Şimdi Ara

chrome arama motorunu degistirememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam simdiden affola

chrome tarayıcımın arama motorunu degistiremiyorum. degistirmeye çalıştığımda "bu seçenek,yöneticiniz tarafından denetleniyor" diyor. Arama motorum atajitos diye bisey oldu. bunun olduğu anda da masaüstünde atajitos diye bir kısayol çıktı. dosya konumunu aç dediğimde chromeye gidiyor. aynı sorun operada da var. şu an yandex tarayıcısı kullanıyorum ama onda böyle bir sorun yok

spy virüsünden şüpheleniyorum. bu arada bilgisayarım sanırım bu virüs yüzünden cok kasıyor. internette haxball oynarken bile donuyor. chromede saçma sapan reklamlar çıkıyor....

yardım ederseniz sevinirim

Not: bu masaüstündeki kısayolla görüntüsü aynı olan System32 da bulunan ve aviranın virüs uyarısı verdiği uygulama var..

• güncel kaspersky ile tam tarama yap eğer sonuç alamazsan combo fix kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesim çözüm istiyorsann Sistem geri yükleme.

• atajitos benimde başıma bela oldu ama kurtuldum sonunda bu beladan kurtulmak için yapan gereken balat tıkla çalıştır çalıştıra regedit yaz sol üst kösede düzen yazan yere tıkla oradan bula tıkla bula atajitos yaz atajitos la ilgili tüm kayıt verileri çıkacak kayıt verilerini tıkla içine gir 1 yazanı 0la degiştir atajitos aderslerini atajitos yazan tüm verileri sil tamamde dahasora gine düzen de daha sorakibulvar ordada tarattır ordada atajitos yazan tüm verilere aynı işlemi uygula daha sora dosya ekle kaldıra git cromeyi kaldır yeniden kur işte kurtuldun atajitos belasına elveda sonsuzadek artık ripgöderirsiniz
  • zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim..

dediğiniz işlemi yaptım ancak chrome tarayıcısında bir değisiklik olmadı..

aynı virus opera ya da girmişti ancak o kurtuldu..

dediginiz seyi yarın da deneyeceğim..

edit: az önce tekrar denedim oldu çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarrrrrr -- 7 Şubat 2013; 22:02:56 >
  • Bendede aynı hata vardı sistemi hatada olmayan herhangi bi güne geri yükle düzelir Umarım anlatabilmişimdir :)
  • başlat > çalıştır > regedit > CTRL + F > portalsepet yaz > çıkandeğerlere çift tıkla bununla değiştir >www.google.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shadowman076 kullanıcısına yanıt
    atajitos yazdım hiçbirşey çıkmadı bu netmahal hala duruyor ve yönetici tarafından denetleniyor diyor. yardımmmm lütfen adwcleaner ,hitmanpro,anti malware vb. işe yaramadı yardım lütfen....

• Adw clenar veya combofix kullan

• çin virüsü bulaştıktan sonrada bende de aynı sorun oldu.mozillada sorun yok ama chrome da varsayılan arama motorunu değiştiremiyorum.varsayılanda firstsputnik.ru ile başlayan bişey var.bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor diyor.

çözüm nedir arkadaşlar.
  • ender ahmet kullanıcısına yanıt
    Malwarebytes ve adwcleanear ile tarama yap sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Malwarebytes ve adwcleanear ile tarama yap sistemi

yeni hallettim nihayet.

önce iobit unistaller ve advanced sistem care ı indirdim.

iobit ile çin virüslü programı kaldırdım.

asc ile tarattım. bunu şu arkadaştan aldım.

https://www.youtube.com/watch?v=D2Gx9OnUldg

lakin olmadı.

sonra ikinci aşamaya geçtim.onuda şu arkadaştan arakladım :)

https://www.youtube.com/watch?v=fKHIDjq7BKw

bu kez oldu.ikisinide yapmak gerekiyor kanımca sırayla. son aşamada register poll dosyası var.olayın püf noktası.o dosyayı siliyorsun.lakin ilk başta silmedi.dosya çalışıyor falan dedi.sistem yöneticisine girip çalışan search dosyasını durdurdum.sonra lanet olası register poll dosyasını sildi.

bilgisayarı kapattım ve açtım.yeni chrome u yükledim.olay çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 7 Kasım 2015; 1:40:53 >

• Virüs yemişsin indirdigin bişeyden.Mutlaka biliyorsundur ne indirdigini.Sistem geri yüklemeyle sorununu çözebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.