![]() İzlerken Samara geldi aklıma bir an korktum. |

![]() İzlerken Samara geldi aklıma bir an korktum. |
|
Bu saçmalığı savunmuyorum. Eğer belediye finanse ettiyse ki zannetmiyorum, ettiyse yazıklar olsun derim. Geçen hafta Tayyip Kocaeli'ne geldi. Kuran kursu açılışına gideceği yollardaki beton tümsekleri söküp yolu düzelttiler. 1 hafta geçmeden yeniden yaptılar. Ben daha çok buna takılıyorum. Bu yalakalığa, bu israfa takılıyorum. Bu nasıl bir zihniyetsizliktir? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 19 Ağustos 2022; 12:43:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben anlamıyorsam kim için yapıyor bu "sanatı" ? Kendi için mi? Ayrıca toplumda karşılığı yoksa bunun, ne anlamı kalıyor o zaman? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunun bir sanat olduğunu ve belediyenin finanse ettiğini nereden biliyoruz? Belediyenin hangi çalışmasında böyle birşey var? Böyle saçma sapan kaynaksız konu mu olur? Yobaz çocuk diye birinin twitini almış konu açmış. Ayrıca bu konuyu açan kadrolu eleman zafer denen partiye oy isterken nedense chp'ye oynuyor. İktidar olma amacındaysa neden muhalefetten oy koparma derdinde ayrı bir merak konusu. Akp ve mhp seçmeninden oy alamayacaklarsa ne diye parti kurmuşlar. Yoksa burada sabah akşam konu açanlar gizli aktrol mü? |
|
Yanlış düşünüyorsun. Hepimiz aynı değiliz. Bambaşka insanlar var. Böyle şeylerden hoşlananlar var. Ben kendi isteğimle ömrüm boyunca resim sergisine gitmezdim. Lisede öğretmen zoruyla gitmiştim güzeldi farklı şeyler görmek iyi oluyor. Kimisi opera sever kimisi bale falan. Senin benim işimiz olmayabilir. |
|
Verginizin gittiğini bile bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. Videoda ne yaptığını anlamadan da merak etmeden de sadece konusuyorsunuz. 1.si Sanatı herkes anlamak zorunda değil. Günümüz sanatını anlamak için eğitime de ihtiyaç vardır. 2.si de yaptığı işin sanat olup olmadığına ve yaptığı sanatın değerine karar verecek olan siz değilsiniz. |
Talimat hocam talimat. Bu partizanlar talimatsız hareket edemezler. Konya yolundaki büyük binadan ağabeylerine talimat geliyor, aktarıyorlar. Sonra bunlar da burada konu açıyorlar. |
|
Milletin vergisi demişken hazine neden -60 milyar dolarda? Damadına düğün hediyesi olarak verdiği bakanlık ve hazinedeki 128 milyar dolar ne oldu? 128 milyar dolar tartışması - Vikipedi https://tr.m.wikipedia.org/wiki/128_milyar_dolar_tart%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1Bugün dünya 1 numaralı otomobil markası Mercedes fiyatı 50 milyar dolar , Volvo Forda 6.5 milyar dolara satıldı , Intel firma değeri 149 milyar dolar , xioami değeri 128 milyar dolar ile F35 savaş uçağından 1300 adet alinabiliyor Böyle bir şey girmiş size önce bunu çıkarın sonra Pirinç tarlasında böcek kadar kalan bu harcamalara laf edin değerli ak troller < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Ağustos 2022; 15:33:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Konu aslında, belediyenin yapması! Yoksa kimsenin karışacağı yok bu gibi şeylere. Benim yukarda cevap verdiğim arkadaşın sıkıntısı başka bence. Yoksa dediğin gibi, kimisine saçma gelen kübist, sürrealist resimleri veya opera gibi bir sanatı kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Ancak böyle toplumda karşılık bulmayacaksa, bunu belediyenin yapması garip. Yani dürüstçe söylemek gerekirse, opera ile, yukardaki olay pek kıyas götürmez gibi. Yukardaki kafa yüzünden akp iktidar, anlamadılar. "Akp li ne anlar" dersen, bunun karşılığı mutlaka olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|