Öküz ölüp, ortaklık bitince, iyi partililerin gözü açılmış. ![]() 🚨ATATÜRK'ÜN KURDUĞU
PARTİ DE SKANDAL...
📌CHP'Yİ HDP ELE Mİ GEÇİRİYOR..
CHP'nin Maltepe'deki kongresinde ilçe başkanlığına seçilen eski İl Gençlik Kolu Başkanı Kenan Otlu'nun yıllar önce hendek olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamalar hatırlandı. https://twitter.com/iyiphaber/status/1693839184019005908?s=20 |
CHP'Yİ HDP ELE Mİ GEÇİRİYOR.

-
-
işe bak şimdi de hdp ye akp yanaşıyor...daha dün demiş akp il başkanı olan adam bunu...
en büyük kürt partisi akp dir demiş.
-
bununla ilgili bir gazete haberi vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 17:3:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHP, HDPKK'nin yan çarı gibi bir şey oldu; ne desek boş artık.
-
HDP diye parti olmasına karşın HDP kapatılsa kemal dedem nette terör sevici nerde hdpli varsa partiye Alır hümanist kasar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ele geçireli yıllar oldu zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mhp akp yi terk etse, akp yine hangi partiye yanaşır
-
niye uğraşsınkki.
akape hertürlü cepte zaten :)
-
pkk ya destek vermeyen sol görüşlü yada ayrılıkçı olmayan kürtler akp ye gidiyor doğru söylemiş 80 küsür kürt asıllı vekil var o partide
-
terlik aday olsa oy verecek olan 48 olduğu sürece ele geçirir hatta partinin ismini bile değiştirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 25 Ağustos 2023; 13:6:8 > -
Türkiye gittikçe araplaşıyor herkes görüyor ama chp hdp oluyormuş bunu konuşuyor.
Chp bu ülkenin kurucu partisi. Hdp de olmaz arapda olmaz. Ama tehlike Arap oluyoruz kimse farketmiyor. Kendinize gelin.
-
90lardan beri ortaklar.
-
Sizi de arapçılar ele geçirdi babuş. Yoksa hep mi öyleydiniz
-
sizin islam derdiniz var fakat açıkca dile getiremiyorsunuz janan abla gibi rahat olun içinizdeki atatürk sevgisini dökün korkmayın.
-
Ne alakası var islamla? Arap ülkeleri bile sizin kadar arapçı değil. Suudiler, bae, kuveyt, mısır daha ismini unuttuğum arap ülkeleri, kaç tane suriyeli sığınmacı aldı.
-
kendi ağzında diyon mesele arapçı olsa onlar alırdı.. demekki sizin karın ağrısı başka.
-
Bunların dini islam değil mi? Asıl sizin niyetiniz başka. Bunu da islam'ın arkasına saklanarak yapıyorsunuz.
-
islamla dertleri olanlar bunu arapçılık kisvesi altına sokuyor ben dinsizim ben inanmıyorum diyemiyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- düğün masrafları 2025
- kürtler atatürk"ü sever mi
- atık su bedeli nedir
- savunma sanayi mühendis maaşları
- 5g ihalesi ne zaman
- 2024 en çok satan arabalar
- skoda elroq
- 5.5 g
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X