Şimdi Ara

CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CHP kurultayı için Kuşadası’ndan Ankara’ya giden partilileri taşıyan otobüste, 14 yaşındaki bir erkek çocuğunu taciz eden CHP Kuşadası ilçe yöneticisi tutuklandı.

    Olay, CHP’nin Ankara’da yapılan 36. Olağan Kurultayı’na gitmek için CHP Kuşadası İlçe Örgütü tarafından tahsis edilen otobüste meydana geldi.

    ARAÇTA İÇKİ İÇTİLER
    Parti adına araç sorumluluğunu üstlenen CHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyesi M.Y., bir diğer ilçe yöneticisi İshak Eryiğit ile birlikte araçta içki içmeye başladı.

    ÇOCUĞU ARKA KOLTUĞA ÇAĞIRDILAR
    Aynı araçla Ankara’da yaşayan annesini görmeye giden ve ön sıralarda oturan 14 yaşındaki A.A. isimli erkek çocuğu, iki parti yöneticisi tarafından otobüsün arka koltuğuna çağrıldı ve yanlarında yolculuk etmesi istendi.

    TACİZİ KADINLAR FARK ETTİ
    Araç Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine geldiği sırada araçta bulunan kadın partililer, arka koltukta M.Y.’nin erkek çocuğuna sarkıntılıkta bulunduğunu iddia ederek tepki gösterdi. Olay bir başka araçta bulunan CHP Kuşadası ilçe Başkanı Ahmet Ekmekçi’ye iletildi. Diğer otobüsle olay yerine gelen Ekmekçi, yaşanan tartışmanın ve tepkilerin büyümesi üzerine M.Y.’i araçtan indirerek, Kuşadası’na geri dönmesini istedi.

    M.Y. indikten sonra otobüsler kurultay için yollarına devam etti. Otobüste bulunan partililer, yaşanan olayın ardından parti yönetiminin herhangi bir şikayette bulunmamasına kızarak sosyal medyadan yaşanan olayı duyurup tepkilerini orta koydu.

    "ŞOFÖRE IŞIKLARI KAPATTIRDI, ÇOCUĞA İÇKİ İÇİRDİ"
    Olayın görgü tanıklarından olan eski CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Asya Alp, CHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyesi M.Y.’nin kurultay otobüsünde bir erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürdü. Yaşanan skandalı gördüklerini söyleyen Alp, "Parti yöneticisi M.Y., hem aracın sorumlusuydu hem de otobüse bindiğinde alkollüydü. Sonra da yanındaki bir diğer parti yöneticisi ve CHP İlçe Başkan Yardımcısı İshak Eryiğit ile içmeye devam etti. Çocuğu defalarca arkaya yanına çağırdı, şoföre ışıkları kapattırdı. Durumu fark edince Kader Abla'ya söyledim. Kader Abla bağırarak otobüsün ışıklarını açtırdı. M.Y. o anda çocuğu taciz ediyordu. Bağırarak üzerine yürüdük, çocuk bayılmıştı. Erkek çocuğu, M.Y’nin kendisine de içki içirdiğini söyledi. M.Y. ise tartışmalar sırasında aldığı aşırı alkolün etkisiyle sızmıştı. Rezaleti kurultaya giden bir diğer otobüste bulunan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi’ye telefonla bildirdik. Dinar’da mola verdik ve polis çağrılmasını istedik. Tüm partililer tepki göstermesine rağmen ilçe başkanı, tacizde bulunan ilçe yöneticisi M.Y.’nin cebine para koyup Kuşadası’na geri gönderdi. Vicdanım rahatsız olduğu için suç duyurusunda bulundum ve savcılığa da gerekli ifadeyi verdim.“ dedi.

    "BU İŞİ ÖNCEDEN ORGANİZE ETMİŞ"
    Bir diğer görgü tanığı olan CHP Kuşadası Kadın Kolları üyesi Kader Nart ise, "Taciz mağduru; parçalanmış bir ailenin çocuğu ve Kuşadası’nda ağabeyiyle yaşıyor. Otobüs ücretsiz diye Ankara’da yaşayan annesini görmeye gidiyormuş. Ancak Ankara’daki annesine bile haber verilmeden otobüse bindirildiğini öğrendik. Yani aracın sorumlusu da olan parti yöneticisi M.Y. bu işi önceden organize etmiş. Tanık olduğum utançla yaşayamam, bu nedenle yaşanan ahlaksızlığı bütün ayrıntılarıyla savcılığa anlattım.” diye konuştu.
    http://www.ensonhaber.com/chpli-yonetici-cocuga-taciz-iddiasiyla-tutuklandi.html







  • Konuyu açan arkadaş, keşke biraz mantık yürütseydin de açtığın konuyla rezil olmaya devam etmeseydin.

    Bizim gibi muhaliflerin ne tepki vereceği konusuna gelmeden önce, çok basit, göz önünde ve zeka sorunu taşımayan herkesin görebileceği bazı ayrıntılara bakmak gerek;

    CHP'nin kurultay otobüsünde bir taciz olayı son anda engellenmiş. (Doğru)
    CHP'nin bir yöneticisi, küçük bir çocuğu taciz etmeye kalkmış. (Doğru)

    Bu ikisine de hiçkimsenin itirazı olamaz. Ancak dananın kuyruğu bundan sonra kopuyor.

    CHP'nin otobüsündeki tacize kim engel oluyor? (CHP'li kadınlar)
    CHP'nin otobüsündeki tacizi kim topluma ve yargıya duyuruyor? (CHP'liler)

    Aşağıdaki resim ise, sizin tutumunuzu anlatıyor;



    Bu fotoğrafta, 45 çocuğa tecavüz olayının meclis soruşturmasının reddedilmesini kutlayan AKP'li bakanlar ve milletvekilleri görülüyor.

    Sayende, muhaliflerin ve tabii CHP'lilerin sizinkilere göre ne kadar onurlu ve dürüst olduğunu hiçbirimiz senin kadar iyi anlatamazdık.

    Teşekkürler AKP'li...
    Şimdi görelim bakalım samimiyetlerini, aynı tepkiyi gösterecek kadar yiğit misiniz, ağzını yaya yaya "omo akope bonloru toşvik edii" demeye devam edecekmi, olayı siyasi ranta çevirip, inançlı insanlara olan nefretlerini kusmaya devam edebilecekler mi? Ne eksik ne fazla aynı tepkiyi bekliyoruz, hemen şimdi!!!
    İhrac edilmesiyle ilgili bir sey yazmadim. Chpli kadinlar eger savciliga gitmeseydi olayin ustunu kapatacaklardi, kimsenin haberi olmayacakti diyorum. Haberi okursaniz baska bir yonetici polisi arayalim diyen kadinlari dinlemeyip tacizcinin cebine para koyup kusadasina geri yolluyor. Yani tacizcinin arkasinda duran, korumaya calisanlar olmus. Allah'tan bir tane delikanli ablamiz cikmis da savciliga sikayet etmis, serefsizi tutuklamislar. Ya o abla sikayet etmeseydi ne olacakti asil soru bu?
    fetö filan değil.

    Ensar'a saldırma nedenleri AKP ye yakın olması.

    Adamların karşısında 12 seçimdir kaybetmeyen halkın desteğine sahip kabus gibi bir siyasi parti var.

    Bu partiyi bir yerlerden vuramazsan halk desteğini yok edemezsin. O sebepten ona yakın bir kuruluşta istenmeyen bir olay yaşandığı zaman hemen bu ilişkiden faydalanalrak olayı şahıs suçundan tüm bir topluluğu suçlayacak bir olaya çevirip partiyi yıpratmaya çalışırsın.


    Ama hesaba katmadıkları şu oldu. Muhalif kesimin büyük bir kısmı zaten AKP den ziyade AKP seçmeninden nefret ettiği için partiyi yıpratmak yerine bunu arkasındaki seçmene yamamaya çalışıp bütün seçmenlere tecavüzcü pedofili yakıştırması yapmaya başladılar.

    Bunun sonucu aradaki nefret duvarı daha genişledi ve AKP seçmeni daha çok içe dönük daha savunmacı bir pozisyona geçiş yaptı. Kısacası güzelce hazırladıkları bir aşındırma planı muhalif kesimin aşırı nefretini tutamaması yüzünden AKP seçmeninin daha çok birbirine kenetlenmesi ve partiyi desteklemesi ile sonuçlandı.
  • Şu çocuk tacizcilerinin topunun Allah belasını versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi görelim bakalım samimiyetlerini, aynı tepkiyi gösterecek kadar yiğit misiniz, ağzını yaya yaya "omo akope bonloru toşvik edii" demeye devam edecekmi, olayı siyasi ranta çevirip, inançlı insanlara olan nefretlerini kusmaya devam edebilecekler mi? Ne eksik ne fazla aynı tepkiyi bekliyoruz, hemen şimdi!!!
    CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiso35 -- 22 Şubat 2018; 12:20:12 >
  • Şu ülkede bir tane bile insan yok, tepki gösteren yok, çocuklar geleceğimiz yetmedi mi artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradiso35 P kullanıcısına yanıt
    Bi kereden bişey olmaz diyenlere tepki gösterdin mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ce ha pe zihniyeti eleştirisi mi yapalım
  • Şerefsiz her yerde şerefsiz

    Hangi görüş yada inançtan olduğunun önemi yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradiso35

    Şimdi görelim bakalım samimiyetlerini, aynı tepkiyi gösterecek kadar yiğit misiniz, ağzını yaya yaya "omo akope bonloru toşvik edii" demeye devam edecekmi, olayı siyasi ranta çevirip, inançlı insanlara olan nefretlerini kusmaya devam edebilecekler mi? Ne eksik ne fazla aynı tepkiyi bekliyoruz, hemen şimdi!!!
    CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı


    Biz tutuklanmasın dedik sanki. Tamam bu adam yargılansın suçluysa ceza alsın da sende içindeki tacizcileri yargıya verecek misin ondan bahset.
    Sanki akpli olanlara birşey yaptın da bize laf çakarsınız. Herkesi kendin gibi bizden deyip suçu örtecek sandın?




  • Adi şerefsizler!
  • Bu şahıs CHP'den ihraç edildi. Bazılarının yaptığı gibi "bi kereden bişey olmaz" denip koruma altına alınmadı.CHP ve taciz kavramının bir araya gelmesi iyi oldu. Bu gibi durumlarda kurum olarak nasıl tavır alınması gerektiğine dair örnek alırsınız belki biraz.
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Hocam normali bu değil midir zaten? Artık olması gereken durumlar bile sanki bir artıymış gibi algılanıyor AKP'nin bu taciz tecavüz konularında halkın sinirlerini zıplatmasından ötürü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Bu şahıs CHP'den ihraç edildi. Bazılarının yaptığı gibi "bi kereden bişey olmaz" denip koruma altına alınmadı.CHP ve taciz kavramının bir araya gelmesi iyi oldu. Bu gibi durumlarda kurum olarak nasıl tavır alınması gerektiğine dair örnek alırsınız belki biraz.

    Oyle olmamis iste. Olayin ustu kapatilmaya calisilmis. Polis cagiralim demis kadinlar, cagrilmamis ustune taciz eden serefsizin cebine para verip geri yollamislar. Bu chpli kadinlara helal olsun cesaret edip savciliga gitmeseler olaydan kimsenin haberi olmayacakti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorji kullanıcısına yanıt
    Hocam ihraç edildi bu adam. Nasıl öyle olmamış diyorsunuz? Yandaş basın-yayın hariç tüm haber kaynaklarında ihraç edildiği yazıyor.
  • Niye bu sapıkları korumamızı bekliyor bazıları acaba?

    Çünkü herkesi kendikeri gibi sanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Hocam ihraç edildi bu adam. Nasıl öyle olmamış diyorsunuz? Yandaş basın-yayın hariç tüm haber kaynaklarında ihraç edildiği yazıyor.


    İhrac edilmesiyle ilgili bir sey yazmadim. Chpli kadinlar eger savciliga gitmeseydi olayin ustunu kapatacaklardi, kimsenin haberi olmayacakti diyorum. Haberi okursaniz baska bir yonetici polisi arayalim diyen kadinlari dinlemeyip tacizcinin cebine para koyup kusadasina geri yolluyor. Yani tacizcinin arkasinda duran, korumaya calisanlar olmus. Allah'tan bir tane delikanli ablamiz cikmis da savciliga sikayet etmis, serefsizi tutuklamislar. Ya o abla sikayet etmeseydi ne olacakti asil soru bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    "M.Y. indikten sonra otobüsler kurultay için yollarına devam etti. Otobüste bulunan partililer, yaşanan olayın ardından parti yönetiminin herhangi bir şikayette bulunmamasına kızarak sosyal medyadan yaşanan olayı duyurup tepkilerini orta koydu."




  • Konuyu açan arkadaş, keşke biraz mantık yürütseydin de açtığın konuyla rezil olmaya devam etmeseydin.

    Bizim gibi muhaliflerin ne tepki vereceği konusuna gelmeden önce, çok basit, göz önünde ve zeka sorunu taşımayan herkesin görebileceği bazı ayrıntılara bakmak gerek;

    CHP'nin kurultay otobüsünde bir taciz olayı son anda engellenmiş. (Doğru)
    CHP'nin bir yöneticisi, küçük bir çocuğu taciz etmeye kalkmış. (Doğru)

    Bu ikisine de hiçkimsenin itirazı olamaz. Ancak dananın kuyruğu bundan sonra kopuyor.

    CHP'nin otobüsündeki tacize kim engel oluyor? (CHP'li kadınlar)
    CHP'nin otobüsündeki tacizi kim topluma ve yargıya duyuruyor? (CHP'liler)

    Aşağıdaki resim ise, sizin tutumunuzu anlatıyor;

    CHP’li yönetici çocuğa taciz iddiasıyla tutuklandı

    Bu fotoğrafta, 45 çocuğa tecavüz olayının meclis soruşturmasının reddedilmesini kutlayan AKP'li bakanlar ve milletvekilleri görülüyor.

    Sayende, muhaliflerin ve tabii CHP'lilerin sizinkilere göre ne kadar onurlu ve dürüst olduğunu hiçbirimiz senin kadar iyi anlatamazdık.

    Teşekkürler AKP'li...




  • paradiso35 P kullanıcısına yanıt
    ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 18 Mart 2018; 20:50:38 >
  • Sagi da solu da aynı şeyin laciverti midemiz bulanırdı önceden şimdi her gün görmekten alıştık sanırım. Nasıl bir yer haline geldiysek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.