Şimdi Ara

CHP'liler bunu ne çabuk unuttunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP'liler bunu ne çabuk unuttunuz?



  • Bu Eren Erdem kim nasıl bu kadar parladı. Dün Maraşa gidicem derken bugün Alamanya kapısından geri çevrilmiş.
  • Havaalanında yakalanınca Millet vekili adayı gösterilmeyen Eren Erdem apar topar listeye alındı. Bazı insanları nedensiz sevmezsin ya, Eren Erdem de öyle birisi. Chp lisi de, diğerleri de bir türlü sevemedi adamı. Bir mecburiyet oluştu aday gösterme işinde ama anlayamadım pek. Böyle saçma işler yapmasalar olmuyor bazen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 21 Mayıs 2018; 16:22:18 >
  • CHP'liler bunu ne çabuk unuttunuz?
  • CHP'liler bunu ne çabuk unuttunuz?
  • sözde vatansever dediğin zaman parantez içinde ünlem koymana gerek kalmaz. bu arada photoshop güzelmiş boş işlerle uğraşıcağna ne istediniz de vermedik felan onları paylaşabilirsin.
  • AKP ile CHP'nin farkı yok, bu yüzden İyi Parti kuruldu. CHP zaten ahım şahım bir parti olsa ne AKP istediği gibi at koştururdu, ne de İyi Parti'nin kurulması gerekirdi. İki partide de azımsanmayacak derecede gözü kör seçmen var, birbirlerine çamur atmaları ayrı ironik.
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Bu seçimde belli olacak gözü körmü seçmenin yoksa sadece mecburiyetten mi oy veriyorlardı. Chp liler dolar yükseliyor diye sevinç çığlıkları atıyorlar ama geçmişi çabuk unutuyorlar. Ekonomik krizin faturasını halk sadece iktidara değil direk meclise kesiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    adam akp dememiş birader chp den bahsetmiş. üstelik akp nin yedigi haltlar chp yi masum mu yapıyor? chp nin insanlığın yüz karası olduğu cümle alem biliyor
  • Buna kargalar bile guler.
  • Chp iktidar kadar hata yapması saçmalığına, iktidar olduğunda doğru yaparak mı cevap verecek?

    Kürt sorunu olayını herkes kendi açısından yorumlayıp karşıtını vurmaya çalışması kadar yanlış şey yok. Hadi muhalefetteyken başını kuma gömdün, iktidardayken n'apacan?

    Bir kaç örnek verelim;

    Kürtçe yasağını kaldırmayı eleştiren kafa normal bir kafa mıdır?

    Abdullah Öcalan yakalanana kadar dünyanın geleceğini bizden daha iyi okumuyor muydu? PKK'nın aptalca kaç hamlesini gördünüz? 40 yıllık tarihini iyi araştırın. Düşmanını bu kadar hafife alırsan başın belada demektir. 40 yıl önce bu soruna üç beş çapulcu demeyle başlamasaydık şimdi Pkk olmazdı!

    Örneğin Sayın Öcalan demeyi suç sayarsan bu kimin ekmeğine yağ sürer, tabiki PKK'nın. Unutma ki dünya PKK'nın yanında. Rasyonel olarak ne kazancın olacak?

    HDP'nin kapatılmasına karşı çıkmak Türkiye'nin yararına değil mi, tam tersi PKK'nın ekmeğine yağ sürmek olmaz mı?



    Kürt sorunu gerçeğine rasyonel bakmayarak 40 yıldır olaya duygusal bakarak çok bedeller ödedik. Siyasi anlamda geldiğimiz nokta Kürtçülük. Bu kafayla gidersek çok değil bundan 10 yıl sonra Doğuda iktidar olamayan bir iktidar çıkacak ortaya. Ülke fiilen bölünmüş olacak. Ee, dünya n'apacak dersiniz sonra. Allah akıl vermiş, düşünelim diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2018; 17:35:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.