Şimdi Ara

CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merak etme arkadaşım. CHP çok fazla dürüst olduğu için bu ülkede oyu artmaz. azıcık yalan olanı sever halkımız. ataıcan tutucan. yapacan yapacan beğenmezlerse kandırılmışız diyeceksin. bu dürüstlükle bu ülkede işler yürümez.

    adı malum dini vakıflardan, sözde eğitim gönüllüleri vakfı altında eğitime din devşirmeye çalışan yavaş yavaş dini eğitime sokan ; yavaş soktuğu için hissettirmeden tepki çekmeden sokan "türkiyemizin eğitim gönüllüleri" istemeyen öğrenciye de bunu dayatmış olur. oysaki hep işaret ettikleri Kuranda zorlamyın demiştir. yani kitabı işine geldiği gibi kıvırmayı çooook iyi başarırlar. yani inandıkları ve yaptıkları birbirini tutmaz... ne zaman değişir ? cahiller okumaya araştırmaya başladığı zaman. peki bu ne zaman olur :) hiç umudum yok.
  • muhamnet kullanıcısına yanıt
    Hangi otobüs?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    Ak partili birisi yapsaydı forum çökmüştü ama diğer taraftan olunca nedense konuya bile girmiyorlar.

    Bir de şöyle DÜŞÜN, akpli olsaydı tutuklanır mıydı??

    Niye Hüseyin Üzmez tutuklanmadı mı? Dost hayatı yaşayan Akp li belediye başkanına bile acımadılar, önce istifa ettirdiler sonra herifin kaseti çıktı rezil oldu. Ama kaseti çıkan Baykal hala milletvekili. Duyarlı Chp liler olmasa erkek çocuğunu taciz eden Chp li yöneticinin yediği halt parti tarafından örtbas edilecekti ama başaramadılar. Kimin kimi koruduğu gayet net anlaşılıyor.

    Neymiş Akp li olsa tutuklanmazmış. Bir de son zamanlarda Akp tacize tecavüze müsamaha gösteriyor yalanını ortaya atmaya başladınız. Sizleri hakkaten anlamıyorum. Akp salakmı ki tacizciyi tecavüzcüyü korusun. Her hareketi didik didik takip edilen iktidar sırf Akp li diye ahlaksıza müsamaha gösterecek kadar aptal mı gerizekalı mı? Ahlaksıza sahip çıkınca oyu mu artacak ne yani niye korusun sahip çıksın bana mantıklı bişey söyle.

    .............................................................

    Bu arada olaya şahit olan ve ortaya çıkmasına katkıda bulunan Chp üyelerini tebrik ederim. Bu siyasetin dışında bir olay herkesin tepkisini göstermesi gerekir.




  • tahsin053 kullanıcısına yanıt
    Ya şu kadar paragraf yazıp bir kereden bişey olmaz lafını hatırlatalım mı?

    Akp suçluya sahip çıkmasaydı bilmem kaçıncı sabıkasından gözaltına alınan x isimli şahıs tarzında haberler olmazdı.

    Akp şu ana kadar çocuk yaşta kişilerle evlilik yoluna giden olayların önünü açmasa, babanın kızını öpmesi şehvet uyandırır tarzı konuşan kişileri engellese, kadına şiddete ve çocuğa tacizi tecavüzü en ağır şekilde cezalandırsa korumuyor derdim.

    Ama bal gibi de koruyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oddie

    Chp'de böyle bir sapıklık yaşanırsa, bunu yine chpliler ortaya çıkarır, ki olması gereken de zaten bu. Lakin akp'de ve akp yanlısı vakıf veya derneklerde böyle bir sapıklık olursa, akpliler hemen işi sümen altı etmeye çalışır demiş yazar, bunun neresi yalan? Geçmişte buna bir çok kez tanık olduk. Chp, gelin seferber olalım meclisteki bütün partiler olarak olayı araştıralım demiş, bunun neresi etik değil? Muhalefet hiç bir olaydaki araştırmalara katılamaz mı? Muhalefet halkı temsil etmiyor mu? Onlar halkın oylarıyla seçilmedi de gökten zembille mi indiler meclise? Bu ülkede muhalefet bostan korkuluğu mu? Ne kadar da iğrenç ve tiksindirici bir duruma düşüyorsun her koşulda akpyi savunacam diye. Yemin ediyorum şu forumda en boş en rezil üyesin hem de açık arayla.

    Hadi bak işine ben açık açık yazdım her şeyi sen bana böyle yazamazsın önce benimle yazışmayı öğren, ondan sonra gel eleştiri yap bana.. Evet muhalefetin hakkı yok araştırma yapmaya çünkü iktidar var o yüzden koalisyon olursa muhalefete iş düşer iktidar olduğu sürece iktidar işini yapar o yüzden sana güzel bir cevap vereyim madem çok muhalefet için iyi işler yapmaya çalışan bir chp var 15 yıl olmuş iktidarı deviremiyorsun ve sağlam elinde kozlar yok niye biz bu işi beceremiyoruz deyip yeni adaylar yeni insanlar gelmiyor parti başına nedenini çok iyi biliyorsun herkes koltuk derdinde seçileyim maaşımı alayım iki cümle kurar bir sonraki seçime geleyim derdinde eğer chp 'yi düşünen birileri olsa idi bu kemal bey hala orada oturuyor olmaz idi o yüzden chp 'yi ülkeyi düşünen yok tek dert koltuk sevdası ha akp bu işi başarmış iktidar olmuş o yüzden onlarında amacı gücünü kaybetmeme derdi ama bir kere bile kazanamamış bir kere becerikli bir iş yapamamış insanların hala orada olması chp 'yi ülkeyi düşünme dertleri yoktur.. O yüzden iktidar istediği gibi oynar onlarla böyle..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH

    Ne AKP'liyim Ne CHP'liyim. PArti tutmam oy vermem.
    Madem öyle tepki var o zaman adaletli olalım değil mi ?

    Bir kereden birşey olmaz !!!

    Bu bakanı başımıza kim bakan yapmıştı baya iyi bakmış.

    http://www.istanbulgercegi.com/aile-bakani-bir-kereden-bir-sey-olmaz-dedi-34764458.html

    Tabi tabi sana göre öyle demişti.. Ahaaaa nasıl işinize geldiği gibi aklınız çalışıyor..

    https://www.youtube.com/watch?v=bAUFtDfK6vI

    Defalarca izle de konuşma nasıl yapılırmış öğren diyeceğim ama sana göre senin yazdığın doğru, siz kanarsınız anca bunlara..

    Siz kanarsınız derken ? Dediğim gibi ben parti tutmuyorum. Lafları cımbızla seçmeyi senden öğrendim Akboy. Yukarıda arkadaş çok güzel bir açıklama yapmış.O adamıda ifşa eden yine o partiden. Daha geçen fanatiği olduğun akboyluk yaptığın partin hakkında atıp tutan Julide hanınmı alıp bakan yapan kim akboy ?

    Bana akboy yazamassın senin bunu yazmaya hakkın yok benim bir internet takma adım var adımı zikretmek istiyorsan bu şekilde alıntı yapar soru sorar cevap yazarsın, sonra bizi niye şikayet ediyorlar diye konular açmayın önce karşınızdaki ile yazışmayı öğreneceksiniz ben genel olarak eleştiririm sen de genel olarak eleştirebilirsin bunun ötesi öğrenirsin ne olduğunu..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    Müslümanların içerinsinde bir sapık görününce tüm Müslümanları hedef alıyorsun Müslümanlara hakarete ediyorsun. Müslümanlarla ensarcı sapık diye alay ediyorsun. birazda sapık chp li çıkınca bunun partiyle alakası yok diyorsunuz.

    Allah 'ın tokadı CHP 'ye değil Allah 'ın tokadı Ensar olayında suçu ensarmış gibi yayan güruhta kendi nefretlerinde boğulsunlar işte böyle şimdi CHP değil şikayet eden CHP diye üste çıkarma peşlerinde koşuyorlar evet biz de tebrik ediyoruz zaten böyle bir olgunlukta bulunduklarına ortaya getirdiklerine ama yine çıkıyorlar akp üstünü kapatmışta chp önerge vermiş kabul etmemişler de babababaa nasıl laf çevirmeler, bizim derdimiz bir pisliği Ensar 'a mal edemezsiniz diyen bakanın dediğini dememiz ortak fikrimiz ve bunu da günlerce kadın öyle demiş gibi bağırıp bağırıp durdunuz ama işinize gelen cümleyi alıp yaydınız paso ortaya ama halbuki kadıncağız şunu dedi bu olayın bir kez yaşanmış olması başarıları ile dolu kurumumuzu karalama hakkını elde etmez dedi ama buradaki güruh onlar biliyorlar kendilerini çıktılar bir kerecikten bir şey olmaz diye günlerce algı yaptılar pekiiiii bu provakasyonlara kim inandı sadece kendileri, istedikleri kadar da inansınlar bizim derdimiz bugün ensar 'da olur bu olay yarın CHP 'nin içinden bir pislik çıkar ve otobüs 'ün içinde olur, pislik her yer de pisliktir amaaaa bunu kimse CHP 'ye mal edemez, kimse kurumlara da mal edemez onlar ülkemizi temsil eden resmi yerlerdir.. Bunu yapanlar ise birer pislik yuvalarıdır..




  • sözcü ile cumhuriyet ana manşet yaptılar mı ?
  • CHP kapatılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıktaki algı oyunu nedeniyle sildirmiştim bu konuyu tekrar açmışsın. Sanırım şimdi de algı mesajlarını şikayet etmenin zamanı geldi. En azından yöneticilerimiz şikayetlerle ilgileniyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım atayızlar bunu da açıklayın bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    TACİZ
    ENSAR'da olunca,
    Tüm Müslümanları SAPIK TECAVÜZCÜ PEDOFİLİ ilan edenler, DİYANET kapatılsın diye günlerce twit atanlar, ENSAR diye Türkiyeyi ayağa kaldıranlar,Tüm dini vakıf ve cemaatleri suçlayıp kapatılsın diyenler, bunlarla yetinmeyip olayı MECLİSE Bile taşıyanlar nerde?

    Diyanet kapatilsin diyen senin partin. Haberin yok muydu?:

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Meclis Başkanı” sıfatıyla 5 Mayıs 2006'da, atv'de katıldığı bir programda Diyanet'in kapatılması gerektiğini söyledi. “Meclis'te neden Cemevi yok” sorusuna yanıt verirken Arınç şunları söyledi: “Bir ihtiyaç olsaydı açardık. Gerçek laik bir ülkede Diyanet İşleri Başkanlığı da olmaz, olmamalı. Türkiye'de aslında Diyanet'in varlığı tartışılmalıdır. Gerekirse bu kurum kaldırılmalıdır. İmamların maaşlarının verilmesine kadar din hizmetleri vakıflar eliyle yürütülmelidir.”

    Yine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AKP'li vekil Mehmet Metiner de “Diyanet kaldırılmalı” diyenler arasında yerini aldı. HDP Milletvekili Altan Tan, bu iki AKP'linin, Diyanet'in kaldırılmasına yönelik “Zirve” adlı dergideki yazılarını ortaya çıkarmıştı. Akdoğan ve Metiner, “Devlet Dinden Elini Çekmeli” içerikli yazılarında, şunları yazmışlardı: “Bunun için de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kademeli olarak ilga edilmesi, devletin televizyonlardaki inanç programlara son vermesi ve okullarda dini eğitim vermekten vazgeçmesi gerekir. Bunun yanında ne yapılması gerekir; ‘Camiler ve vakıflar serbest bırakılmalı. Dini hizmetler sivil topluma bırakılmalıdır.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    forumda bu tarz konulara pek yazan birisi değilimdir.
    ama kardeşim, sen ne saçmalıyosun ya?
    çocuk tacizini yarıştırıyosun farkında mısın?
    yani chpli bir ilçe yöneticisi de aynı boku yedi diye ensar vakfının elliye yakın çocuğa yaptığının cezasız kalması gerektiğini söylüyosun..
    miden batsın...

    dipnot: ensar vakfı olay zamanında şuan chp'ye en çok laf edenler tarafından korunurken, 1 kereden bir şey olmaz tarzı açıklamalara kulaklarınızı kapatırken, partiden ihraç eden chp ye ve bu şerefsizliği savcılığa veren diğer chpli kadınların tutumu var ya, işte iki zihniyet arasındaki temel fark burda yatıyor..
  • Hiç şaşırmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tstctstc

    Hep aynı kafa AKP li sapık çıkar AKP suçlu CHP li sapık çıkar CHP suçlu değiştirin bu kafayı çıkarı için her kılığa girebilecek insan dolu Türkiye.

    O yorumdan gerçekten bunu mu çıkardınız?
  • Kendi şahsi nefretlerinin önüne geçemez bu haber o yüzden hepsi kıvırma peşinde
  • chp ye atatürkün partisine böyle bir lekeyide sürdürdünüz ve chp kadınlar sayesinde şikeyet edilmiş vs gibi temizlenemez bi leke sürdüler işte bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım cezasını almıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 25 Şubat 2018; 2:25:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth


    quote:

    Orijinalden alıntı: haydarali34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Buzmavisi

    İşte haberi vererek, benim saydıklarımın onda birinin bile yapılmadığını ispat etmişsin. Teşekkür ederim beni haklı çıkardığın için.

    Suç bireysel ise şahıs cezalandırılır.
    Ensar Vakfının hedefte olmasının tek nedeni FETÖ dür.
    FETÖ nün bir çok yeri Ensar Vakfına devredildi bu yüzden kapattırılmak isteniyor.

    fetö filan değil.

    Ensar'a saldırma nedenleri AKP ye yakın olması.

    Adamların karşısında 12 seçimdir kaybetmeyen halkın desteğine sahip kabus gibi bir siyasi parti var.

    Bu partiyi bir yerlerden vuramazsan halk desteğini yok edemezsin. O sebepten ona yakın bir kuruluşta istenmeyen bir olay yaşandığı zaman hemen bu ilişkiden faydalanalrak olayı şahıs suçundan tüm bir topluluğu suçlayacak bir olaya çevirip partiyi yıpratmaya çalışırsın.


    Ama hesaba katmadıkları şu oldu. Muhalif kesimin büyük bir kısmı zaten AKP den ziyade AKP seçmeninden nefret ettiği için partiyi yıpratmak yerine bunu arkasındaki seçmene yamamaya çalışıp bütün seçmenlere tecavüzcü pedofili yakıştırması yapmaya başladılar.

    Bunun sonucu aradaki nefret duvarı daha genişledi ve AKP seçmeni daha çok içe dönük daha savunmacı bir pozisyona geçiş yaptı. Kısacası güzelce hazırladıkları bir aşındırma planı muhalif kesimin aşırı nefretini tutamaması yüzünden AKP seçmeninin daha çok birbirine kenetlenmesi ve partiyi desteklemesi ile sonuçlandı.

    müthiş bir gözlem yorumu diye ben buna derim




  • Dolarda olmuş 3.8 -_-
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.