chrome'da adres çubuğuna bir şey yazıp ara deyince aynı şeyi 3 kere yazıp arıyor. mesela donanımhaber yazdım ''donanımhaber donanımhaber donanımhaber'' diye aratıyor. adres çubuğuna bir şey kopyalayıp aradığımda da aynı şeyi yapıyor. google ana sayfasında bunu yapmıyor. gayet normal orda. araştırdım böyle bir durumla karşılaşan bulamadım. chrome'u silip yeniden yükledim düzelmedi. format sonrası bile düzelmedi. bıktım artık bu sorundan ne yapabilirim????
Adres satırına chrome://settings/searchEngines yazın enterlayın, buradaki tüm arama motorlarını sağındaki X işaretine basıp silin, en son bir tane kalacak.
Bu şekilde deneyin, sorun çözülmezse başka yöntemler deneriz.
quote:
Orijinalden alıntı: S
Adres satırına chrome://settings/searchEngines yazın enterlayın, buradaki tüm arama motorlarını sağındaki X işaretine basıp silin, en son bir tane kalacak.
Bu şekilde deneyin, sorun çözülmezse başka yöntemler deneriz.
yardımınız için teşekkür ederim. ancak bu olmadı. başka öneriniz var mı?
İlk pencereye (Yeni arama motoru ekle); Google yazın, İkinci pencereye (Anahtar kelime); google.com yazın, Üçüncü pencereye (Sorgusu yerine %s olan URL); {google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}{google:instantFieldTrialGroupParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s yazıp tekrar dener misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: S
İlk pencereye (Yeni arama motoru ekle); Google yazın, İkinci pencereye (Anahtar kelime); google.com yazın, Üçüncü pencereye (Sorgusu yerine %s olan URL); {google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}{google:instantFieldTrialGroupParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s yazıp tekrar dener misiniz?
çok sağolun bu sefer düzeldi. çok sinir olmuştum bu sorun yüzünden. allah razı olsun umarım çok istediğiniz bi elektronik ürünü tez zamanda alırsınız