< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer gözaltına alındı. (11. sayfa)
-
-
İmamoğlunun bir çizgisi yok değeri yok her yöne savrulur malum kişi gibi ama onun kadar siyasi deneyimi de yok kısacası bir yol olmaz kendisinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Muhalif gazeteci Fatih Portakal:
"Mansur bey, Siz belediye başkanınızın arkasında mısınız değil misiniz? Karar vereceksiniz, bu partide mi kalacaksınız? Başka partilere de gidebilirsiniz. İstifa da edebilirsiniz, bağımsız olarak yürütebilirsiniz. Ama en azından duruşun belli olsun."
"Mansur bey benim gördüğüm CHP'deki adaylık yarışında bir adım geriye düştü çünkü net değil."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 1 Kasım 2024; 11:8:36 > -
- Esenyurt Belediyesine kayyum atanmasının ardından Ahmet Özer’in fotoğrafları bilboardlardan kaldırılıp Türk Bayrakları asıldı.
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Mansur beyde bizim görüşlerimize katılıyor. Her belediye başkanımız dünkü protestoya katılamadı. Mansur beyinde gelmeme gerekçesini haklı görüyoruz. Kamu görevi icra ettiğinden durumunu anlayabiliyoruz."
"Sine-i millet açıklamam Kılıçdaroğlu'na karşı değildi. Bu konu hükümetin sosyal medyada yarattığı bir tuzaktır."
-
Chpli belediye başkanına Dem ve chp sahip çıkıyor.Dem sahip çıkıyorsa demek ki var birşeyler.Kendine Atatürk'ün partisiyiz diyenlerde bölücüye sahip çıkıyor
-
Bu Fatih nedir ya kendi kendine cırmalıyor geçen seçimde de buna göre iş bitmişti leblebi alıyordu cb yi 😂
CHP, Ahmet Özer 'e sahip çıkmasaydı ve partiden ihraç etseydi işte o zaman CHP büyürdü ve bu milletin partisi olurdu ama malesef CHP bildiğimiz gibi.
-
Aile akraba belediyeciliği
- CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal:
(Esenyurt'ta düzenlen miting)
"Nerede ne zaman olacağımı başkaları değil ben bilirim. Gel deyince gelen git deyince giden sorgulamadan hareket edenlerden olmadım. Bizi kendinizle karıştırmayın."
"Haburda davulla zurnayla teröristleri karşılayanların, Bebek katili Apo’nun Gazi Meclise çağrılmasına “aman beni görevden alırlar.“ diye tek kelime edemeyenlerin, sümüklü Fetönün önünde fotoğraf çektirmek için birbirini ezip sıraya girenlerin benim milliyetçiliğimi sorgulamak haddi de değildir hakkı da değildir."
"Milliyetçiliğimin zekatı bile size fazla gelir."
-
bu kadına bayılıyorum cidden nice erkek siyasetçiyi cebinden çıkarır.
-
Helal olsun Burcu başkana çok güzel cevap vermiş 👏quote:
Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK- CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal:
(Esenyurt'ta düzenlen miting)
"Nerede ne zaman olacağımı başkaları değil ben bilirim. Gel deyince gelen git deyince giden sorgulamadan hareket edenlerden olmadım. Bizi kendinizle karıştırmayın."
"Haburda davulla zurnayla teröristleri karşılayanların, Bebek katili Apo’nun Gazi Meclise çağrılmasına “aman beni görevden alırlar.“ diye tek kelime edemeyenlerin, sümüklü Fetönün önünde fotoğraf çektirmek için birbirini ezip sıraya girenlerin benim milliyetçiliğimi sorgulamak haddi de değildir hakkı da değildir."
"Milliyetçiliğimin zekatı bile size fazla gelir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Burcu Köksak - Tanju Özcan ve Hatta Mansur Yavaş'ı yakında CHP'den uzaklaştırsalar şaşırmam.
CHP milliyetçi vatanına milletine bağlı adamları pek sevmez çünkü... Böyle DEM güzellemeyen DEM'e selam çakmayan 3-5 oy için şirin görünmeye çalışmayanları şutlarlar genelde.
-
Aynen ocalanida meclise ozgur davet etti...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- ABB başkanı Mansur Yavaş:
"Kayyum işi yanlıştır. Bir başkan bir şekilde görevden alınırsa, oraya belediye meclisinin seçim yapması hukuka daha uygundur. Ayrıca bir kişinin 10 yıl geriye giderek geçmişine bakılıyorsa, iktidardan kimse dışarıda kalamaz. Hukukta çifte standart olmaz ve tutuksuz yargılanma, masumiyet karinesi esastır. Eğer bir suç işlenmişse ve delilleri karartma ihtimali yok, sabit ikametgahı varsa tutuksuz yargılanması gerekiyor."
-
Siyasetçilerin vazgeçemediği şey maalesef, al birini vur ötekine
-
eeee ? Ocalının meclise davet edilmesi yanlışta ,chpnin pkklı birine sahip çıkması doğru mu yani ? Saçma saçma savunma yapmayı vazgeçin artık.
-
Veryansıntv.com (@veryansintvcom) on XtwitterMansur Yavaş'tan Fatih Portakal'ın "tarafını seçsin" sözlerine yanıt: "Ben Atatürk ilkelerine bağlı bir Türk milliyetçisiyim ve CHP'nin içinde benim gibi düşünen son derece fazla insan var. Yörüngeyi şaşıran ben değilim, yörüngeyi şaşıranlar bu eleştirileri yapanlardır."https://x.com/veryansintvcom/status/1852696275596009953
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X