Zaten ncap'ten dolu dolu üç yıldız alabilcek bir otomobildi. Şimdi yan hava yastıklarıyla dört yıldızlık olmuştur herhalde.

Krom vb. herkese cevap veremez. Opsiyonlar kapatılınca güvenlik arayan birsinin VW'den istediğini alabilmesi çok pahalıya geliyor bence. Distribütör gibi değil de sanki fabrikayla aramda bir engel gibi çalışıyorlar.

9N-9N3 kasaları 4 yıldız, güncel kasaları 5 yıldızdır Ncap'ten. şuan mobildeyim video atamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 26 Şubat 2013; 17:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

quote:

Zaten ncap'ten dolu dolu üç yıldız alabilcek bir otomobildi. Şimdi yan hava yastıklarıyla dört yıldızlık olmuştur herhalde.

Krom vb. herkese cevap veremez. Opsiyonlar kapatılınca güvenlik arayan birsinin VW'den istediğini alabilmesi çok pahalıya geliyor bence. Distribütör gibi değil de sanki fabrikayla aramda bir engel gibi çalışıyorlar.

9N-9N3 kasaları 4 yıldız, güncel kasaları 5 yıldızdır Ncap'ten. şuan mobildeyim video atamıyorum.

Güncel n-cap testinde yalnız yan havayastıkları ve ESP var. 2009 sonrası testlerde yan havayastığı olmadığı halde 5 yıldız alabilmiş bir otomobile rastlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

quote:

Güncel n-cap testinde yalnız yan havayastıkları ve ESP var. 2009 sonrası testlerde yan havayastığı olmadığı halde 5 yıldız alabilmiş bir otomobile rastlamadım.

o testte esp ve yan hava yastıkları olduğu için 5 yıldız almış fakat ülkemizde yok. bunu kastediyorsanız haklısınız.

• 44.200 TL'ye Golf BMT 1.2 TSI almak daha mantıklı. Üstelik Esp dahil herşey var.
  • Muhakkak Comfortline'da olan bir şeyden kırpmışlardır diye girdim ve haklı çıktım.
    Makyaj aynalarında ışıklandırma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucuk

44.200 TL'ye Golf BMT 1.2 TSI almak daha mantıklı. Üstelik Esp dahil herşey var.

Bendede polo var , biraz daha kullanıp dediğiniz gibi golf almayı planlıyorum donanım açısından.
  • ıyı forumlar chrome edition polo ile ılgılı yorumlarımı söylemek ıstıyorum araba turkıyeye gelmeden önce yanı arabayı görmeden önce sıparısı vermeyı dusunuodum ama arabayı gördum bırden soğudum öncelıkle trendline farı koymuşlar kı bunu hıc beğenmedım bır dığerı ön konsol siyah değil de gri yapmışlar bu opsiyonları değiştrebılırsek almayı gene dusunurum tabi martın sonunda tekrar gıdecem bakalım ne dıcekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_relish

ıyı forumlar chrome edition polo ile ılgılı yorumlarımı söylemek ıstıyorum araba turkıyeye gelmeden önce yanı arabayı görmeden önce sıparısı vermeyı dusunuodum ama arabayı gördum bırden soğudum öncelıkle trendline farı koymuşlar kı bunu hıc beğenmedım bır dığerı ön konsol siyah değil de gri yapmışlar bu opsiyonları değiştrebılırsek almayı gene dusunurum tabi martın sonunda tekrar gıdecem bakalım ne dıcekler

ön konsol siyah değil de gri derken?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-beyaz-sifir-polo-1.4-chrom-edit-otomatik-fuller-fulu-hazir-118615734/detay

• 40000 TL'ye full Cruze alın. Forumda alanlar oldu son 1 ayda.
  • hocam ön konsoldaki dokonmatik ekranlı teybin etrafı falan fun edition modelinde her yeri siyahken chrome editionda braz daha farklı tabi bu zewk meselesi biraz da

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-beyaz-sifir-polo-1.4-comfortline-otomatik-fuller-fulu-hazir-117635172/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-satlik-temiz-1.4-polo-fan-edition-114005061/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: the_relish

hocam ön konsoldaki dokonmatik ekranlı teybin etrafı falan fun edition modelinde her yeri siyahken chrome editionda braz daha farklı tabi bu zewk meselesi biraz da

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-beyaz-sifir-polo-1.4-comfortline-otomatik-fuller-fulu-hazir-117635172/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-satlik-temiz-1.4-polo-fan-edition-114005061/detay

tabi göreceli bir kavram beğenmek :)

Bence chrome edition un görüntüsü daha elit diğerlerine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Muhakkak Comfortline'da olan bir şeyden kırpmışlardır diye girdim ve haklı çıktım.
    Makyaj aynalarında ışıklandırma yok.

Yalnızca o da değil, yanılmıyorsam ön farlarda da Trendline'daki tek optik farlardan kullanıyorlar...
  • otomatik yanan far var mı acaba chrome edition da?
  • Bayiye gittim inceledim Chorome Edition modelini bu modeli Doğuş oto sipariş vermiş Avrupada yada dünya pazarında böyle bir model yok . Gündüz farları, Multimedya ekranı, 4 hava yastığı, Sürücü koltuğu altında çekmece, çelik jantlar vs. gibi extra donanımları var. ARAÇ SON 41.600 olur denildi . Satıcı dürüst bir şekilde'' ekran vs. insanlara cazip geliyor daha iyi satılsın diye 6.000 TL lik donanımı 3000 TL farkla veriyoruz insanlara cazip geliyor'' dedi fakat bu araç bana bu fiyata hiçte cazip gelmedi.

Bir kere üstünde devri kapanmış mpi motor var. 1.2 TSI olsa alınır mı en azından düşünülür. DSG şanzımanı ile 1.4 mpi motor 8 litre istanbul trafiğinde en az yakacaktır.
    Bagaj çok küçük. Boyum 1.80 kafam tavana değecek gibi. Hill holder, esp vs yok sadece asp var eklemek isterseniz bu fiyattan sabitleyelim 3 ay sonra gelir dediler . Hilholder 900 TL artı kdv vs. 1400 TL polo oldu neredeyse 45.000 bana saçma geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: shoescake

Bayiye gittim inceledim Chorome Edition modelini bu modeli Doğuş oto sipariş vermiş Avrupada yada dünya pazarında böyle bir model yok . Gündüz farları, Multimedya ekranı, 4 hava yastığı, Sürücü koltuğu altında çekmece, çelik jantlar vs. gibi extra donanımları var. ARAÇ SON 41.600 olur denildi . Satıcı dürüst bir şekilde'' ekran vs. insanlara cazip geliyor daha iyi satılsın diye 6.000 TL lik donanımı 3000 TL farkla veriyoruz insanlara cazip geliyor'' dedi fakat bu araç bana bu fiyata hiçte cazip gelmedi.

Bir kere üstünde devri kapanmış mpi motor var. 1.2 TSI olsa alınır mı en azından düşünülür. DSG şanzımanı ile 1.4 mpi motor 8 litre istanbul trafiğinde en az yakacaktır.
    Bagaj çok küçük. Boyum 1.80 kafam tavana değecek gibi. Hill holder, esp vs yok sadece asp var eklemek isterseniz bu fiyattan sabitleyelim 3 ay sonra gelir dediler . Hilholder 900 TL artı kdv vs. 1400 TL polo oldu neredeyse 45.000 bana saçma geldi..

Katiliyorum, kesinlikle cazip degil. comfortline donanimina ekledikleri kadar caldigi seyler de var.

Far sistemi cok farkli mesela, Trendlinelarda tek optik, comfortlarda cift optik var.

Ic aydinlatma sistemi de rezalet chrome ve trendline'in, zaten arka koltuk icin okuma lambasi da yok.

Dosemesi daha dandik.

Kapi icleri kumas yerine plastik.

Hele kokpitteki metal apaci kaplamasi hic olmasa daha iyiymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Bayiye gittim inceledim Chorome Edition modelini bu modeli Doğuş oto sipariş vermiş Avrupada yada dünya pazarında böyle bir model yok . Gündüz farları, Multimedya ekranı, 4 hava yastığı, Sürücü koltuğu altında çekmece, çelik jantlar vs. gibi extra donanımları var. ARAÇ SON 41.600 olur denildi . Satıcı dürüst bir şekilde'' ekran vs. insanlara cazip geliyor daha iyi satılsın diye 6.000 TL lik donanımı 3000 TL farkla veriyoruz insanlara cazip geliyor'' dedi fakat bu araç bana bu fiyata hiçte cazip gelmedi.

Katiliyorum, kesinlikle cazip degil. comfortline donanimina ekledikleri kadar caldigi seyler de var.

Far sistemi cok farkli mesela, Trendlinelarda tek optik, comfortlarda cift optik var.

Ic aydinlatma sistemi de rezalet chrome ve trendline'in, zaten arka koltuk icin okuma lambasi da yok.

Dosemesi daha dandik.

Arkadaşım kıyaslamanı yaparken comfortline ile chrome'mu kıyasladın? Comfortline'a lafım yok ama chrome ile araç daha da şahlanmış görsel olarak, insanın ağzının suyunu akıtıyor. Zevkler tartışılmaz tabi ama şahsen ben o kokpitte sıkılmam hiç. Çok keyifli ve iç açıcı bir sürüş olur gibime geliyor.

• quote:

quote:

Dosemesi daha dandik.

Ben alıcıydım alıcı gözüyle baktım Polo 'ya DSG 'li polo 1.2 Tsi olmaması büyük sıkıntı zaten 1.6 TDİ var oda eklentilerle alıyor başını gidiyor Doğuş sağolsun.. 2 Hava yastıklı boş polo da çekilmez arada kaldım. Seat ibiza 1.2 Tsi DSG olabilir gibi ama ön konsol ve ses yalıtım problemi iç mekan kalitesizliği, çok can sıkıyor. Opel Astra Easytronic DSG nin performansından çok uzakta güzel araba ama yakıtıda biraz fazlaca bakalım kilitlendim şimdilik karar veremiyorum. 2. El de sıkıntılı şu sıralar mevsim itibariyle .Doğuş tam istenileni hiç bir zaman yapmıyor, çok staratejik haraket ediyor ve bu yüzden çok ürün satıyor..

• 45 bin liraya polo 85 beygire verilmez isterse cam tavan , dsg, esp duvar pasi plase ne istiyorsa koysun donanim olarak .....git leon al astra al o paraya....

• quote:

quote:

quote:

Dosemesi daha dandik.

Ben alıcıydım alıcı gözüyle baktım Polo 'ya DSG 'li polo 1.2 Tsi olmaması büyük sıkıntı zaten 1.6 TDİ var oda eklentilerle alıyor başını gidiyor Doğuş sağolsun.. 2 Hava yastıklı boş polo da çekilmez arada kaldım. Seat ibiza 1.2 Tsi DSG olabilir gibi ama ön konsol ve ses yalıtım problemi iç mekan kalitesizliği, çok can sıkıyor. Opel Astra Easytronic DSG nin performansından çok uzakta güzel araba ama yakıtıda biraz fazlaca bakalım kilitlendim şimdilik karar veremiyorum. 2. El de sıkıntılı şu sıralar mevsim itibariyle .Doğuş tam istenileni hiç bir zaman yapmıyor, çok staratejik haraket ediyor ve bu yüzden çok ürün satıyor..

Arkadaşım ben bu yeni çıkan chrome almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? İç mekan kalitesi, motorun türü, konfor olarak yakından incelediniz mi? Doğuş grubu Allahından bulsun onlara diyecek lafım yok ama sıfır araç için gözümde başka alternatifim yok.

• İyi krolara itelesinler artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.