Şimdi Ara

CHP'li başkandan flaş Afrin açıklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP'li başkandan flaş Afrin açıklaması!

Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt, Eskişehir'de katıldığı bir derneğin etkinliğinde konuştu. Kurt, Türkiye'nin her kesiminden destek gören Afrin'deki teröristlere yönelik Zeytin Dalı Operasyonu'nu desteklemediğini söyledi.

Operasyonu istemediğini belirten Kazım Kurt, etkinliğe katılanlara hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir sınır ötesi harekât var. Bu harekatı onaylamıyorum, doğru bulmuyorum. Hiç kimsenin kanı dökülmesin. Hiç kimsenin kanı, hiçbir petrol dolarından daha az değerli değildir. O nedenle biz Türkiye'de bu konularda tavır koyan, kavga veren, 500 kilometreyi tek başına yürümeyi göze alan bir genel başkanın sizlere selamını getiriyorum. Onun etrafında birleşelim. Onunla birlikte yürüyelim diyorum."

Kayn ak :www.yeniakit.com.tr/haber/chpli-baskandan-flas-afrin-aciklamasi-419099.html

• Ondan sonra chpnin Afrin operasyonu konusundaki samimiyetine neden guvenmiyor sunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp eteğindeki taşları dökmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkklılar ölmeye başladığı andamı barış kelimesi aklına geliyor bunların
  • ne derlerse desinler chp ye oy atanlar yine oylarını chp atacaklar adamlar rahat istediklerini söylebiliyorlar
  • destek verirlerse şaşırırım zaten.
  • CHP'li başkandan flaş Afrin açıklaması!

CHP'li başkandan flaş Afrin açıklaması!

good luck
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkenin iktidar partisinin acınası halleri belli. muhalefetin de acınası halleri belli. ne olacak bu durum bilmiyorum. sırf bu yüzden ip'ye vericem yeminle bir şey bildiğimden değil yani
  • Allah belasını versin Zaten hiç sevmezdim, artık tiksindim bu cehape den .

Hiç kimsenin kanı dükülmesin diyor, 1984 'ten beri bir tane şehit ve gazi açıklaması yaptu mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.