Şimdi Ara

Chrome'de Reklamları Gizlemek İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ad-muncher vardı 30 günlük bitti yenileyemiyorum 1-2 tane kurdum ama onlarda önce reklamı yükleyip sonra kaldırıyor, memnun kalmadım. Ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horizons. -- 22 Şubat 2010; 15:30:25 >

• firefox+a.d.b.l.o.c.k (sansürlendi de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 22 Şubat 2010; 15:31:23 >
  • Firefox + Adblock Plus + Element Hiding Helper tavsiye ederim. Opera ve Chrome'da forumdaki sadece flash ve resim şeklindeki reklamları engelleyebilirken, Firefox + verdiğim eklentiler sayesinde Üst konuların üstündeki reklamları bile engelleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 22 Şubat 2010; 15:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Firefox + Adblock Plus + Element Hiding Helper tavsiye ederim. Opera ve Chrome'da forumdaki sadece flash ve resim şeklindeki reklamları engelleyebilirken, Firefox + verdiğim eklentiler sayesinde Üst konuların üstündeki reklamları bile engelleyebilirsiniz

Chrome'den çok mutluyum açıkçası. Yıllarca firefox ve opera kullandım ama chrome gerçekten çok çok daha hızlı ve gizli sekme gibi çok güzel özellikleri var. Reklamlı chromeyi reklamsız firefoxa tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Firefox + Adblock Plus + Element Hiding Helper tavsiye ederim. Opera ve Chrome'da forumdaki sadece flash ve resim şeklindeki reklamları engelleyebilirken, Firefox + verdiğim eklentiler sayesinde Üst konuların üstündeki reklamları bile engelleyebilirsiniz

Chrome'den çok mutluyum açıkçası. Yıllarca firefox ve opera kullandım ama chrome gerçekten çok çok daha hızlı ve gizli sekme gibi çok güzel özellikleri var. Reklamlı chromeyi reklamsız firefoxa tercih ederim

nasıl istersen?

• ya benım bugun crome çöktü butun eklentılerım gııtı ya

crome gercekten cok ıı ama bugun sınır oldumm ff kullanmaya calıstım ama yapamadımm crome teması yukledım aynı crome gıbı oldum mutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.