Şimdi Ara

CHP'yi PKK'lı Olmakla Suçlayanlar Gelsin! (Algı oyunları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BOZOK

Sürekli lafından ne anladığınızı anlayamadım... Partizanlık yapmayı bırakın...

Bir sav ortaya atıyorsun ben bunu çürütüyorum sonra bana saldırıyorsun? Teklif demişsin vermişler destek bile görmemiş muhtemelen akp + mhp hayır demiş. Bu meclisin 3 te 2 si ediyordu o dönem için. Ne olmasını bekliyorsun daha? Meclisin yarısının desteğini alsa tamam bir kamuoyu kampanyası başlatılabilir de mevcut durumda neyin kampanyasından ve sürekliliğinden bahsediyorsunuz? Bunun yerine siz particiliği bırakıp da neden akp nin veya mhp nin barajı kaldırmaya yanaşmadığını sorgulamıyorsunuz?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    TÜRK demek TÜRKÇE demektir, bir ulusun en belirgin niteliği DİLDİR. Ben vermedi demedim, sürekli kanun teklifi verecek ve vatandaşı yanına alarak eylem yapacak dedim. Önce doğru düzgün TÜRKÇE anlayın, sonrada istediğiniz gibi anlamamayı. Bu arada hangi partiden olduğumu söyleyin, sizin yüksek müneccimliğinizle bende öğreneyim. Particilik yapan sizsiniz, muhalefet iktidartan daha cesur olmazsa orada diktatörlük doğar. Geldiğimiz nokta bu değil mi?
  • Herşeyi boş verin. HDP veya PKK ya bir yaptırım olsa muhakkak CHP den biri-birileri hemen savunmaya geçiyor, destekleyici açıklamalar yapıyor.
  • 2 kişi filan değil, baya baya isim var chp de pkk yanlısı.partinin Atatürkle ilgisi kalmadı.Dersimin ismini değiştirip Tunceli yapan chpydi.kemal kılıçdar ise hala dersim diyor ve hala parti başında.
    Rahmetli Ecevit neden DSP yi kurdu acaba hiç araştırdınız mı?
    akpye oy verenler nasılsa chpye oy verenler de benim gözümde aynıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp istediği kadar uğraşsın, algıda yine bir şey değişmez. PKKlıların içerde olmayıp bakan, Başbakan Yardımcısı olmasını kim engelledi? Tabiki Bahceli! Eğer Bahceli de Kılıçdaroğlu gibi koltuk merakı olsaydı, şu an hapisteki PKKlılar Başbakan Yardımcısı ve bakan olarak ülkemizi yönetiyor olacaktılar. CHP PKK ile hukümet olmak için her şeyi yapmadı mı? Hadi Akp iktidar, PKK ile çözüm süreci yürüttü diye eleştirilebilir! Muhalefette olan bir parti nasıl Pkk ile işbirliği isteyebilir! Mantığı nedir, muhalefette böyle olan, iktidarda ne yapmaz!

Bir başka konu da meclisteki tüm milletvekilleri seçildiğinde eşittir. Madem ki seçilmesinde hukuk adına sakınca yok, o zama o milletvekiline terörist muamelesi yapamazsın. Eğer terör destekçilipi yapıyorsa onun vekilliğini düşürürsün veya dokunulmazlığını kaldırırsın, sonra o kişi ile işbirliği yapan terörist destekçisi olur. Hukuk adına yasal olan ve milletvekili olan birisi ile görüşmek yasadışı değildir. Yasadışı olan biri mecliste nasıl olur? Onun yeri hapistir. Şimdi bu yapılıyor diye CHP neden karşı çıkıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tanesi bile kabul edilemezken iki tane demek tüm chpyi mahveder. Bunun adı akp değilki omurgasızca davranıp kabul edebileyim. Benim vatanıma göz diken, askerine kurşun sıkan haindir ve hainligi yapanı destekleyen de haindir. Haini içinde barındıran ses çıkarmayan da ve göz yumanda haindir. Yani birinin pisliği hepsine bulaşır. Koskoca chpsin atsana şu hainleri içinden. Bizle vicdanımız rahat bir şekilde destekliyelim seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

akp görüşmedi demiyoruzki yanlız bu chp yi masum yapmaz 2 side suçlu akp çözüm süreci yüzünden bir sürü şehit verdik chp de eli kanlı teröristlere destek çıkıyor

100 yillik partiyi iki kisi yuzunden pkk ya destek cikiyot diye gostermek nebkadar mantikli ? Ben de kk yi desteklemiyorum ve sevmiyorum ne yapiyim akp ye veya baraj altinda kalan partilerden birine veriyim de ulkeyi akp ye mi teslim edeyim? Gazla calismasak doldurusa gelmesek akilli milletiz aslinda da ...

100 yıllık parti diye yanlışını alttan mı alalım? Hele de konu vatan hainliğiyse. Birde 2 kişi yüzünden parti silinmez demişsin ama o bahsettiğin çürük yumurtalardan biri partinin başında. Ve diğerleri de çürük ki bu adamın huyuna suyuna gidiyor, ses etmiyorlar. Birde sürekli topu Akp'ye atmışsın da ne alaka? Akp'nin kötü olması Chp'yi iyi mi yapıyor? O zaman Hdp'ye kötü diyip tüm günahları onlara yıkalım diğer tüm partiler sütten çıkmış ak kaşık olsun. Her parti kendi yanlışından kendi sorumlu. Hele "Zaten Deniz Baykal döneminde ve öncesinde de oy vermiyordu" kısmına bittim. Bayıldığım bir kısım da "Dolduruşa geliyorsunuz, hemen inanıyosunuz" dediğin kısımdı. Yahu birkez daha anladık ki çomarın dili, dini, ırkı yokmuş.

• Ortada algi oyunu var veya yok chpnin pkk sempatizanligi ortada bunu tartismaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeminle anlamıyorlar HÂLÂ
    Akp için aklınıza gelen her küfürü edin tamam, Akp abd ajanı, bu ülkeyi bölecek parçalayacak deyin hadi onu da kabul ettik de CHPye ne oluyor peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu videoyu izleyin mübarekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 10 Kasım 2016; 20:47:31 >
  • Ben karşımdaki insana bıcak veya silah versem
    VE ona desem ki al bunu tut..
    Oda silahı alıp beni vursa öldürmeye kalksa
    Bu onun niyetini gösterir.
    ----------------------------
    Bu olayı gözlemleyen 3. ŞAHIŞ olay hazin sonlanır ise
    OLAYDAN şöyle bir nema çıkarır
    ÖLdün geberdin
    ona o silahı sen vermiştin.
    vermeseydin.
    BAna mı sordun
    HAni senin arkadaşın değilmiydi..
    ----------------
    EKMEK VARMI
    EKMEK VARMI
    EKMEK VARMI
  • offff saçmalasyon maçmalasyon dünyada terör altında olan devletlerin hükümetleri... bırak sisyasi kanadını direk teröristle bile masaya oturabilir dünyada örnekleride dolu....barış olsun ölüm olmasın göz yaşı olmasın savaş bitsin diye...tek çözüm süreci türkiyedemi oldu sanıyon??....

örn..ispanya guatemala italya....adamlar okadar çağrıya rağmen silah bırakmadılar çözümde bitti...türkçesi bu....senin ordun sıcak çatışmada şu an akp le chp nin yaptığı arasında hiç bir benzerlik yok zaten...

şimdi ara bir selonun karısını karanlık günler geçicek de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2016; 21:33:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.