Şimdi Ara

Chrome'da Mouse İmleci Kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Son 2 gündür sadece Chrome'da java ya da flash isteyen uygulamalarda mouse imleci otomatik kayboluyor ve maouse u hareket ettirinceye kadar mouse gözükmüyor.Nasıl çözebiliriz sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Mayıs 2012; 11:05:40 >

• Tüm uygulamalarda mı oluyor? Bazı uygulamalar bunu otomatik kendisi yapar.
  • Sadece Chrome'da oluyor.IE vs...de ya da masaüstünde sorun yok.
  • Bu sorun bugün bende de oldu. Chrome'un yeni bir uygulaması mı acaba? Yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor? Eğer yeni uygulamaysa çok kötü olmuş.
  • msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ?

Şuan bende düzeldi. Ama dediğine gelirsek, forumda gezinirken bile imleç kayboluyor, bu kötü oluyor işte. Film izlerken ben zaten imleci sağ tarafa götürüyorum ekrandan dışarı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

msjlarınızı okuyunca baktım ..sahıden ole olmus .. ama bu guzel degıl mı ..yanı ben aslında bısı ızlerken yada mause ıle ısım yokken ımlecı ekranda gorunce uyuz oluyordum .. ama sızın ıcın sanırım aynı sey gecerlı degıl ..daha ıyı olmamıs mı yanı ?

Şuan bende düzeldi. Ama dediğine gelirsek, forumda gezinirken bile imleç kayboluyor, bu kötü oluyor işte. Film izlerken ben zaten imleci sağ tarafa götürüyorum ekrandan dışarı çıkıyor

haklısın bende ole yapıyorum sımdı kendısı kaybolunca guzel olmus dıye dusunmusdum .. neyse sorun cozulduyse sıkıntı yok ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Mouse İmleci Yok..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 2 ayda 4-5 kere format attım.Bir süre bilgisayarı sorunsuz kullandıktan sonra tekrar aynı şeyler oluyor.Flash ve java isteyen uygulamalara mouse imleci ortadan kayboluyor.Dediğiniz gibi dilm izleyenler için sorun yok ancak aktif olarak mouse un kullanılması gereken uygulamlarda çok sıkıntı oluyor. Konuyu hortlatmak zorunda kaldım.Başka bir arkadaşın sorunu çözülmüş ama sağolsun ne yaptığını anlatmamış.Sadece bir bilgisayarda oluyor olması çok garip...Dell 1545 laptopta oluyor sadece ama ne alakası var ben de anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Mayıs 2012; 11:04:56 >
  • Merhaba,
    Bende de Chrome'da mouse imleci hiç görünmüyordu, rastgele denemeler yararken kendi SORUNUmu ÇÖZDÜM; umarım sizde de işe yarar:
    Google > Ayarlar > Görünüm > Tema al > Google web mağazası
    Buradan herhangi bir temayı alıyorsunuz, hem güzel bir temanız oluyor, hem de sorun 15-20 sn içinde (toplam işlem süresi) ortadan kalkıyor.
  • mcdoc M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım sayende sorunum halloldu.

Direkt bu sayfadan bir tema indirerek sorunu çözdüm.
    chrome.google.com
    Chrome Web Mağazası
    https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=tr

• Sorunun asıl kaynağını buldum. Sorun Chrome'u açıkken penceredeki X tuşu ile kapattığınızı sandığınızda aslında arka planda hala çalışıyor olmasından kaynaklanıyor.

Bunun için Chrome'u kapattığınızda bilgisayarınızın ekranın sağ alt kısımdaki gizli konumdaki ağ ve programlar olan kutucuğa girin ve burada Chrome simgesini bulun, sağ tuş ile baktığınızda arka planda çalış seçeneğini devre dışı bırakın veya sağ tuş ile programı kapatmasını söyleyin. Veya ayarlar bölümüne girip, en alttan gelişmişi açarak en alttan bu seçeneği bulun ve iptal edin.

Bütün sorun bu saçma Chrome dayatmasından ibaret.

Chrome'da Mouse İmleci Kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Temmuz 2019; 19:21:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.