Bildirim
CHROME'DA YAZILAR KÜÇÜLDÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çözünürlük ayarlarıyla oynadınız galiba. Masaüstü simgelerinde de küçülme var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz
Arkadaşlar,
başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.
Chrome girdikten sonra ctrl tuşuna basarak mause un rulosunu yukarı sürünn düzelecektir.. -
Hayır masaüstünde bi sıkıntı yok.İE de normal...Sadece chrome'da var bu problem -
Chrome 37 sürümünde önce fontlar büyüdü. Sonra tekrarda küçüldü. Chrome 37 kullanıyorsanız bu durum sizden kaynaklanmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz
Arkadaşlar,
başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.
kullanıcıyı sil de düzelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X