< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHP'nin beş ayaklı trol ordusu ! (4. sayfa)

-
-
-
Bunlardaki beyni kuşa taksan uçmayı unutur. 6 tane sayamıyor onlarca muhalefet yapan televizyon var diyor hala
Ya sayı saymayı bilmiyor yada dayak yememiş bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 26 Nisan 2023; 19:55:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halka inin dediniz, size indiler iste. 20 senedir akpnin sizden oy kazanma taktigi bu. Siz buna gore oy veriyorsunuz ne yapsinlar baska?
-
Onlardan biri geldi. Hoşgeldin
Biz kimiz pek anlayamadım da?
Bu arada ben tekim ve düşüncelerim beni bağlar. Belirteyim
Oktroll olarak dener misin ?
-
Aktröll olmak ayıp mı günah mı?
herifler gönül vermiş düşünüyorlar ne yapabilirim en basitinden trollük diyorlar. Yapıyorlar ama tröll olup bunun tescillenmesinden sonra karşı tarafı suçlamak bence biraz ayıp ya.
He he evet öyle Trol ordusu olduk.Herkesin umudu bir an önce bu kabus sistemden kurtulmakken.İnce tutturdu adaylık için insanlar buna tepki gösterince Troll oldu.Kendinize güzel kılıf bulmuşsunuz.En çok Erdoğanın propagandası yerine habire İncenin yapmaya başladınız bu durumda siz ne oluyorsunuz acaba çok merak ettik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bir önceki sayfada ben koydum.
-
Almanya bitmiş yeenimm burda kurulu dözenim olmasa vallaha ölkeme döğnerim
Millete trol diyenlere bak
Kimisi ebabil olmuş ötekiler ise seçim çalışmaları başlamadan önce burada hiç olmayanlar. Seçim denince hepsi buraya doluştu. Eski hesaplar ve yılların kadrolu elemanları.
Hele şu ebabil var ya sorsan şöyle zengin böyle şirketleri var ama bütün gün burada. Nasıl bir şirket yöneticisiyse bunun kadar boş vakti olan yok. Evli barklı, varlıklı ama burada bütün gün algı yapma peşinde. Gerçekten iş adamı olan birinin şuraya ayıracağı 10 dakikası ya vardır ya yoktur. Siyasi parti peşinde koşturmaz.
-
kısaca muhalif olan herkes trol diyorsunuz :)
-
Bende diyorum konuyu neden göremiyorum. Konu sahibi trolü daha önce bloklamişim.
Öyle bir trol ordusu devletten alınan yardımla falan beslenemez. Ara sıra baktığım bir kripto para fenosu şu an Muharrem İnce'yi pazarlıyor. Ben kendisini sürekli takip etmiyorum da şöyle bir şeye denk geldim. Reklamını yaptığı kripto paradan 10000 dolarlık alım yapıp videosunu çekiyordu. (Hani daha gerçekçi olması için. Bakın ben de alıyorum demek için) Tamam onu hemen satacak da. Ya satamazsa? Bence 10000 dolara anlaştılar. Firma o alımı yapıp videosunu çekmeyi de şart koştu. Bilmem neresi kırı feno bu kadar para alıyorsa CHP mesela Şahan'na (Kıllı herifi oynayan adı aklıma gemiyor) para verip onu yaptırsa kaç lira vermesi lazım kim bilir?
-
Forumu troller basmış belli malum parti para musluklarını açmış ancak naçar çare vaktiniz doldu gidiyorsunuz
ne anlatıyor bu değişik :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X