Şimdi Ara

CHP'li belediyeler calısmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    + çok yakın tarihli (yeni) üyelik ve bu maddelerin hepsine paralel olarak gizli profil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da çok iyi çalışıyor Allah razı olsun..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye çalışmıyordur, veya ödenek alamıyordur o ayrı konu ama lafı "vay efendim bakın bunlar gelirse ülke daha kötü olur" demeye getirmek tam troll ağzı. Mesaj sayısı da tüy dikmiş zaten.

    Velhasıl CHP'li belediyeler melek değil zira Arsuz da berbat. Miss gibi turizm yeri olabilecekken berbat yolları ve çevre düzenlemesi ile insanı tiksindiriyor. Ama genel seçim ayrı bir olay. Ben bu kokuşmuş düzeni bir 20 daha çekecek kadar cahil değilim çok şükür. Kendini öyle hissedenler devam diyebilir.

    Yerel seçim ayrı şey genel seçim ayrı şey. Belediyede gidin istediğinize oyunuzu verin ama genel seçim apayrı mevzu. Sapla samanı ayrıt etmeyi öğrenelim insanları yönlendirmeden önce...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Siz öylesinizdir demiyorum ama trollerin sık başvurduğu yöntemlerden biridir. Burada korku yok sadece daha etkin propaganda yapabilmek ve daha fazla dikkate alınacağını düşünerek giriş ifadesi olarak "AKP'li değilim ama" diye başlayıp muhalefete giydiriliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jethoca kullanıcısına yanıt

    Hiçbir partili değilim o yüzden ben cevap vereyim. Chp'li belediyelerin çalışanı var, çalışmayanı var. Akp'li belediyelerin de çalışanı var, çalışmayanı var. İki taraf da sadece çalışmayanlara odaklanıyor.

    Bir de toplumda şöyle bir algı var. Bir belediye, o bölgeye ve insanlara ne kadar faydalı olacağı şüpheli de olsa, büyük borçlara girilecek de olsa, trilyonluk paralar döküp göz boyamadığı sürece çalışmıyor, hiç birşey yapmıyor gibi algılanabiliyor. Hala insanlar mesela Mansur'dan böyle bir proje bekliyor. Belediyenin borcu, paranın kendilerinden çıkacağı vs önemli değil, bir proje olsun yeter ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Ben bir parti sadece Atatürkcü diye onun her olumsuzlugunu olumlamam.. Basta dinci parti ister miyim onu da istemem fakat CHP'yi de istemiyorum.. CHP'nin bana göre dezavantajı cok.. Popülist, pasif, sinik ve oy almak icin dincisinden, hayvanseverine, hayvanseverinden alevisine, alevisinden sünnisine, kürdünden türküne kadar ne bileyim herkese yaranmaya calısan bir parti..


    Parti dediginin siyasi bir görüsü olur savundugu seyler olur dik durur oy alamıyorsa da alamaz.. Ben böyle bir partiye oy vermeyi icime sindiremiyorum bana görüslerini daha dik durarak savunan baska bir parti gerekiyor sunlardan bunlardan da oy alalım diye fazla zıplamayacak hayırlı kandiller sms'i yollarken diğer yandan istanbul sisli de tommy heykeli dikmeyecek parti belki de.. Vatandasın parasını sisli de sokak köpegi heykeli dikmeye harcayana kadar köstebek yuvası gibi yolları tamir edecek bir parti.. CHP'li belediyeler calısmıyor 



    CHP'li belediyeler calısmıyor
    CHP'li belediyeler calısmıyorsabah
    Şişli Belediyesi sokak köpeğinin heykelini dikip törenle açtı...
    https://www.sabah.com.tr/yasam/chpden-bir-heykel-daha-sisli-belediyesi-sokak-kopeginin-heykelini-dikti-6031056


    ancak öyle bir partiye oy verirsem vicdanen rahat olurum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 6 Temmuz 2022; 7:55:43 >




  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Var mı öyle bir parti? Tamamen ilkeli ve net siyasi duruşu olan partiler tabela partisi olarak kalıyor, yüzdelik dilimlere giremiyorlar bile.

    Senin chp için söylediklerini yapanlar iktidara oynayabiliyor ancak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Sen Türkiyenin tamamen yarısı seriatcı diyebilir msiin? Seriatcı oranı yani o akit gazetesi kafalılar ancak %10 belki daha azdır.. Fakat millet 20 yıldır AKP'ye oy veriyor. Ondan önce de sol parti yani DSP secilmisti.. Bos ideoloji karın doyurmuyor cünkü.. Bunlar istedikleri kadar bir daha gel samsundan diye hoplasınlar ben oy vermem..


    CHP belki de senin düsündügünü uygulamaya koydugu icin yani herkese yaranmaya calıstıgı icin ancak yollar köstebek yuvası gibi oldugu icin senelerdir iktidar olamıyor.. Ortaya hizmet koymadan iktidar olamazlar.. Hizmet edecegini göstermek de iktidara gelmeden önce belediye yönetmekten geciyor.. Cünkü vatandas belediye hizmetine bakar hizmet var mı memnun kaldı mı? Ancak o zaman oy verir..


    Ayrıca kesinlikle net söylüyorum AKP'li olsam sizden korkacak değilim zaten iktidarda olmadıgınız icin bir gücünüz de yok.. direkt AKP'liyim derim artı forumda taraftar da toplarım.. AKP'yi de hic sevmem fakat CHP'ye de oy vermeyecegim.. Belki Zafer partisine oy verebilirim bakalım o zamana kadar onların da bir yanlıslarını görürsem 2023'de yine oy kullanmaya gitmem..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 6 Temmuz 2022; 8:54:47 >




  • Akpliyim A'dan Z'ye Akp'den memnun değilim. Geldikleri günden beri ceplerini doldurdular. Kafamıza 500 gr çay attılar. 1 oyum var o da Akp hariç her partiye olabilir.

  • Başkan Kayalar gözaltına alındı

    Menderes Belediyesi’ne yapılan operasyonun, önceki belediye başkanı ile ilgili olduğunu söyleyen CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, aynı operasyon kapsamında dün gözaltına alındı Başkan Kayalar ve CHP’li Meclis Üyesi Ertan Güleç’in, bir otelin imar planına aykırı şekilde yapımına müsaade edilmesi karşılığında rüşvet olarak Bodrum’da iki villa aldıkları iddia edildi



    CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e, rüşvet iddiası, soruşturma.


    Çanakkale, Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, rüşvet ve irtikap suçlaması, gözaltı.


    CHP'li Yalova Belediye Başkanı'na 'İhaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçlaması.


    CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na "Zimmet" ve "irtikap" iddiasıyla tutuklama.


    CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne rüşvet soruşturması, itirafçılar ve gözaltılar...


    Ve daha nice yolsuzluk irtikap rüşvet soruşturmaları, bir o kadar da taciz tecavüz vakası.


    Dün de, CHP Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı.


    Bunların pek haber değeri yoktu. Sosyal medya çalkalanmadı. Vakayı adiye olarak görüldü.





  • CHP'li belediyeler calısmıyor
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    adam haklı ..neden mi bak ben 43 yaşındayım istanbulda sarıyerdeyim..belediye kötü demiyorum çok kötü diyorum..burada anlatamayacağım kadar çok şey gördüm kötü anlamda yani idari anlamda zaten berbatlar ama hizmetde berbatlar..bir kaç örnek vereyim..biliyorsundur ana arterler ibb ye ara arterler yerel belediyeye aittir..sarıyerde pazar kurulan yol var belki bilirsin o yol çok kötü defalarca bedeliyeye yazdık (5-6 yıldır) burayı asfaltı yenileyin diye yok kardeş yok yapamıyorlar 1 km lık yol..bize 4-5 yıl önce ibb bizde olsa hemen o yolu yapardık diyen adamlar şimdi hiç bir şey diyemiyor..he hani ibb sizde asfalt fabrikasıda sizde yok kardeşim yapamıyorlar..bak tek sebebi beceriksilik iş bilmezlik..inşaatçıyım çalışma şekilleri biliyorum belediyeyi tanıyorum...dediğim gibi tek sebebi becerikslzlik iş bilmeyen adamların doluşması..evimin önünde 20 mt lık kaldırım var yapılması lazım tam 8 ay sonra geldiler. 8 ay...o kadar çok şey varki anlatacak..sarıyerde chp ye oy verenlerde durumu biliyor. herkez aktoll yada chp trollu değil..aklı başında insnada çok..yani kısaca sarıyer belediyesinin çalışması kötü çok kötü..diğer örnek bodrum belediyesi. her hafta iş için bodruma gidiyorum..bak abartmıyorum anadolunun köy yolları bodrumdaki bazı yollardan daha iyi..birde şey mazereti var 100 binlik ilçeye 1 milyon kişi geliyor..h s.tirin gidin diyorum onu diyenlere...yalıkavakta yollar kışın yüzme havuzuna dönüyor..altyapı sıfırın altında..sıfır değil sıfırın altında..yolların kalitesi ise berbat..adamlar kazılan yolları yapmıyorlar..nasıl olduysa yalıkavakta aydınlatma yapılan yolu asfaltladılar geçen hafta..öğrendimki asfalt parası belediyey yatmış o yüzden yapmışlar yoksa asla yapmazlarmış..kısaca sana 2 örnek verdim çalışıyor diyen net yalan söylüyordur.. hakkını vereyim yılmaz büyükerşen hoca... ayrı bir yere koymak lazım hocayı.. adam gerçekten duayen..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 6 Temmuz 2022; 10:11:4 >




  • Cem kullanıcısına yanıt

    üsteki mesajımda yazdım..akp yada chp li farketmez ikiside vasat..ama chp li belediyeler vasatlıkta bir kaç adım önde..

  • Nedense hiç inanmadım Akp li olmadığına.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun kardeşim,akp li trol damgası yedin bile. çünkü burda hiç bir chp li belediye eleştirilemez ve eleştirilmesi teklif dahi edilemez

  • bana ak troll diyenleri şikayet ediyorum..benim akp ile yanyana gelmem sadece burada olabiliyor..oda yaşı 19-20 olan tayfa yüzünden

  • Troller aralarında görev paylaşımı yaptılar önce biri konu açıyor diğerlerine wp dan haber veriyor. Oraya hemen foto paylaşma sorumluları yorumcular küfürcüler doluyor gaza gelip cevap verirseniz avukat savcılığa ait trol grupları devreye giriyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

    Sen bu troll konusunda bilgili birine benziyorsun.. Ak Trol mü herneyse bunların bir üssü vardır mutlaka orası neresi? Bunlar nerede toplanıyorlar? Madem ak trollük bu kadar kolay bunların karargahını söyle de bir gidip bakayım sartları güzelse para varsa kadroya ben de katılayım..

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.