Şimdi Ara

CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capital.punishment

    Chpli über zeka taşıyan arkadaşlara basit bi mantık sorusu.



    Şimdi siz bu şahısı ihraç ederek partinizi temize çıkarmış, toz kondurmamış oluyorsunuz ya hani,



    Biz de Ensar sapığını ihraç edip yargı önünde hak ettiği cezaya çarptırınca koskoca vakıf neden temizlenmiş olmuyor? Bir kişi yüzünden bütün vakıfın kapatılması gerekiyorsa, bir kişi yüzünden chp nin de kapatılması gerekmiyor mu?

    Çok güzel cevap vermişsin de anlamazlar onlar çünkü işlerine gelmez bunların hadi cevap versenize cukkk diye oturtmuş arkadaş Ensar 'da olunca Ensar kapansın Ensar AKP 'nin desteklediği yer diye anırıp anırıp duruyordurunuz, şimdi CHP 'mi kapanacak bu durumda sizin zihniyetle gidersek..

    Not = Burada AKP 'ye nasıl yazdıysam zamanında CHP içinde yazarım o yüzden hep derim bakanımızın zamanında dediği gibi bir kişinin pisliğini ne bir kuruma ne bir bayrağa ne bir partiye ne de bir şehire ne de başka bir şeye kimsenin mal etmeye hakkı yoktur, burada da CHP 'ye atılacak kir laf suçta yoktur sadece ilgili yetkili kişilerin gereğini yapmalarını ve bu pisliği yapan kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ederim CHP 'den..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gesi bağları

    Artık Chp'li değilim ama buna cevap vermek istedim. O malum vakıfta 45 çocuğa taciz ve tecavüz olayı gün yüzüne çıktığında, dönemin aile(!) bakanı, bir kereden birşey olmaz dedi. Mecliste araştırma önergesi reddedildi. Halkın tepkisi zaten buna dostum. Ve aynı vakfa dünya kadar arsa, yapı, mülkiyet tahsis edildi. Tum bu tecavüz ve taciz olayları vuku bulduğu zamanlar. Halk bu yüzden tepki verdi.

    İşine geldiği gibi yazma aç o haberi defalarca defalarca defalarca izle de senin dediğin gibi mi demiş gör bakalım işine gelen kısmı alıp burada paylaşarak milleti kandıramazsın.. Bakan diyor bu bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış olan kurumumuzu karalama yapılamaz..... Yaaaa aç bak video 'yu ve alta ne yorumlar yazmışlar bak gör ne zihniyetler var işte bu gibiler ve senin gibiler işlerine gelen kısmı alıp buraya yazarak bir yere hiçbir zaman gelemezler..

    https://www.youtube.com/watch?v=bAUFtDfK6vI

    2.00 'dan itibaren de izleyebilirsin ama detaylı tam olarak konuşma izleyin de biraz nasıl açıklama yapılırmış öğrenin bu kadın sizin algılarınız yüzünden görevini bıraktı yıprattınız kadını ve çok üstüne gidildi ama olmuyor bunlar işte görüyor halk kimin doğru kimin ne peşinde olduğunu..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH

    Ne AKP'liyim Ne CHP'liyim. PArti tutmam oy vermem.
    Madem öyle tepki var o zaman adaletli olalım değil mi ?

    Bir kereden birşey olmaz !!!

    Bu bakanı başımıza kim bakan yapmıştı baya iyi bakmış.

    http://www.istanbulgercegi.com/aile-bakani-bir-kereden-bir-sey-olmaz-dedi-34764458.html

    Tabi tabi sana göre öyle demişti.. Ahaaaa nasıl işinize geldiği gibi aklınız çalışıyor..

    https://www.youtube.com/watch?v=bAUFtDfK6vI

    Defalarca izle de konuşma nasıl yapılırmış öğren diyeceğim ama sana göre senin yazdığın doğru, siz kanarsınız anca bunlara..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: capital.punishment

    Chpli über zeka taşıyan arkadaşlara basit bi mantık sorusu.



    Şimdi siz bu şahısı ihraç ederek partinizi temize çıkarmış, toz kondurmamış oluyorsunuz ya hani,



    Biz de Ensar sapığını ihraç edip yargı önünde hak ettiği cezaya çarptırınca koskoca vakıf neden temizlenmiş olmuyor? Bir kişi yüzünden bütün vakıfın kapatılması gerekiyorsa, bir kişi yüzünden chp nin de kapatılması gerekmiyor mu?

    AKP'li olup da, zeka durumuna birazdan forumdaki diğer arkadaşların karar vereceği arkadaş;



    CHP'nin otobüsündeki tacize engel olanlar CHP'lilerken, Ensar'da 45 tane çocuğa aylarca tecavüz edilmesi sonrasında, olayı ihbar edenler Ensar çalışanları değil, tecavüze uğrayan çocukların aileleridir.



    CHP'nin otobüsündeki taciz olayını, CHP'liler yargıya taşıyıp, taciz mağdurunun arkasında olacaklarını söylerken, Ensar'dan davacı olan aileler birer birer davalarından vazgeçirilmiştir.



    CHP'liler olayı medyaya duyurup herkes tarafından bilinip tepki verilmesini isterken, AKP'li kadın bakan neredeyse "Bir kereden bişey olmaz" diyecek kadar ileri gitmiştir.



    Zeka konusu tartışmaya açık arkadaş, sen çocuğunu Ensar'a teslim et diyeceğim ama senin zekanın sonucunun cezasını çocuğun çekmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • utanmanızda yok. bunu akp li yapaydı buralar yıkılırdı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Bu şahıs CHP'den ihraç edildi. Bazılarının yaptığı gibi "bi kereden bişey olmaz" denip koruma altına alınmadı.CHP ve taciz kavramının bir araya gelmesi iyi oldu. Bu gibi durumlarda kurum olarak nasıl tavır alınması gerektiğine dair örnek alırsınız belki biraz.

    Bir kereden bir şey olmaz denip kim koruma altına alınmış anlatır mısın? Hangi tecavüzcü şu anda koruma altına alındı yaz bilelim.

    Yoksa burada açık açık herkese yalan mı söylüyorsun.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Şubat 2018; 8:29:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    Ak partili birisi yapsaydı forum çökmüştü ama diğer taraftan olunca nedense konuya bile girmiyorlar.

    Bir de şöyle DÜŞÜN, akpli olsaydı tutuklanır mıydı??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tacizcinin siyasal kimliği önemli değil, hepsi şerefsiz alçak aşağılık mahluktur.



    Ayrica asıl mesele CHP ülkenin en büyük terör yuvası ve örgütü haline dönüştü. Atatürk ün kurduğu partiyi vatan hainlerine, tacizcilere, terörist sevicilere yuvalanma yerine dönüştürdü genel müdürünüz, tamam akp eleştiriyorsunuz da alternatifsiz kaldınız sizde. Meral in ne olduğu belli zaten, Chp de elden gitti, hadi geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydarali34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Buzmavisi

    İşte haberi vererek, benim saydıklarımın onda birinin bile yapılmadığını ispat etmişsin. Teşekkür ederim beni haklı çıkardığın için.

    Suç bireysel ise şahıs cezalandırılır.
    Ensar Vakfının hedefte olmasının tek nedeni FETÖ dür.
    FETÖ nün bir çok yeri Ensar Vakfına devredildi bu yüzden kapattırılmak isteniyor.

    fetö filan değil.

    Ensar'a saldırma nedenleri AKP ye yakın olması.

    Adamların karşısında 12 seçimdir kaybetmeyen halkın desteğine sahip kabus gibi bir siyasi parti var.

    Bu partiyi bir yerlerden vuramazsan halk desteğini yok edemezsin. O sebepten ona yakın bir kuruluşta istenmeyen bir olay yaşandığı zaman hemen bu ilişkiden faydalanalrak olayı şahıs suçundan tüm bir topluluğu suçlayacak bir olaya çevirip partiyi yıpratmaya çalışırsın.


    Ama hesaba katmadıkları şu oldu. Muhalif kesimin büyük bir kısmı zaten AKP den ziyade AKP seçmeninden nefret ettiği için partiyi yıpratmak yerine bunu arkasındaki seçmene yamamaya çalışıp bütün seçmenlere tecavüzcü pedofili yakıştırması yapmaya başladılar.

    Bunun sonucu aradaki nefret duvarı daha genişledi ve AKP seçmeni daha çok içe dönük daha savunmacı bir pozisyona geçiş yaptı. Kısacası güzelce hazırladıkları bir aşındırma planı muhalif kesimin aşırı nefretini tutamaması yüzünden AKP seçmeninin daha çok birbirine kenetlenmesi ve partiyi desteklemesi ile sonuçlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Şubat 2018; 8:38:52 >




  • Hadi bakalım chpyi kapatalım ensar vakfı kapansın istendi yapanlar atıldı insanlar yine yetmedi o zaman chpnin de kapanmasını isteyecekler mi ? Tabiki hayır iki yüzlüsünüz çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu henüz açılmadan önce şahıs ihraç edildi bile :)

    Diğer partiden olsaydı üstü örtülmeye çalışılırdı. Neyse konu chp yi bağlamıyor sonuçta partiden değil.
  • Çekin elinizi lan çocukların üzerinden iğrenç yaratıklar bunları sallandırin başka yolu bu sapıklar asılmalı tek caydırıcı çözüm bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 23 Şubat 2018; 9:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp-chp tartışmasını izlemek ne güzel la .d


    neyseki şuan nötr üm.ama yönüm iyi partiye dönük gibi ama her an değişebilir yani tam değil.akp nin öso ile hareket etmeside çok mantıklı bir hareket orayada gönlüm kaymıyor değil ama diğer bazı açıklamaları beni yine uzaklaştırıyor.

    neyse siz kavgaya devam .d
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Hep aynı kafa AKP li sapık çıkar AKP suçlu CHP li sapık çıkar CHP suçlu değiştirin bu kafayı çıkarı için her kılığa girebilecek insan dolu Türkiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahısların yaptıkları pislikler yüzünden; bağlı oldukları örgütler/partiler suçlanmamalı.
    Suç bireyseldir. Bu akp olmuş, chp olmuş önemli değil. Kurumların bu şekilde yıpratılması hoş değil.

    Bir çocuğun uğramış olduğu taciz üzerinden muhalefet yapmak, bunu siyasi bir argüman olarak kullanmak kadar İĞRENÇ bir şey olamaz.
  • Müslümanların içerinsinde bir sapık görününce tüm Müslümanları hedef alıyorsun Müslümanlara hakarete ediyorsun. Müslümanlarla ensarcı sapık diye alay ediyorsun. birazda sapık chp li çıkınca bunun partiyle alakası yok diyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oddie

    Chp'de böyle bir sapıklık yaşanırsa, bunu yine chpliler ortaya çıkarır, akp'de böyle bir sapıklık olursa, akpliler hemen işi sümen altı etmeye çalışır demiş yazar, bunun neresi yalan? Chp, gelin meclisteki bütün partiler olarak olayı araştıralım demiş, bunun nesi kötü? Muhalefet hiç bir olaydaki araştırmalara katılamaz mı? Onlar halkın oylarıyla seçilmedi de gökten zembille mi indiler meclise? Bu ülkede muhalefet bostan korkuluğu mu? Ne kadar da iğrenç ve tiksindirici bir duruma düşüyorsun her koşulda akpyi savunacam diye. Yemin ediyorum şu forumda en boş en rezik üyesin hem de açık arayla.

    Boşuna laf anlatmaya çalışmışsın. Adamın yazdığı mesaja bak bir şey anlatabileceğine inandın mı gerçekten?
  • İğrenç yaratık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie


    quote:

    Orijinalden alıntı: tstctstc

    Hep aynı kafa AKP li sapık çıkar AKP suçlu CHP li sapık çıkar CHP suçlu değiştirin bu kafayı çıkarı için her kılığa girebilecek insan dolu Türkiye.

    Kesinlikle kafada sorun var çünkü okuduğunu anlamakla ilgili bir problem söz konusu.

    - Ben dahil burada hiçkimse CHP'yi savunmuyor, çünkü ortada CHP'ye dair bir suç yok.
    - CHP'nin bir üyesinin işlemeye çalıştığı suça engel olanlar CHP'liler.
    - CHP'nin bir üyesinin işlemeye çalıştığı suçun üzerinin kapanmaması ya da önemsizleştirilmemesi için medyaya haber verenler CHP'liler.
    - CHP'nin bir üyesinin işlemeye çalıştığı suçu şikayet edenler CHP'liler.
    - CHP'nin bir üyesinin işlemeye çalıştığı suçun ortaya çıkması ile o kişinin CHP'den hızlı bir şekilde atılması ise zaten biliniyor.

    - Ben dahil, benim gibi düşünen herkes Ensar Vakfı'nı da suçluyor ve hala bu düşüncemizde bir değişiklik yok.
    - Ensar Vakfı'nın görevlendirdiği bir sapık aylarca, 45 çocuğa tecavüz ediyor.
    - Ensar Vakfı'ndan hiçkimsenin bu konuyu bilmediğini iddia edemezsiniz.
    - Ensar Vakfı'nın görevlendirdiği adamın çocuklara tecavüz ettiğini ortaya çıkaranlar vakıf görevlileri değil, çocukların aileleri.
    - Sapıktan şikayetçi olan tüm aileler birer birer davalarından vazgeçirildiler.
    - Tecavüzlere dair meclis soruşturmasını reddeden AKP'liler, birbirlerini tebrik ettiler.

    Sence arada fark yok mu?

    Karar vermeden önce, mutlaka oku.

    Şu açıklamadan sonra hala ne tartışılıyor gayet açık nasıl anlaşılmıyor kafayı yiyecem :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    Müslümanların içerinsinde bir sapık görününce tüm Müslümanları hedef alıyorsun Müslümanlara hakarete ediyorsun. Müslümanlarla ensarcı sapık diye alay ediyorsun. birazda sapık chp li çıkınca bunun partiyle alakası yok diyorsunuz.

    Mesajınızı benim için yazdıysanız Elhamdülillah bende Müslümanım.
    Ensar Vakfında yaşanan pislik nedeniyle Ensar Vakfına yapılan eleştirilere de en az senin kadar karşıyım kardeşim.
    O durumda da Suç Bireyseldir diyenlerdenim merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.