Bildirim
Chrome'da Mouse İmleci Kayboluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tüm uygulamalarda mı oluyor? Bazı uygulamalar bunu otomatik kendisi yapar. -
Sadece Chrome'da oluyor.IE vs...de ya da masaüstünde sorun yok. -
Bu sorun bugün bende de oldu. Chrome'un yeni bir uygulaması mı acaba? Yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor? Eğer yeni uygulamaysa çok kötü olmuş. -
msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ?
Şuan bende düzeldi. Ama dediğine gelirsek, forumda gezinirken bile imleç kayboluyor, bu kötü oluyor işte. Film izlerken ben zaten imleci sağ tarafa götürüyorum ekrandan dışarı çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ?
Şuan bende düzeldi. Ama dediğine gelirsek, forumda gezinirken bile imleç kayboluyor, bu kötü oluyor işte. Film izlerken ben zaten imleci sağ tarafa götürüyorum ekrandan dışarı çıkıyor
haklısın bende ole yapıyorum sımdı kendısı kaybolunca guzel olmus dıye dusunmusdum .. neyse sorun cozulduyse sıkıntı yok ..
-
Son 2 ayda 4-5 kere format attım.Bir süre bilgisayarı sorunsuz kullandıktan sonra tekrar aynı şeyler oluyor.Flash ve java isteyen uygulamalara mouse imleci ortadan kayboluyor.Dediğiniz gibi dilm izleyenler için sorun yok ancak aktif olarak mouse un kullanılması gereken uygulamlarda çok sıkıntı oluyor. Konuyu hortlatmak zorunda kaldım.Başka bir arkadaşın sorunu çözülmüş ama sağolsun ne yaptığını anlatmamış. Sadece bir bilgisayarda oluyor olması çok garip...Dell 1545 laptopta oluyor sadece ama ne alakası var ben de anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Mayıs 2012; 11:04:56 > -
Merhaba,
Bende de Chrome'da mouse imleci hiç görünmüyordu, rastgele denemeler yararken kendi SORUNUmu ÇÖZDÜM; umarım sizde de işe yarar:
Google > Ayarlar > Görünüm > Tema al > Google web mağazası
Buradan herhangi bir temayı alıyorsunuz, hem güzel bir temanız oluyor, hem de sorun 15-20 sn içinde (toplam işlem süresi) ortadan kalkıyor. -
Teşekkürler arkadaşım sayende sorunum halloldu.
Direkt bu sayfadan bir tema indirerek sorunu çözdüm.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X